Canım acaba plasenta mi yaşlandı benim doktorum da bana rahmin bu kadar besliyor diye benimki de başta biraz öndeydi şimdi beş gün falan geriden gelmeye başlıyor o yüzden 37+5 de alacak fark açılmasın diye önemli bir şey yoktur Allah’ın izniyleCanım normalde benim hiç öyle gitmiyordu en baştan beri 1 hafta önde gidiyordu şu saatten sonra herşeyin geriye düşmesi normal olabilir mi acaba zaten o kadar rahat hareket ediyor ki içimde bende kendi kendime diyordum bu bebek hiç mi büyümüyor kilo almıyor tüp bebek olduğu içinde doktor bilgi çok vermiyor ama 3 gün sonra tekrar gel dedi üzülüyorum bende beslenmemiş demek ki bu durumda
Sanki sezaryen olmak zorundaymışsın gibi aman ya biz bize yeterizEtraf öyle malesef bnmde oğlan kardeşim çok bilirmiş gbi sanki her konuşmada hala sezeryan günü almadin mi manyakmisin sen dio sanki 10 tane doğurmuş malhiiic kafana takma kuzum biz burdayiz
Evet genelde 32. Hafta gibi coraspin kesiliyor bu da çocuğun kan akışını yavaşlatabiliyor çocuk yeterince beslenemeyip geriye düşebiliyorKan sualndırıcının bir alakası var mı ki
Ohhhh ne güzel anlatıyorsun valla neyse ki korona sadece bu işe yaradı ozaman herkes gidip gelemez evimize çok şükür kiIlk gebeligimde ben daha beterdim hic tecrübem yoktu, burayı da çok takip edemiyordum, kv sağolsun sürekli hizmet hareket... Neye uğradığımı şaşırdım doğumdan once yok hic kilo almadin ne çıkacak içinden merak ediyorum derdi. Çocuk doğdu bu sefer kilo hemen gidince zayıflamak uğruna çocuğu emzirmiyorsun dedi. Ya ne yapsam battı ne yapsam laf yedim. Böyle hergün misafir akrabaları eşimin allahım bitmeyecek bir zulüm gibiydi. Lohusaligimi bilemedim. Depresyonun dibindeydim.
2. Gebelik yanıma yaklastirmadim kimseyi çocuk hem daha iyi doğdu hem daha mutlu büyüdü. Çünkü ben rahattım.
Isın özü sen ne kadar mutlu olursan bebeğin de o kadar mutlu olacak. Bebeği huzursuz olan annelerin hemen hemen çoğunda anne gerilim yaşıyor.
Bebek senin, annesi sensin onu sana veren Allah, onun için en iyisini o nasip eder sen de bu yeryüzünde ona sahip çıkacak ona bakacak en muhteşem kişisin. Bunu aklından çıkarma. Insanları da takma kafana olan lohusaligina oluyor canım, ve ben o kadar pişmanım ki ilk gebeligimde lohusaligimda yaşadıklarım yüzünden keşke benimle de konuşan biri olsaydı ne çok isterdim. Her anın tadını çıkar. Bebek küçük doğmuş büyük doğmuş boşver bunları bebeğin sağlıklı mi ve mutlu huzurlu bir bebek mi gerisi bombosssss.....
Ben de eşime görev verdim pompayi topu çıkarıp şişirdi pilates topumu. Güzel güzel oturuyorum kasılmalara ayyy nasil rahatlıyorum ya... Çocuk zaten çıkmıyor hiç niyeti yok ben kendi konforuma bakiyorum o bir koç ise ben de bir yayımAy bende evde yer yok plates topu alsam sonra napcam boşver diye almadım bilin bakalım neyle yapıyorum plates topu yerinekızımın zıpzıp eşeğiyle oda plastik topu gibi zaten eşimde gülüyor napayım doğurmak için tüm çaba
Oyyy maşallah size kuzum daha güzel günleriniz olsun. Yarın sabah mi çıkıyorsunuz?Selam kizlar, benim oglum bugün 11 de bana sürpriz yapip yanima geldi cokkk mutluyum sarildik birbirimize uyuduk hep. Memeyi hic birakmiyor masallah cok düskün abisi gibi. Büyük oglum emiyordu ama hamileligimin 4. ayinda sütüm kesilmisti. Bebegim bugün gelmesiyle sütümde gelmeye basladi cok sükür.
