- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
2020 10 nisan 40+3 de normal doğum yaptım 32ye kadar ecopirn doğum gününe kadar oksaparlar 0,4 lullandım önde giderken son aylarda geriye düştü ve 3000 tahmini iken 2800 doğduEvet genelde 32. Hafta gibi coraspin kesiliyor bu da çocuğun kan akışını yavaşlatabiliyor çocuk yeterince beslenemeyip geriye düşebiliyor
Anam deme bea benimkide böyle uykucu seviniyordum ne güzel çıkıncada sakin olur diyeolmuyor demek vay bana vaylar bana
Ben yerimden kalkamıyorum neredeyse temizlik yapacak o kadar enerjiyi nasıl buldun maşallahOglen bi temizlige giristim 5 te bitti ama bnde bittim ayak tabanlarimin ustune basamiyorumne sanci var ne bsey sadece ayaklarim agiriyor
Doğum yakinlasinca koyulasir diye okumuştum ki seninki kesinlikle yakinKız ben ben kaçırdım idrarın rengi önemli mi noldu, benim idrar koyu turuncu oldu bu ara bi sebebi varmıymış
O zaman pozisyonundan kaynaklı az çıktı kesin kuzum benimkide 1 ay boyunca mütemadiyen uzamamıştı resmen 48e takıldı kaldı bu sefer 50 çıktı ancaİnan ki onu bende çok merak ediyorum kimisi az gelsin diye dua ediyor kimisi benim gibi üstünde olsun diyegeçen hafta 50 cm çıkan çocuk bu hafta 48 cm çıktı hadi bakalım gelsin de göreyim onu şaşırtmak neymiş
Sorma ya şuan horluyor resmen iki laf ezberlemiş biri biz 9 doğuruyoruz biri de eee cennet boşuna ayaklarının altında değilBu babaların rahatlığı gibisi yoknasılsa onlardan çıkan birşey yok giren bir sancı yok ohhhh missss gibi bebekleri kucaklarına alıyorlar valla
Doğuma yakın koyulaşır yazmışlar geride ona yazdım bendekomşunun wifiyi hırsızlıyom şuan anca geliyom gerilerden
İdrarın rengi koyulaşınca turuncu olunca doğum yakın oluyormuşMuhittin dedi sanırım ama emin olamadım
Ay ben şok bende diyorum sık idrara çıkıyorum bu niye koyu turuncu geliyor herşey var gelen giden yok amaDur bakalım belki seninki umduğun gibi gelir
Ben yerimden kalkamıyorum neredeyse temizlik yapacak o kadar enerjiyi nasıl buldun maşallah
Doğum yakinlasinca koyulasir diye okumuştum ki seninki kesinlikle yakin
Nee dilek dogurdu muKizlarrrrr doğum yapanlar genişlerinizi ve sizi öpüyorumONTK @rskks
@dilekmelek4191 doğurdu 1 2 saat once
Witchbaby Doğurdu dün
ALLAHIM darısı bizlere
O ayakları durmadı ki zaten kafası kanalda sadece ayakları oynuyor serbest bir şekilde bi sağ kaburga bi sol kaburga bi mideye geçirip duruyorO zaman pozisyonundan kaynaklı az çıktı kesin kuzum benimkide 1 ay boyunca mütemadiyen uzamamıştı resmen 48e takıldı kaldı bu sefer 50 çıktı anca
Kasılmalar nasıl canım devam ediyor mu hala ?Sorma ya şuan horluyor resmen iki laf ezberlemiş biri biz 9 doğuruyoruz biri de eee cennet boşuna ayaklarının altında değilgit ağzına sok çorabını diyor içimden bir ses
Ay ben şok bende diyorum sık idrara çıkıyorum bu niye koyu turuncu geliyor herşey var gelen giden yok ama
Canım doktor öyle bişe demedi. Ama eliyle karnımı üst tarafını kontrol etti niyeyseCanım senin bebişin pozisyonu nasıl kanala girmiş mi en azından kafası kanalın üstünde mi
Evet ama geneldr daha az doguyomus galiba :)Oda olabilir canım doktor bana bugün bu değerin ortalama 300 gr altında veya üstünde de olabilir dedi
Sagoll kuzum aldim cok sükür artik yanimda. Darisi basinizaGözün aydın canım ne güzel kucağına aldın bebeğini darısı bıze inşallah
Amin canim hepimizin insallahBen de eşime görev verdim pompayi topu çıkarıp şişirdi pilates topumu. Güzel güzel oturuyorum kasılmalara ayyy nasil rahatlıyorum ya... Çocuk zaten çıkmıyor hiç niyeti yok ben kendi konforuma bakiyorum o bir koç ise ben de bir yayım
Oyyy maşallah size kuzum daha güzel günleriniz olsun. Yarın sabah mi çıkıyorsunuz?
