- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
Yok yok ben bunu gördükten sonra aklımı kaçırmadım ikinci içinAzze sen dusunuodun 2.hala dusunuomsnbenim dusunmem 7.5 sene aldi sen ne durumdasn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok ben bunu gördükten sonra aklımı kaçırmadım ikinci içinAzze sen dusunuodun 2.hala dusunuomsnbenim dusunmem 7.5 sene aldi sen ne durumdasn
Yaptım test valla çıktı daha net çıktı bu kez. Aman allahım şaka maka hamileyim. Ay çok üzülüp ağlamıştım düşük yapınca ama doktorum çok küçük olduğu için olabileceğini söyledi test yapmasan regl olduğunu düşünecektin demişti. Ama işte ben üzülmüştüm. Şimdi bebek var yeniden gerçi benim minigim hala emiyor ne yapacağım bilemiyorum çokta hareketli daha 10 aylık Allahım gücünü kuvvetini versin insallah. Ama o yalnız kalacak diye çok üzülüyordum ablalar büyüktü inşallah sağlıkla doğar da birbirlerine arkadaş olurlar rabbim o gunleri nasip etsin.Benimkilerin 2 side en silik cizgiyle ogrnildi ins sende mutlu haberi alirsin sabahOlmadi bi kan verirsin.
azze yaaa.... deme öyle belki benim firlamayi görsen seninkine uslu dersin. Böyle bir bebek olamaz. Onun pesinde hamile halimle ne yapacagimi düşünmek bile istemiyorum sadece yaşayacağımYok yok ben bunu gördükten sonra aklımı kaçırmadım ikinci için
Yaaa çok tatlısınYok yok ben bunu gördükten sonra aklımı kaçırmadım ikinci için
Rabbim kolayligini verir.Ins saglikla gelsin.Yaptım test valla çıktı daha net çıktı bu kez. Aman allahım şaka maka hamileyim. Ay çok üzülüp ağlamıştım düşük yapınca ama doktorum çok küçük olduğu için olabileceğini söyledi test yapmasan regl olduğunu düşünecektin demişti. Ama işte ben üzülmüştüm. Şimdi bebek var yeniden gerçi benim minigim hala emiyor ne yapacağım bilemiyorum çokta hareketli daha 10 aylık Allahım gücünü kuvvetini versin insallah. Ama o yalnız kalacak diye çok üzülüyordum ablalar büyüktü inşallah sağlıkla doğar da birbirlerine arkadaş olurlar rabbim o gunleri nasip etsin.
Çok mantıklı. Bakayım ben de ona vicco bulunduğum yerde yok. Nike öneren oldu ona bakacağım inşBen 19 numara aldım 9. ayda o bile hafif büyük gibi ilk adım ayakkabısı aldım sürekli ayağa kalkmak yürümek istiyo çünkü düzgün bassın diye vicco dan aldım ama onu da ayağından çıkarıyo sürte sürte yine altı sert biraz uzun bot yada panduf gibi olanlardan almak gerek sanırım.Mağazadaki kıza çabuk büyürmü ayağı dedim 5 ay sonra fln 1 numara değişir dedi.Ellerinde bitane ayak ölçmek için alet var ayağını onun içine koyup ölçerek uygun numarayı veriyor.İnternette de satılıyor o alet almayı düşünüyorum kendim ayağını ölçüp bundan sonra ayakkabılarını internetten sipariş vermek için.
Aynen dediğin gibi canım pandufu dışarı çıkarken giydirdim evde hep çoraplı ya da çıplak bakalım ilk defa giyecek tepkisi ne olacak.vicco bulunduğum yerde yok.diğer seçeneklere bakacağım.Ben panduf bile giydirmedim aslinda oglumdan kalanlar vardi bu deri tabanlar varya onlardan almistim.disari cikarken olurda usumesin ayagi die.Ama artik olay degisti bizde durmuo asla.Neyse zaten 1 yaslari nisan suan cogu zaman evdeler baharda giyerler guzslce bayramda dolanirlarElbisede alcam bu sefer Nasip olursa yani insallah.
