Eşim söyletmeye çalışıyor iki kelimelik cümleler bazen çabucak söylüyor ama kendi kendine kurmuyor hiç.şu halimizle gidip darp raporu alsak verirlerAy bildiğin şiddet görüyoruz
10-15 arası sanırım bizimde.
İki kelimeyi Yanyana kullanıyordu benim oğlan baya da kelimesi vardı.
Ama yeterli demek ki şuan için.
Her çocuk farklı neticede.
2 yaş sendromu olabilir şuan ki sinirlilik halleri.
Yukarda bahsettigin oyuncak fırlatma saç çekme hepsi aynı bizdede var inanamıyorum ya gerçekten çok enteresan bı süreç den geciyoruzAy aynısı bizde 9 ekimde 1.5 yaşında olucaz.
Geçeleri çok ağlıyor deliksiz uyuyordu günlerdir uykusuzum
Azı dişi çıkıyor ben ona bağladım.
Akşamları ağlama krizi tutuyor.
Gunduz bir kez uyuyor akşamları erken yatıyor ama gecee 1 veya 2 de kriz başlıyor resmenAyniyiz son 3 gundur kisa kisa uyudu sadece hep ayaktaydi agladi sebepsiz. Sonunda yorgunluktan siziyor artik.
Bize 7 gun dndi ama ilac dokule sacila 6.gunde bitti tabi.O donem benim kzimda cok kilo verdi ve asiri istahsidi emmeyi bile cogu zaman rededdi.Surekli kusunca insan bisi yiyesi gelmio tabi.Sonra yavas yavas normale donsu ama baya kilo kaybettiKaç gün kullanılmalı peki.ilk iki gün içirebildim şimdi asla içmiyor ağzından akıtıyor yada zorla kusturuyor kendini.çok zayıfladı bu süreçte zaten çok az yiyen seçici bi bebek şimdi tamamen gitti iştah
Ayni durumdayiz bir prof psikiyatriste sordum denk geldi.Bu donemde ara ara normal dedi bazen ayrilik kaygisida yasiyorlarmis bugun kiyaft secti mesela.Birsey giydiridm tepineren ciakrdi baska bisi giydirdim gule oynaya giydi aralarindada fark yoktu yani oek.Herseyede aglio bagrio bazen kafasini yere vuruo fln.Bizimki bu aralar huysuzluk seviyesini baya arttırdı herşeye sinirlenip bağırıyor.istediği birşey olmayınca ağlıyor ben de ısrarla yapmıyorum o ağladıkça ama değişen birşey olmuyor. Bu aralar çok sinirli neden acaba? Siz nasılsınız sizde durumlar ne?
Bizde ayni durumdayiz.Oglumu isiriyor, gecen aglatti koca cocugu 1 seferde baskasini isiriorn sanip kendibi isinirdi hungur sakir agladi.Sac cekio vuruo fln oglumda bnm.hoc boyle degildir koç lar mi boyle acaba.Geceb hafta geceleri asri aglayarak uyandi gece terorumu dedim ama bu hafta daha ii diste. Demekki bizi de 4 dis ayni anda inio kopekler...Yukarda bahsettigin oyuncak fırlatma saç çekme hepsi aynı bizdede var inanamıyorum ya gerçekten çok enteresan bı süreç den geciyoruz
Gunduz bir kez uyuyor akşamları erken yatıyor ama gecee 1 veya 2 de kriz başlıyor resmen
Ayy bizimki de kıyafet seçiyor ne giymek istiyorsa gösteriyor.Ayni durumdayiz bir prof psikiyatriste sordum denk geldi.Bu donemde ara ara normal dedi bazen ayrilik kaygisida yasiyorlarmis bugun kiyaft secti mesela.Birsey giydiridm tepineren ciakrdi baska bisi giydirdim gule oynaya giydi aralarindada fark yoktu yani oek.Herseyede aglio bagrio bazen kafasini yere vuruo fln.
