- 27 Aralık 2019
- 9.044
- 10.573
Acaba emeceğini bildiği için mi yemezler kiCanım mesela uyanıyor emziriyorum bir buçuk saat sonra kahvaltı veriyorum yine aynı. Yani hiç emzirmeden de denedim ben. Yok yani yemeyen çocuk yemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba emeceğini bildiği için mi yemezler kiCanım mesela uyanıyor emziriyorum bir buçuk saat sonra kahvaltı veriyorum yine aynı. Yani hiç emzirmeden de denedim ben. Yok yani yemeyen çocuk yemiyor
Benimkinin meme talebi bile yok ben böyle kabullenmeliyim sanırım. Zamana bıraktım. Belki seninkinin dişi çıkıyordur özellikle diş zamanı hiç yemek istemiyorlar.Acaba emeceğini bildiği için mi yemezler ki
Evet şuan damakları çok kaşınıyor ana genel olarak az yiyorBenimkinin meme talebi bile yok ben böyle kabullenmeliyim sanırım. Zamana bıraktım. Belki seninkinin dişi çıkıyordur özellikle diş zamanı hiç yemek istemiyorlar.
Seni cok ozledim girersen mutlaka tazKızlar bebeklerinizde gaz problemi ne alemde? Gündüz kucağımda uyuyor uyursa,gece de zor dalıyor.kıvrım kıvrım hep...
Ya benimde sorunum o 18.5 var evde ucu girmiyor.20 mi alicam bilemedim goturup 1 tane denemem lazim artik tutamiorm kucagimda.Bayadir yuruyor artik doktorada sordum cok ince tabanci olursa olur dedi daha once ortopedi doktoru 1 yas oncesi asla demisti ogluma ama zemin i hissedcdgi bisi alicam.Kızlar kaç numara ayakkabı aldınız bebişlere?
Hadi sağlıkla gelsin ins 2022 grubuna alalim seniSelam kizlaaarrr test yaptım pozitif...
Benim kiziminda acayip cani yaniyor agzjna ne versem elini sokuo aciyla.Kopek disleri sismis.Ne gerek var ya biraz durun dimiEvet şuan damakları çok kaşınıyor ana genel olarak az yiyor
Silik çizgi çıktı sat 20.01 ne yapmalı ki çok küçük sabah 2 test daha alacağım. Emin olmak için. Bir hayal kırıklığı daha yasamak istemiyorumHadi sağlıkla gelsin ins 2022 grubuna alalim seni
Gozun aydin canimSelam kizlaaarrr test yaptım pozitif...
Ayy canım gözün aydın saglicakla kucagina alirsin insallah.Silik çizgi çıktı sat 20.01 ne yapmalı ki çok küçük sabah 2 test daha alacağım. Emin olmak için. Bir hayal kırıklığı daha yasamak istemiyorum
Ben bu zamana kadar panduf harici hiç almadım pandufu 19 numara olmuyor artık. Nete baktım bir yaşı 20 -21 gösteriyor bi de şimdi gidip denesem her markada değişebilir kalıplar. Gerçekten kafam karışık.Ya benimde sorunum o 18.5 var evde ucu girmiyor.20 mi alicam bilemedim goturup 1 tane denemem lazim artik tutamiorm kucagimda.Bayadir yuruyor artik doktorada sordum cok ince tabanci olursa olur dedi daha once ortopedi doktoru 1 yas oncesi asla demisti ogluma ama zemin i hissedcdgi bisi alicam.
Yaa böyle görünce de bir heveslenmedim değil gözün Aydın inşallah sağlıkla ilerlerSilik çizgi çıktı sat 20.01 ne yapmalı ki çok küçük sabah 2 test daha alacağım. Emin olmak için. Bir hayal kırıklığı daha yasamak istemiyorum
Dururlar mıBenim kiziminda acayip cani yaniyor agzjna ne versem elini sokuo aciyla.Kopek disleri sismis.Ne gerek var ya biraz durun dimi
Yaaa sağlıkla doğsun inşallahSelam kizlaaarrr test yaptım pozitif...
Benimkilerin 2 side en silik cizgiyle ogrnildi ins sende mutlu haberi alirsin sabahOlmadi bi kan verirsin.Silik çizgi çıktı sat 20.01 ne yapmalı ki çok küçük sabah 2 test daha alacağım. Emin olmak için. Bir hayal kırıklığı daha yasamak istemiyorum
Ben panduf bile giydirmedim aslinda oglumdan kalanlar vardi bu deri tabanlar varya onlardan almistim.disari cikarken olurda usumesin ayagi die.Ama artik olay degisti bizde durmuo asla.Neyse zaten 1 yaslari nisan suan cogu zaman evdeler baharda giyerler guzslce bayramda dolanirlarElbisede alcam bu sefer Nasip olursa yani insallah.Ben bu zamana kadar panduf harici hiç almadım pandufu 19 numara olmuyor artık. Nete baktım bir yaşı 20 -21 gösteriyor bi de şimdi gidip denesem her markada değişebilir kalıplar. Gerçekten kafam karışık.
Azze sen dusunuodun 2.hala dusunuomsnbenim dusunmem 7.5 sene aldi sen ne durumdasnYaaa sağlıkla doğsun inşallah
Ben 19 numara aldım 9. ayda o bile hafif büyük gibi ilk adım ayakkabısı aldım sürekli ayağa kalkmak yürümek istiyo çünkü düzgün bassın diye vicco dan aldım ama onu da ayağından çıkarıyo sürte sürte yine altı sert biraz uzun bot yada panduf gibi olanlardan almak gerek sanırım.Mağazadaki kıza çabuk büyürmü ayağı dedim 5 ay sonra fln 1 numara değişir dedi.Ellerinde bitane ayak ölçmek için alet var ayağını onun içine koyup ölçerek uygun numarayı veriyor.İnternette de satılıyor o alet almayı düşünüyorum kendim ayağını ölçüp bundan sonra ayakkabılarını internetten sipariş vermek için.Kızlar kaç numara ayakkabı aldınız bebişlere?