2021 Nisan Anneleri

E benimki 1haftadır böle koyu turuncu 😂 gelen giden yok ama nerede bu bebe🤪
İlk bebeğin hangi haftada gelmişti bu inatçı olacak dicem ama malum zaten Koç burçları 🤣🤣 inatçı olmasaydı balık olurdu zaten 🤣🤣
İlk kızım 37de geldi öle kasılmaymış zartzurt saymadım bişi bildiğim yoktu zaten nişan geldi 2gün sonra pırt doğdu hiçbişi anlamadım😂 şimdi sanki hiç gebelik geçirmemişim gibi kasılma var nişan var koyu idrar var hepsi var ama gelen yok😂 1nisanda gelecek bu şaka yapacak bize 🤪

Geçen gün doktorum şüphelendiği için turnusol ped vermişti, eczanede de satılıyormuş. Sızıntı olursa kağıtların rengi değişiyor, ona göre doktora gidersin
Evet canım almadım ama biliyorum devam etse direkt doktora gidecektim başka gelmedi birşey. Bebeğimde hareket halinde.öğlen oldu takipteyim

İlk kızım 37de geldi öle kasılmaymış zartzurt saymadım bişi bildiğim yoktu zaten nişan geldi 2gün sonra pırt doğdu hiçbişi anlamadım😂 şimdi sanki hiç gebelik geçirmemişim gibi kasılma var nişan var koyu idrar var hepsi var ama gelen yok😂 1nisanda gelecek bu şaka yapacak bize 🤪
Benim 2.haftaya dönecek az kaldı 1nhafta bitiyor düşün mileltden utanıp soyleyemedim ikidebir iltihapmi oluyorsun diyecekler diye

Yok ya tam düzene girdik dedim kesildi sadece sık idrara çıkıyorum bağırsaklarda durmuyor bakalım hayırlısı🙈 ben bi yandan çamaşır katla hadi şurayı sil şurayı topla diyerek kafa dağıtmaca bugünde çıkmadı yola anlaşılan😬
Canım senin belirtiler belirginleşti baya doğum yakındır bence 🤗🤗

Desene tam tersi olmuş iki gebeliğinde biri erken gelmiş diğeri 40.haftayı görüyor 🤣🤣bence sıra sende arkandan da Azze Azze gelecekmiş gibi geliyor bana bu hafta baya hareketli geçecek sanırım

Desene tam tersi olmuş iki gebeliğinde biri erken gelmiş diğeri 40.haftayı görüyor 🤣🤣bence sıra sende arkandan da Azze Azze gelecekmiş gibi geliyor bana bu hafta baya hareketli geçecek sanırım
Bencede arka arkaya döküleceğiz 😁 çıkacaklar kabuklarından tırtıllar😍 Hayırla sağlıkla bir avazda gelsinler inş🙏🏻🙏🏻

Bencede arka arkaya döküleceğiz 😁 çıkacaklar kabuklarından tırtıllar😍 Hayırla sağlıkla bir avazda gelsinler inş🙏🏻🙏🏻

Aşağıya düşmüş mü diye bakıyorlar doktor karnımın üstüne hafif bastı bak aşağıya düşmüş burası biraz rahatlamış dedi. Bir sonraki kontrolün ne zaman senin sor bakalım girmiş mi kanala
Yarın canım inşallah unutmam da sorarım😍

Kızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik🤗 50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.

Arkadaşlar bende hayırlısıyla saat 15.00 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım, darısı bekleyen herkesin başına inşallaahh
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun 😊
Kızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik🤗 50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Gözünüz aydın, inşallah ağrıların da çabucak geçer 🙏 gögüs ucu için ayva çekirdeğinde jel yapıp sürebilirsin, çok iyi geliyormuş, bi de devam ederse gümüş kapak etkili. Emzirme danışmanları yara oluyorsa ve devam ediyorsa emzirme pozisyonunuza dikkat edin diyorlar aklında olsun

Tahin yağı sür canm çok iyi gelirmiş benm bacağım yandığında sürmüştüm hemen geçirdi dene inş ise yarar minnosunu kokla bizim içinde :KK68:

X