Ilk gebeligimde ben daha beterdim hic tecrübem yoktu, burayı da çok takip edemiyordum, kv sağolsun sürekli hizmet hareket... Neye uğradığımı şaşırdım doğumdan once yok hic kilo almadin ne çıkacak içinden merak ediyorum derdi. Çocuk doğdu bu sefer kilo hemen gidince zayıflamak uğruna çocuğu emzirmiyorsun dedi. Ya ne yapsam battı ne yapsam laf yedim. Böyle hergün misafir akrabaları eşimin allahım bitmeyecek bir zulüm gibiydi. Lohusaligimi bilemedim. Depresyonun dibindeydim.
2. Gebelik yanıma yaklastirmadim kimseyi çocuk hem daha iyi doğdu hem daha mutlu büyüdü. Çünkü ben rahattım.
Isın özü sen ne kadar mutlu olursan bebeğin de o kadar mutlu olacak. Bebeği huzursuz olan annelerin hemen hemen çoğunda anne gerilim yaşıyor.
Bebek senin, annesi sensin onu sana veren Allah, onun için en iyisini o nasip eder sen de bu yeryüzünde ona sahip çıkacak ona bakacak en muhteşem kişisin. Bunu aklından çıkarma. Insanları da takma kafana olan lohusaligina oluyor canım, ve ben o kadar pişmanım ki ilk gebeligimde lohusaligimda yaşadıklarım yüzünden keşke benimle de konuşan biri olsaydı ne çok isterdim. Her anın tadını çıkar. Bebek küçük doğmuş büyük doğmuş boşver bunları bebeğin sağlıklı mi ve mutlu huzurlu bir bebek mi gerisi bombosssss.....