Aman Allahım birebir aynıAyni durumdayiz bir prof psikiyatriste sordum denk geldi.Bu donemde ara ara normal dedi bazen ayrilik kaygisida yasiyorlarmis bugun kiyaft secti mesela.Birsey giydiridm tepineren ciakrdi baska bisi giydirdim gule oynaya giydi aralarindada fark yoktu yani oek.Herseyede aglio bagrio bazen kafasini yere vuruo fln.
İyide ayni olsalar olmaz hep agrasyonda ayni bu cocuklar valla.Cok yorucu bir donem surekli aglio.Aman Allahım birebir aynı
Yatağına yatmak istiyor yatırıyorum ağlıyor bizim yatağı istiyor tekrar bizim yatağa ağlıyorum tekrar ağlayıp kendi yatağını işaret ediyorİyide ayni olsalar olmaz hep agrasyonda ayni bu cocuklar valla.Cok yorucu bir donem surekli aglio.
Yatağına yatmak istiyor yatırıyorum ağlıyor bizim yatağı istiyor tekrar bizim yatağa ağlıyorum tekrar ağlayıp kendi yatağını işaret ediyoriki yaş sendromuna çok benziyor halleri
Canım resverolu duydum alerji için ve bağışıklık için sanırım aslında oğluma kullanmayı düşündüm ama almadım unuttum hatta alayım bu kış deneyeyim.Kızlar merhaba, resverol duydunuz mu? Kullanan var mı?
Resverol bagisiklik guclendirmesi icin doktoruz yazdi biz o sieada karamurver kullanioduk nutrigenin ona devam ettim ama arkdsim kullanio cok memnun.Kızlar merhaba, resverol duydunuz mu? Kullanan var mı?
Serum fiz ile aciorm burnunu ama egerki hic azalmiosa sivi yada gelmiosa o zaman cekiorm nerdeyse her markanin vae o alet seklinde ben buruno ve otribebe kulllaniorm yedek uclarini da int aliorm.Birde baby-vac kullanan var mı aranızda?
Demek ki ağrısı vardı.Dun gece o kadar zor bir geceydi ki tam uykuya daliyor desem hemen aglayarak uyaniyordu. O kadar cok agladi ki eliyle yanaklarina gozune vurdu, ayaklari surekli tekme atar gibi. Sonra aglamaktan burnu kapandi artik sakinlessin diye meme verince nefes almak icin basini geri atiyordu. Burnunu sumuk hortumuyla temizleyelim dedik, nefes almadan ciglik atmaya basladi. Cok caresiz hissettim ya gunlerdir uykusuzlugun verdigi yorgunluk bikkinlik da var. Agri kesici verdik artik. Bu sebepten ilk defa agri kesici verdik. Dilerim kimse yasamak zorunda kalmaz benzerlerini. Agri kesiciden 1 saat sonra uyudu. Bugun daha sakindi ama. Azalarak bitsin yetti artik.
Ben de ağrı kesici veriyorum çünkü eliyle başına vurmaya başlıyor. Bir yerin mi ağrıyor neren acıyor diye sorduğumda da dişini gösteriyor. Son birinci azı dişi kaldı o da bir çıksaydı.Demek ki ağrısı vardı.
Ben böyle ağlayınca veriyorum ağrı kesici yazık neden ağrı çeksin.
Kendimi düşünüyorum bir yerim ağrıyınca alıyorsam ona da veriyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum inan son zamanlarda bizde de yaşanıyor buna benzer durumlar.
Ah kıyamam ya bende soruyorum acıyor mu bir yerin diye göstermiyor ama acıyoo diyorBen de ağrı kesici veriyorum çünkü eliyle başına vurmaya başlıyor. Bir yerin mi ağrıyor neren acıyor diye sorduğumda da dişini gösteriyor. Son birinci azı dişi kaldı o da bir çıksaydı.