Hepiniz doğuracaksınız ben peşinizdeyimOhhhh ne güzel anlatıyorsun valla neyse ki korona sadece bu işe yaradı ozaman herkes gidip gelemez evimize çok şükür kien azından başbaşa anneliğin tadını çıkarırız ihtiyacımız olduğunda zaten burada da paylaşırız baya iyi geldi konuşman çok teşekkür ederim çok rahatım şimdi rahatlıkla doğumu bekleyebilirim
Ahhh canım benim beklemek zor gerçekten 40.haftaya girdin artık sende bizde peşindeyizSakin olun kızlar bugünde gelmiyor bizimkidehele hareket gündüz tık yok gece tepiniyor anlamadım bu bebeyi, hergün bugün doğcaz diyorum analar akrabalar başladı daha doğmuyor mu he doğmuyor ben içimde tutuyorum doğdumu da başka şeye takacaklar o sebeple kulaklara pamuk arada eşime ağlıyorum oda naz niyaz olsun son dk diye No panik No stres Yes dua kaldı 5gün kaç kalabildiğin kadar küçük hanım Bide bu 5gece eşim işte olcak bizi baya atraksiyonlu geceler bekliyor
Ahahahaha yaaaaa ilahi senKız Benim kizin topu vardı onda yaptim bak bundan da alsan olurnilerde çocuk oynar
Kuzum bugün kontrolde öyle birşey demedi ama olsa söylerdi heralde değil mi bilsem sorardım hiç aklıma gelmediCanım acaba plasenta mi yaşlandı benim doktorum da bana rahmin bu kadar besliyor diye benimki de başta biraz öndeydi şimdi beş gün falan geriden gelmeye başlıyor o yüzden 37+5 de alacak fark açılmasın diye önemli bir şey yoktur Allah’ın izniyle
Ahahahaha bu daha da iyimiş eşekAy bende evde yer yok plates topu alsam sonra napcam boşver diye almadım bilin bakalım neyle yapıyorum plates topu yerinekızımın zıpzıp eşeğiyle oda plastik topu gibi zaten eşimde gülüyor napayım doğurmak için tüm çaba
Ben de eşime görev verdim pompayi topu çıkarıp şişirdi pilates topumu. Güzel güzel oturuyorum kasılmalara ayyy nasil rahatlıyorum ya... Çocuk zaten çıkmıyor hiç niyeti yok ben kendi konforuma bakiyorum o bir koç ise ben de bir yayım
Oyyy maşallah size kuzum daha güzel günleriniz olsun. Yarın sabah mi çıkıyorsunuz?
Az önce son 1saatte 20dk bir oldu kasılmalarım eşime diyorum ki 20dk bir geliyor kasılma oda diyor ki gidip yatayım ben neden dedim doğuma gidersek birimiz ayakta kalmalıymışAhhh canım benim beklemek zor gerçekten 40.haftaya girdin artık sende bizde peşindeyizbende yarın 39 a gireceğim başlarım artık bende ne zaman gelecek diye hayırlısıyla doğum haberini alalım inşallah sıralı gitsin doğumlarımız
Bu bağlamda ben daha 2 ay doğurmam zaar az daha zorlasak beyaz çıkcakHepimizin idrarı turubcu
Kız ben ben kaçırdım idrarın rengi önemli mi noldu, benim idrar koyu turuncu oldu bu ara bi sebebi varmıymışBu bağlamda ben daha 2 ay doğurmam zaar az daha zorlasak beyaz çıkcakönceki tahlillerde açık sarı yazardı bu sefer renksiz yazmışlar direk
Benm usg kağıdında da +/-400 yazio ne demek diye geziniyo herif peşimde dedim 400 gr azda olabilir şuan çokta şok oldu garibimOda olabilir canım doktor bana bugün bu değerin ortalama 300 gr altında veya üstünde de olabilir dedi
Bu babaların rahatlığı gibisi yokAz önce son 1saatte 20dk bir oldu kasılmalarım eşime diyorum ki 20dk bir geliyor kasılma oda diyor ki gidip yatayım ben neden dedim doğuma gidersek birimiz ayakta kalmalıymışniye sen mi doğurcan dedim ben 9doğuruyorum klişesini söyledi gitti yattı adam ben WC ve TV arası gidip geleyim kasılma sayayım sen uyu adaletin bu mu dünya
Doğuma yakın koyulaşır yazmışlar geride ona yazdım bendeKız ben ben kaçırdım idrarın rengi önemli mi noldu, benim idrar koyu turuncu oldu bu ara bi sebebi varmıymış
İnan ki onu bende çok merak ediyorum kimisi az gelsin diye dua ediyor kimisi benim gibi üstünde olsun diyeBenm usg kağıdında da +/-400 yazio ne demek diye geziniyo herif peşimde dedim 400 gr azda olabilir şuan çokta şok oldu garibimçok merak ediom bizimkiler ne kadar oyniycak acaba arada
İdrarın rengi koyulaşınca turuncu olunca doğum yakın oluyormuşKız ben ben kaçırdım idrarın rengi önemli mi noldu, benim idrar koyu turuncu oldu bu ara bi sebebi varmıymış