Sen bilirsin ama 6 da çok güzel hareket ediyordu diyosun endişelenme rahat ol bekle biraz olmadı dürt uyuyosa da uyansınYaa bilemiyorum acile gitmeyi bile düşündük eşimle , saat 6 da çok güzel hareket ediyordu ama sonrasında durdu şimdi çikolata falan yedim bekliyorum oynasın diye oynamazsa gideriz
Sonra ne olacak tekrardan mi yapiyorsunuz ?Yarın öğlende poliçem bitiyo benm herif sabaha.randevu almış dibine ekmek banmadan olur mu hiç israf olmasın diye zaarallahtan yakın yerden altmışta ugrasmiycam sabah sabah adam sapitti yaa
Ay yok ya benim doktor 5cmle eve yolluyorum 3gün geziyor gebelerim dedi, aceleci değil 42ye kdr serbest dedi, 5dk bir kasılırsan ara diyorOyyy kurban olsunlar onu verene yaradana... anasını ister atlarını hemsirelere de yapmış yani akıllı çocuk, anasını istiyor. Ay bir kavuştum de hadi icim kaynadı benim, aglicam valla ben çok duygusallastim bu aralar
Yaaaa ama bizim ekipten doguranlari duydukça çok pis gaza geliyorum hadi daaa diyorum. Şimdi öyle deyince utandim tamam 39 lar 38 leri bekleyelim sırama geri dönüyorum
Ay senin doktorunun rahatlığı, benim ki de arayınca birseyden bahsedince hadi gel bir bakalım diyorben de aramıyorum işte evde doğuracam bu gidişle... Ya şu çarşamba gelse de usg de bir görsek rahim ağzında incelme vs var mı? Bir doğum belirtisi arıyor gözlerim
Ya çamaşırıma kahverengi gelmiş ama peçeteye daha bişi gelmediBen devamli pecete ile siliyorum gelen giden yok sancilarini bekle normal dogum dusunuyorsan hmen gtme hastaneye
Sen bilirsin ama 6 da çok güzel hareket ediyordu diyosun endişelenme rahat ol bekle biraz olmadı dürt uyuyosa da uyansınbenim tansiyonum yüksek çıkarken hiç hareket etmemişti aklım gitmişti sonra hareket etti ama.
Canım kasılmalarını tarif eder mısın, karnın sertlestiginde böyle belinden kasigindan mi ağrın oluyor, ve belirli periyotta geliyor öyle mi, bak sürelerin arası kısalıyorsa ve geçmiyor diyorsun kesinlikle doğum sancisidir.Uzanıyorum geçmiyor, sabah da yorulmadım
Ya insan cok endiseleniyo ciddenAhhhh bu pimpirikli hallerim. Sırf bu yüzden bu hafta doktorumdan sezeryan olmayı isticem valla böyle bekle bekle strese giriyorum
Gözünüz AydınKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Canım hayirli olsun bebeginKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Sonra ne olacak tekrardan mi yapiyorsunuz ?
Belimde olmuyor canım kasıklarımın hemen üstünde karnımın alt tarafında regl sancısı gibi oluyor, bi anda yoğun gelip geçiyor. Şimdi bu ağrıların arası açıldı daha az geliyor ama sertlik hala geçmedi. Hareket edince daha kötü oluyorum hem sertlik hem ağrı artıyor, iki kere de bıçak saplanır gibi oldu. Bel fıtığım var o yüzden sezeryan olucam.Canım kasılmalarını tarif eder mısın, karnın sertlestiginde böyle belinden kasigindan mi ağrın oluyor, ve belirli periyotta geliyor öyle mi, bak sürelerin arası kısalıyorsa ve geçmiyor diyorsun kesinlikle doğum sancisidir.
Ancak süre kısalmıyorsa ya da ayağa kalk hareket haline geç öyle takip et kendini devam etmiyorsa ya da süreler uzuyorsa yalancı sancidir.
Bekle 1 saat daha hareketlen bakalım. Eğer hala devam ediyor veya süre kısaldıysa hemen doktora gitmelisin. 15 10 dk oldu mu geç kalabilirsin. Sezaryen sebebin neydi canım?
Karakterim böyle aslında hayata her zaman umutlu ama endişeli bakarım . Korkarım hep . O yüzden beklemek beni korkutuyor hele ki son aşamaya geldikten sonra. Zamanı vardır dedim hep ama son günlerde beklemek gerçekten daha zormuşYa insan cok endiseleniyo ciddenbende bekledikce geriliyorun ama napalım bi zamanı var demekki diyorum :)
Sertliği çok önemseme şancı araları uzadıysa yalancıdır. Bekle bir süre daha baktın hala devam.ediyor doktora gitmekte fayda var. Çünkü böyle düzenli ağrılı sancılar açılma yapıyor hepsi değil ama geçmeyen devam.etti diyorsun. Açılma yaptıysa doktorlar müdehale ederler. Sen bir süre daha takip et kendini. Inşallah geçicidir canım.Belimde olmuyor canım kasıklarımın hemen üstünde karnımın alt tarafında regl sancısı gibi oluyor, bi anda yoğun gelip geçiyor. Şimdi bu ağrıların arası açıldı daha az geliyor ama sertlik hala geçmedi. Hareket edince daha kötü oluyorum hem sertlik hem ağrı artıyor, iki kere de bıçak saplanır gibi oldu. Bel fıtığım var o yüzden sezeryan olucam.
Çok zor çok insan artık doğsun istiyor ama bekliyoruz işteKarakterim böyle aslında hayata her zaman umutlu ama endişeli bakarım . Korkarım hep . O yüzden beklemek beni korkutuyor hele ki son aşamaya geldikten sonra. Zamanı vardır dedim hep ama son günlerde beklemek gerçekten daha zormuş
İnşallah canımSertliği çok önemseme şancı araları uzadıysa yalancıdır. Bekle bir süre daha baktın hala devam.ediyor doktora gitmekte fayda var. Çünkü böyle düzenli ağrılı sancılar açılma yapıyor hepsi değil ama geçmeyen devam.etti diyorsun. Açılma yaptıysa doktorlar müdehale ederler. Sen bir süre daha takip et kendini. Inşallah geçicidir canım.
1 saat soluna uzan dinlen bakalım canım sorun yoktur ama için içini yiyeceğine acile git bak tabi için rahatlasın bu dönemlerde bu stresle sabahlama bideYaa bilemiyorum acile gitmeyi bile düşündük eşimle , saat 6 da çok güzel hareket ediyordu ama sonrasında durdu şimdi çikolata falan yedim bekliyorum oynasın diye oynamazsa gideriz
Canım çikolatadan sonra iyi kipirdanmaya başladı çok şükür biraz rahatladim1 saat soluna uzan dinlen bakalım canım sorun yoktur ama için içini yiyeceğine acile git bak tabi için rahatlasın bu dönemlerde bu stresle sabahlama bide