2021 Nisan Anneleri

Canım acaba plasenta mi yaşlandı benim doktorum da bana rahmin bu kadar besliyor diye benimki de başta biraz öndeydi şimdi beş gün falan geriden gelmeye başlıyor o yüzden 37+5 de alacak fark açılmasın diye önemli bir şey yoktur Allah’ın izniyle

Ohhhh ne güzel anlatıyorsun valla neyse ki korona sadece bu işe yaradı ozaman herkes gidip gelemez evimize çok şükür ki en azından başbaşa anneliğin tadını çıkarırız ihtiyacımız olduğunda zaten burada da paylaşırız baya iyi geldi konuşman çok teşekkür ederim çok rahatım şimdi rahatlıkla doğumu bekleyebilirim

Ben de eşime görev verdim pompayi topu çıkarıp şişirdi pilates topumu. Güzel güzel oturuyorum kasılmalara ayyy nasil rahatlıyorum ya... Çocuk zaten çıkmıyor hiç niyeti yok ben kendi konforuma bakiyorum o bir koç ise ben de bir yayım
Oyyy maşallah size kuzum daha güzel günleriniz olsun. Yarın sabah mi çıkıyorsunuz?

Hepiniz doğuracaksınız ben peşinizdeyim pilates topum ben yer bezim harika 3 lü olduk

Ahhh canım benim beklemek zor gerçekten 40.haftaya girdin artık sende bizde peşindeyiz bende yarın 39 a gireceğim başlarım artık bende ne zaman gelecek diye hayırlısıyla doğum haberini alalım inşallah sıralı gitsin doğumlarımız

Kuzum bugün kontrolde öyle birşey demedi ama olsa söylerdi heralde değil mi bilsem sorardım hiç aklıma gelmedi Salı günü tekrar bakacağız zaten 38+2 oluyor ozamana kadar bakalım ne diyecek kesin birşeyler belli olur sanırım

Ahahahaha bu daha da iyimiş eşek Türk kadınlarında çareler tükenmez hiç aklıma bunlar gelmemişti

Az önce son 1saatte 20dk bir oldu kasılmalarım eşime diyorum ki 20dk bir geliyor kasılma oda diyor ki gidip yatayım ben neden dedim doğuma gidersek birimiz ayakta kalmalıymış niye sen mi doğurcan dedim ben 9doğuruyorum klişesini söyledi gitti yattı adam ben WC ve TV arası gidip geleyim kasılma sayayım sen uyu adaletin bu mu dünya

Oda olabilir canım doktor bana bugün bu değerin ortalama 300 gr altında veya üstünde de olabilir dedi
Benm usg kağıdında da +/-400 yazio ne demek diye geziniyo herif peşimde dedim 400 gr azda olabilir şuan çokta şok oldu garibim çok merak ediom bizimkiler ne kadar oyniycak acaba arada

Bu babaların rahatlığı gibisi yok nasılsa onlardan çıkan birşey yok giren bir sancı yok ohhhh missss gibi bebekleri kucaklarına alıyorlar valla

Benm usg kağıdında da +/-400 yazio ne demek diye geziniyo herif peşimde dedim 400 gr azda olabilir şuan çokta şok oldu garibim çok merak ediom bizimkiler ne kadar oyniycak acaba arada
İnan ki onu bende çok merak ediyorum kimisi az gelsin diye dua ediyor kimisi benim gibi üstünde olsun diye geçen hafta 50 cm çıkan çocuk bu hafta 48 cm çıktı hadi bakalım gelsin de göreyim onu şaşırtmak neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…