Yok ya tam düzene girdik dedim kesildi sadece sık idrara çıkıyorum bağırsaklarda durmuyor bakalım hayırlısıKasılmalar nasıl canım devam ediyor mu hala ?
Valla halimi görsen bi eşşek üstündeyim bi squat mı ne onu yapıyom eşime diyom ulen hiç oturamıcaz mı biz doğurmadan işler bitsin diye oturma sonra doğurmak için oturma e doğuruncada yürüyerek çıkcaz odadan ondada oturma eve gel hiç oturmaoda diyor sezeryande güzel bişi aslında saatin günün belli iki dirhem bir çekirdek giyin git biz sürekli elimiz kıçımızda geziyoruz
Kanlı idrar mi,kanli ay tutulmasi der gibi tovbe tovbe
Ahh bide bana sor ölüyorum yorgunlukta uyuyamiyorum oylede uykum varkiDur bakalım belki seninki umduğun gibi gelir
Ben yerimden kalkamıyorum neredeyse temizlik yapacak o kadar enerjiyi nasıl buldun maşallah
Doğum yakinlasinca koyulasir diye okumuştum ki seninki kesinlikle yakin
Valla yaKanlı idrar mi,kanli ay tutulmasi der gibi tovbe tovbeYeminle wampire donusmeden bitirsek su isi.Ne gecem kaldi ne gunduzum zaten okuma yazma ogrenmemek icin direnen oglumla yeterince wampire bagladim
Hayırlı olsun gözünüz aydın ikinizin de iyi olmasına sevindim sağlıklı güzel bir ömrü olsun neden erken alındı bebek 36 biraz erken gibi geldi açıkçasıMerhaba herkese. Ben 23 Mart'ta, bemişim 36 haftasını doldurduğumda sezaryen oldum. Perşembe günü çıktım hastaneden. Bebişim birkaç gün daha kalacak. İnşallah Pazartesi eve getireceğiz. Süt sağıp götürüyoruz hastaneye. Sağlığı çok iyi şükür. Ameliyat sırasında kakasını yaptı. Midesi yıkandı, akciğerlerine kaçmış olma ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi yapıldı. Çok şükür 2. günde her şey yoluna girdi. Hızla toparlıyor. Diğer herkes ve bebekleri iyidir umarım.
Aşağıya düşmüş mü diye bakıyorlar doktor karnımın üstüne hafif bastı bak aşağıya düşmüş burası biraz rahatlamış dedi. Bir sonraki kontrolün ne zaman senin sor bakalım girmiş mi kanalaCanım doktor öyle bişe demedi. Ama eliyle karnımı üst tarafını kontrol etti niyeyse
İlk bebeğin hangi haftada gelmişti bu inatçı olacak dicem ama malum zaten Koç burçlarıYok ya tam düzene girdik dedim kesildi sadece sık idrara çıkıyorum bağırsaklarda durmuyor bakalım hayırlısıben bi yandan çamaşır katla hadi şurayı sil şurayı topla diyerek kafa dağıtmaca bugünde çıkmadı yola anlaşılan
Geçen gün doktorum şüphelendiği için turnusol ped vermişti, eczanede de satılıyormuş. Sızıntı olursa kağıtların rengi değişiyor, ona göre doktora gidersinDaha önce doğum yapan tecrübeli anneler suyunuz nasıl geldi? Rengi nasıldı? Banyo sonrası benden 5 6 damla kadar açık sarı su gibi birşey geldi. Ama herhangi bir ağrım şikayetim yok devamlı kontrol ediyorum gelen giden yok. Yine de size danışmak istedim