2021 Nisan Anneleri

Hadi gözün Aydın canım. Sen benden önce doğuma gireceksin ben bu sistemi anlamadım hiç bana çok geç verdiler tarihi.

Bende 14 nisan da sezeryana giriyorum nasipse

Ayy kızlar kafami dağıtacak meşgale buldum.kendime
Muslin örtü alicam internetten aldigim bir tane sert çıktı çok üzüldüm. Fiyatları da gereksiz pahalı. Ben havlu içine kullanmak ve yazın uyurken üstüne atmak için istiyordum. Kumascidan aldim ay bugün geldi bir yumuşak tam bizim cadının cildine layık
Onları diktim. Ben ıslak mendil de kullanmıyorum ilk aylar, kaynamış su ile siliyorum pamukla, kurulamak icinde cevirdim birkaç tane. Sırtım tutuldu ama bayagi akşamı ettim dikiş makinesi çalışırken biraz yaramazlık yaptı ama senin için kızım.dedim.video çektim.verdim subliminal mesaji
Bambuella ya senin hani tavsiye ettiğin fırfırlı bir muslin örtün vardı ya bayılmıştım onun kumaşını da buldum ondan da alıp dikicem bunlar beni bayagi oyalar keşke daha once aklıma gelseydi.
Kasılmaları bile umursamadım valla çok iyi geldi bu iş bana akşama doğururmuşum tövbe tövbe valla şaka yaptım duy evren beni

Ben 1 gece kaldım.. Doktorum istersen yat dedi ama ben iyiydim çıkmak istedim.Kiz kardeşim refakatçiydi iki küçük çocuğu var biri annemde diğeri kayinvalidesinde kaldı çıkmam daha iyi oldu...

Ay valla süper olur bende hep müslin aldım hepsi beyaz hepsini indirimli buldum, birini çarşaf birini banyo havlusu birini battaniye yaptım yeter bize ama etrafını filan çeviriyorlar tığla oda güzel oluyor bak Bu kız bugünde gelmedi sabaha kdr uyutmadı beni amma ne umutlanmıştım

Günlerimiz aynı ve hatta sezaryen günlerimiz de aynı , bugün ben de kontroldeydim. Senin ilk mi? Acaba 39+1tarihine mi alsam acaba sezaryeni diyorum, benim ilk bebiş ama geciktirmek de istemiyorum. Hatta içimden bi ses 37+ da gelecekmiş gibi diyor ama bakalım. Sağlıkla alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…