2021 Nisan Anneleri

Daha önce doğum yapan tecrübeli anneler suyunuz nasıl geldi? Rengi nasıldı? Banyo sonrası benden 5 6 damla kadar açık sarı su gibi birşey geldi. Ama herhangi bir ağrım şikayetim yok devamlı kontrol ediyorum gelen giden yok. Yine de size danışmak istedim

Oglen bi temizlige giristim 5 te bitti ama bnde bittim ayak tabanlarimin ustune basamiyorum ne sanci var ne bsey sadece ayaklarim agiriyor

Canim benimde geçen geldi suyuna normal dedi biraz kaçmış takipte kal sıcacık beyaz bildiğin su

Kız Benim kizin topu vardı onda yaptim bak bundan da alsan olurnilerde çocuk oynar
Ay bende evde yer yok plates topu alsam sonra napcam boşver diye almadım bilin bakalım neyle yapıyorum plates topu yerine kızımın zıpzıp eşeğiyle oda plastik topu gibi zaten eşimde gülüyor napayım doğurmak için tüm çaba

Eklentiler

• 4DF3C88A-21EA-4B26-8E71-BB1AAB3064E8.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 31
Eee en mantıklısı bu Bebe de oynuyor zaten aynı görevi görüyor napcam plates topunu Allah askina bu arada çok güzelmiş heeee ben zıpladım bugün belim çok ağrıdı
3850 daha ablası
Aman canım surda ne kalmış 4000 e 42 i beklersen 5000 40binkere maasallah sağlıklı olsunda kuzum sen onu çok beklesin rabbim diğer isteyen herkese çifter çifter naisp etsin

Canım ben de geçirdim panik atak ve bu aralar yine yokluyor maalesef içimizdeki vesveseleri bir atabilsek Rabbim yardımcımız olsun çok illet bir şey

Selam kizlar, benim oglum bugün 11 de bana sürpriz yapip yanima geldi cokkk mutluyum sarildik birbirimize uyuduk hep. Memeyi hic birakmiyor masallah cok düskün abisi gibi. Büyük oglum emiyordu ama hamileligimin 4. ayinda sütüm kesilmisti. Bebegim bugün gelmesiyle sütümde gelmeye basladi cok sükür.

Gözün aydın canım ne güzel kucağına aldın bebeğini darısı bıze inşallah

Aman canım surda ne kalmış 4000 e 42 i beklersen 5000 40binkere maasallah sağlıklı olsunda kuzum sen onu çok beklesin rabbim diğer isteyen herkese çifter çifter naisp etsin
Valla arastırdım genelde hep daha az çıkıyomuş o yüzden rahatım amiin canımmm ❤❤

Valla halimi görsen bi eşşek üstündeyim bi squat mı ne onu yapıyom eşime diyom ulen hiç oturamıcaz mı biz doğurmadan işler bitsin diye oturma sonra doğurmak için oturma e doğuruncada yürüyerek çıkcaz odadan ondada oturma eve gel hiç oturma oda diyor sezeryande güzel bişi aslında saatin günün belli iki dirhem bir çekirdek giyin git biz sürekli elimiz kıçımızda geziyoruz

Hayırlı olsun maşallah kilosu falan çok güzelmiş. Analı babalı sağlıkla büyütün inşallah
Çok güzel bir doğum olmuş, böyle bir doğum yapacağımı bilsem bende normal isterim. Ama suni sancıdan, doğuramayıp sezeryana alınmaktan, bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum
Çatı muayenesine gerek yok canm sezeryan düşünüyorsan, eğer 1 hafta olacaksa muayenelerin arası gitmende fayda var.
Ultrason ölçümleri kesin değil zaten canm çokta takma ayrıca son haftalar az kilo alıyorlar.
Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kısa süre de toparlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…