- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 34
Insallah aminnnnnProtein kaçağı yoksa yatış vermez sanırım nst de biraz sancı cıktı devamı gelirde doğururum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah aminnnnnProtein kaçağı yoksa yatış vermez sanırım nst de biraz sancı cıktı devamı gelirde doğururum inşallah
Hadi gözün Aydın canım. Sen benden önce doğuma gireceksin ben bu sistemi anlamadım hiç bana çok geç verdiler tarihi.Slm canlar .. bende şimdi hastane randevum dan çıktım..
38+0 da yani ayın 14.04 sezeryan ile bebegim doğacak allahın izniyle ..
Rabbime binlerce şükür herşey yolunda
35+5 deyim bugün kilo 3200 boy 51cm
Rabbim hepimize hayırlısıyla kavusmayi nasip etsin inşallah.
Bende 14 nisan da sezeryana giriyorum nasipseSlm canlar .. bende şimdi hastane randevum dan çıktım..
38+0 da yani ayın 14.04 sezeryan ile bebegim doğacak allahın izniyle ..
Rabbime binlerce şükür herşey yolunda
35+5 deyim bugün kilo 3200 boy 51cm
Rabbim hepimize hayırlısıyla kavusmayi nasip etsin inşallah.
Doktor dedi haftaya seni dogurturum bol.yuru gel dediDogum yapanlar gozunuz aydin darisi bize insallah
Muhittin bacim sanci var sanki brn anlamiorm ama doktor ne dedi nst ye
Sancin yok pek canım, benim doktorum 40 ve altını sıfır kabul ediyor. Bir tane 60 çıkmış. Ama valla buna şükür diyecek haldeyiz. haftaya mı doğuracak neye gore, acilman mi var??? Ya da rahimde incelme vs?Kizlar bende durum bu
İnşallah kızında sağlıkla çıkacak canımKizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. Nasıldı doğumun inşallah kolay olmuşturCanım içindeki ses yaklaşmış ben doğurdum
Benim kucağıma bile vermiyorlar , hastanede kalsam da günde bir kere bir dk görme hakkım var.Benim de kızım 4 gün kaldı küvözde ama ben hastaneden taburcu olmadım doktorum yatışıma devam ettirdi
İnşallah canım . O cihaz daha iyi oksijen alsınlar diye yerleri sıcak onlara iyi bakıyorlar . İnşallah en kısa sürede kucağımıza alırızInşallah bir an önce iyi olurlar cihaz takmışlar kafasına öyle duyunca bi kötü oldum.
Benimde ilk sezeryandan sonra olmuştu ayaklarım falan mayalı poğaça gibiydi geçiyor canım kendiliğinden iner bi kaç günekızlar selam
sezaryandan sonra bacaklarım balon gibi şişti sizde böyle bi durum oldu mu?
E bayağı yükselmiş aradaKizlar bende durum bu
Yok canım ultrasonda baktı iyi dedi rahim aşağısına bakmadı asagi indirince açılma varmi yokmu anlasiliyor temennisi belkide cunki sqncim yok he gecenkine göre iyiMuhittin ciddimisin kiz haftaya nedrn dogurtuyo acilma falanmi baslamis ne olmus hele anlat
Ben 1 gece kaldım.. Doktorum istersen yat dedi ama ben iyiydim çıkmak istedim.Kiz kardeşim refakatçiydi iki küçük çocuğu var biri annemde diğeri kayinvalidesinde kaldı çıkmam daha iyi oldu...Benim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibi hiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum
Hadi gözün aydın .Sağlıkla büyüsün.Masallah kilosu da güzel inşallah sıkıntısız kavuşursunuz.Kizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş
Ay valla süper olur bende hep müslin aldım hepsi beyaz hepsini indirimli buldum, birini çarşaf birini banyo havlusu birini battaniye yaptım yeter bize ama etrafını filan çeviriyorlar tığla oda güzel oluyor bak Bu kız bugünde gelmedi sabaha kdr uyutmadı beni amma ne umutlanmıştımAyy kızlar kafami dağıtacak meşgale buldum.kendime
Muslin örtü alicam internetten aldigim bir tane sert çıktı çok üzüldüm. Fiyatları da gereksiz pahalı. Ben havlu içine kullanmak ve yazın uyurken üstüne atmak için istiyordum. Kumascidan aldim ay bugün geldi bir yumuşak tam bizim cadının cildine layık
Onları diktim. Ben ıslak mendil de kullanmıyorum ilk aylar, kaynamış su ile siliyorum pamukla, kurulamak icinde cevirdim birkaç tane. Sırtım tutuldu ama bayagi akşamı ettim dikiş makinesi çalışırken biraz yaramazlık yaptı ama senin için kızım.dedim.video çektim.verdim subliminal mesaji
Bambuella ya senin hani tavsiye ettiğin fırfırlı bir muslin örtün vardı ya bayılmıştım onun kumaşını da buldum ondan da alıp dikicem bunlar beni bayagi oyalar keşke daha once aklıma gelseydi.
Kasılmaları bile umursamadım valla çok iyi geldi bu iş bana akşama doğururmuşum tövbe tövbe valla şaka yaptım duy evren beni
Günlerimiz aynı ve hatta sezaryen günlerimiz de aynı , bugün ben de kontroldeydim. Senin ilk mi? Acaba 39+1tarihine mi alsam acaba sezaryeni diyorum, benim ilk bebiş ama geciktirmek de istemiyorum. Hatta içimden bi ses 37+ da gelecekmiş gibi diyor ama bakalım. Sağlıkla alalım inşallah.Hayırlı günler kızlar. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 35+1deyiz. Rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı ama bebiş başıyla aşağıdan baskı yapıyor diye bundan sonra yürüyüş ve fazla ayakta kalmamı önermedi dr.um. biraz da tombullaşmış 21 Nisan a gün aldık sezeyan için nasipse 38+3 olcaz. O güne kadar herkes doğurmuş olcak sanırım dr.um gümüş kapağı al mutlaka şimdiden başla dedi. Bir de sezeyan öncesi son 2 gün hafif yemekler sebze ağırlıklı önerdi. Gaz yapan ve hamurişleri sezeyan sonrası gaz ve büyük abdest te sıkıntı oluyormuş. Süt arttırıcı ve rezene çayına da 2 gün önce başlayabilirsin dedi. Ve kayısı kompostosu yap yanında getir hastaneye dedi. Sezeryan olacaklara fikir olsun. Gümüş kapağı e bebekten alıcam en uygun orda satılıyor.
Canım coledan d3 kullandım ama onu da düzenli değil son zamanlar da hiç kullanmadım zatenCanım hangi vitamin hapıni kullandin peki?