2021 Nisan Anneleri

Evet genelde 32. Hafta gibi coraspin kesiliyor bu da çocuğun kan akışını yavaşlatabiliyor çocuk yeterince beslenemeyip geriye düşebiliyor
2020 10 nisan 40+3 de normal doğum yaptım 32ye kadar ecopirn doğum gününe kadar oksaparlar 0,4 lullandım önde giderken son aylarda geriye düştü ve 3000 tahmini iken 2800 doğdu
Şöyle bir bakayım dedim Geçen sene bu zamanlar heyecanlı bir bekleyişin vardı mesaj dikkatimi çekince yazdım
İlk doğum her şey karmaşıktı çok güzel
Doğum oldu tahminimden kolaydı ben yaptıysam sizde yaparsınız kızlar yeter ki psikolojik olarak hazırlayın kendinizi normal sezeryan fark etmiyor
Bebeğin kilosuna boyuna da hiç takılmayın çok rahat gelip geçiyorlar Doğmuş doğacak bebeklere sağlık diyorum allah kolaylık versin kızlar

Anam deme bea benimkide böyle uykucu seviniyordum ne güzel çıkıncada sakin olur diye olmuyor demek vay bana vaylar bana
Dur bakalım belki seninki umduğun gibi gelir
Oglen bi temizlige giristim 5 te bitti ama bnde bittim ayak tabanlarimin ustune basamiyorum ne sanci var ne bsey sadece ayaklarim agiriyor
Ben yerimden kalkamıyorum neredeyse temizlik yapacak o kadar enerjiyi nasıl buldun maşallah
Kız ben ben kaçırdım idrarın rengi önemli mi noldu, benim idrar koyu turuncu oldu bu ara bi sebebi varmıymış
Doğum yakinlasinca koyulasir diye okumuştum ki seninki kesinlikle yakin

O zaman pozisyonundan kaynaklı az çıktı kesin kuzum benimkide 1 ay boyunca mütemadiyen uzamamıştı resmen 48e takıldı kaldı bu sefer 50 çıktı anca

O deilde herkeste 32de mi kesildi kan sulandırıcı ya benm neden 36da kestirdiler acaba

Bu babaların rahatlığı gibisi yok nasılsa onlardan çıkan birşey yok giren bir sancı yok ohhhh missss gibi bebekleri kucaklarına alıyorlar valla
Sorma ya şuan horluyor resmen iki laf ezberlemiş biri biz 9 doğuruyoruz biri de eee cennet boşuna ayaklarının altında değil git ağzına sok çorabını diyor içimden bir ses
Doğuma yakın koyulaşır yazmışlar geride ona yazdım bende komşunun wifiyi hırsızlıyom şuan anca geliyom gerilerden

İdrarın rengi koyulaşınca turuncu olunca doğum yakın oluyormuş Muhittin dedi sanırım ama emin olamadım

Dur bakalım belki seninki umduğun gibi gelir

Ben yerimden kalkamıyorum neredeyse temizlik yapacak o kadar enerjiyi nasıl buldun maşallah

Doğum yakinlasinca koyulasir diye okumuştum ki seninki kesinlikle yakin
Ay ben şok bende diyorum sık idrara çıkıyorum bu niye koyu turuncu geliyor herşey var gelen giden yok ama

O zaman pozisyonundan kaynaklı az çıktı kesin kuzum benimkide 1 ay boyunca mütemadiyen uzamamıştı resmen 48e takıldı kaldı bu sefer 50 çıktı anca
O ayakları durmadı ki zaten kafası kanalda sadece ayakları oynuyor serbest bir şekilde bi sağ kaburga bi sol kaburga bi mideye geçirip duruyor zor bela yakaladı bakalım nasıl olacak bizim bebeler sabit kalmadı gitti

Kasılmalar nasıl canım devam ediyor mu hala ?

Gözün aydın canım ne güzel kucağına aldın bebeğini darısı bıze inşallah
Sagoll kuzum aldim cok sükür artik yanimda. Darisi basiniza
Amin canim hepimizin insallah Sali sabahi veya carsamba sabahi cikarim.

Kasılmalar nasıl canım devam ediyor mu hala ?
Yok ya tam düzene girdik dedim kesildi sadece sık idrara çıkıyorum bağırsaklarda durmuyor bakalım hayırlısı ben bi yandan çamaşır katla hadi şurayı sil şurayı topla diyerek kafa dağıtmaca bugünde çıkmadı yola anlaşılan

Hayırlı olsun gözünüz aydın ikinizin de iyi olmasına sevindim sağlıklı güzel bir ömrü olsun neden erken alındı bebek 36 biraz erken gibi geldi açıkçası

Canım doktor öyle bişe demedi. Ama eliyle karnımı üst tarafını kontrol etti niyeyse
Aşağıya düşmüş mü diye bakıyorlar doktor karnımın üstüne hafif bastı bak aşağıya düşmüş burası biraz rahatlamış dedi. Bir sonraki kontrolün ne zaman senin sor bakalım girmiş mi kanala

İlk bebeğin hangi haftada gelmişti bu inatçı olacak dicem ama malum zaten Koç burçları inatçı olmasaydı balık olurdu zaten

Geçen gün doktorum şüphelendiği için turnusol ped vermişti, eczanede de satılıyormuş. Sızıntı olursa kağıtların rengi değişiyor, ona göre doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…