Vicco nun ilk adim ayakkabilarina bakicam onu oneriolar.Oglumun kıştı 1 yasi ilk adim botu almistik ve adidasin fln olanlari almistik ama simdi vicco daha ii diolar.
Benimki 76 cm di 9 aylıkken en son ama 2 dişi var ben ne edem 2 dis te tam uzamadı noktadır şekilde duruyor. Büyük ablasına çekmiş o da 10 aylıkken çıkarmıştı ilk dışını sonra üçer dörder patlatmisti çok zorlaniyorduk. Hayırlısı kuzumBenim bebe yemek yemiyor hala 72 cm 6 disi var
Ablas8 uzun bu uzamiyor gercektrn anlam veremiyorumBenimki 76 cm di 9 aylıkken en son ama 2 dişi var ben ne edem 2 dis te tam uzamadı noktadır şekilde duruyor. Büyük ablasına çekmiş o da 10 aylıkken çıkarmıştı ilk dışını sonra üçer dörder patlatmisti çok zorlaniyorduk. Hayırlısı kuzum
Amaa sen istiyorsun ya gerçekten Rabbim isteyene nasip etsin istediğin için bazı şeyleri çok daha çabuk tolere edebilirsinazze yaaa.... deme öyle belki benim firlamayi görsen seninkine uslu dersin. Böyle bir bebek olamaz. Onun pesinde hamile halimle ne yapacagimi düşünmek bile istemiyorum sadece yaşayacağım
Çok isterdim hatta hep 3 çocuk derdim ama öyle uzaktan görüldüğü gibi olmuyormuşYaaa çok tatlısın
Öyle düşünme sonradan atılım yapabilir ayrıca boyu da iyi ortalamanın üstünde biz seninle çok yakın doğurduk. Yani boyu kısa değil. Kilosu nasil benim ki cılız boyu uzun ama bildiğin sıska. Yedikleri neresine gidiyo4 bilmiyorum. Doktor 2 ay öncesine kadar emilim sorunu mu var acaba diyordu 2 aydır biraz daha iyi kilo almıştı. Gerçi 10 ay kontrolüne daha gidemedik. Ablasının sınıf karantinaya alındı izolasyon geldi tikildik eve.Ablas8 uzun bu uzamiyor gercektrn anlam veremiyorum
Cok gecmis olsun canim evet benimkininde kilosu iyi ama ben herzaman boydan yanayim bakcam bi 1 yastan sonraÖyle düşünme sonradan atılım yapabilir ayrıca boyu da iyi ortalamanın üstünde biz seninle çok yakın doğurduk. Yani boyu kısa değil. Kilosu nasil benim ki cılız boyu uzun ama bildiğin sıska. Yedikleri neresine gidiyo4 bilmiyorum. Doktor 2 ay öncesine kadar emilim sorunu mu var acaba diyordu 2 aydır biraz daha iyi kilo almıştı. Gerçi 10 ay kontrolüne daha gidemedik. Ablasının sınıf karantinaya alındı izolasyon geldi tikildik eve.
Evet turk markasi.Onemli deil zaten onemli olan ince taban olsun ayagi sarsin.Ins sever benim kizm sureklo corabi cikariyor tulum giydirince sinirleniorAynen dediğin gibi canım pandufu dışarı çıkarken giydirdim evde hep çoraplı ya da çıplak bakalım ilk defa giyecek tepkisi ne olacak.vicco bulunduğum yerde yok.diğer seçeneklere bakacağım.
Araya zaman girince bi acaba denio 7 sene kdr falanÇok isterdim hatta hep 3 çocuk derdim ama öyle uzaktan görüldüğü gibi olmuyormuş
Evet ama öyle bişey düşünürsem de şu çektiğim zorluklar aklıma gelsinde düşinmimAraya zaman girince bi acaba denio 7 sene kdr falan
Benim hicbir belirtim olmadi hatta çok şaşırdım zaten topu topu 3 kere regl oldum.yine hamileyimBi kaç gündür bel ağrım var karnım da ağrır gibi oluyooor ilk regl olduğunuzda sizler nasıldınızzz
Yani uzun surede unutuosn azda olsaEvet ama öyle bişey düşünürsem de şu çektiğim zorluklar aklıma gelsinde düşinmim