2021 Nisan Anneleri

Yarın emzik biberon dezenfekte edeceğim siz nasıl yaptınız dezenfekte işini?

Belimde olmuyor canım kasıklarımın hemen üstünde karnımın alt tarafında regl sancısı gibi oluyor, bi anda yoğun gelip geçiyor. Şimdi bu ağrıların arası açıldı daha az geliyor ama sertlik hala geçmedi. Hareket edince daha kötü oluyorum hem sertlik hem ağrı artıyor, iki kere de bıçak saplanır gibi oldu. Bel fıtığım var o yüzden sezeryan olucam.
Canım doktorlar karnın alt bölgesinde yani kasıkta olan adet sancılarına yalancı sancı olduğunu söylüyorlar ama sen yine de takip et baktım geçmiyor yarın doktoruna bir uğra yada telefonla konuş.

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar :KK43: aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Gözün aydın canım en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah 🤲🤲
Kizlar hepinizden Allah razı olsun. İkimizde iyiyiz çok şükür bu gün taburcu oluyoruz. Alintilayamadim hepinizi 2650 g 48 cm doğduk. Sezaryen sonrası ilaçlar etkisini yitirmeye başlayınca ağrılar oluyor, o yüzden yazamadım. 24 saat içinde nescafe Türk kahvesi iç dediler . Sade Türk kahvesi içtim. Başımda herhangi bir ağrı olmadi. Birde sezaryen olacaklar doğuma gitmeden 1- 1,5 gün önceden çok katı bir şeyler yemeyin. Sebze ve sivi ağırlıklı beslenin . Faydası çok oluyor . Hem gaz cikarmada hep tuvalete cimada. Hepinizi öpüyorum. Saglikli doğumlar.🥰😘 şahane bir duygu 🥰
Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin. Darısı bizlere inşallah
Kizlar baya tuttum memede sakin pes etmedin zaten sabah ilkte emdi ama boştu somra humana cayi ictim belki onun etkisi yada sütüm geldi direk sarı sekilde sağ gogsu tuttu solda inat edince mecbur saga gectim baya inat etti ama sonunda emdi saatte bir emzircem. Sira sol goguste. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagina almayi cok guzel bi duygu agrim az kaldi 2 3 gibide yurucem insallah 😊
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Kizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Gözünüz aydın canım. Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah. nasıldı doğum umarım kolay olmuştur. bize biraz bilgi ver canım
Bende görüyorum kablolar arasinda agliyorum, görmesem agliyorum iyice tuhaflastim. 1 bucuk saat sonra kucagima alabilecem yarinada kavusuruz insallah 🥰
İnşallah canım 🤲🤲

Acil, hanımlar fikir verin lütfen. İki saattir hiç rahatlama olmadan karnım semsert, karnımın altından düzensiz ağrılar da giriyor, 20 dk sonra da oldu yarım saat arayla da. Çarşamba sezeryanım var, sizce bunlar doğum sancısı mı? Hastaneye gidiyim mi? Geçmezse gidicem de doğum sancısı mı anlamıyorum ilk hamileliğim
Bendede olmustu doktorum dayanamazsan gel erken alalim demisti. Doktorunu ara sor bu tür durumlarda canim

Gözün aydın canım en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah 🤲🤲

Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin. Darısı bizlere inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.

Gözünüz aydın canım. Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah. nasıldı doğum umarım kolay olmuştur. bize biraz bilgi ver canım

İnşallah canım 🤲🤲
Sagol canim darisi basiniza. Saglicakla kavusun insallah

Vee görüstük oglusumlaaa🥰 emzirmek yoktu sadece ten temasi vardi normalde yavastan alistirma yapmak icin. Getirip kucaguma koydular ve bilin bakalim ne oldu 🤭 bizimki agzinda kabloyla memeye tirnaklarini gecirdi resmen ve memeyi hoppp agza nasil cekiyo o kabloyla biz hemsireyle shok 🤣 Hemsirede yapcak bisi yok hortumu cikarayimda rahat emsin dedi ayy bizimki okadar huzurlu sarildi resmen emerken uyudu, veda saati geldi memeyi agzindan zor cikardim. Ben odama geldim oda huzur dolu küvezinde uyuyor🥰

Merhaba herkese. Bugün bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür ikimizde çok iyiyiz 36+3 günlük 3100 Gr 50 cm doğdu. Genel anestezi oldum ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil. Darısı başınıza inşallah kızlar 😌
Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🙏🏻çook geçmiş olsun☺️

Merhaba herkese. Bugün bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür ikimizde çok iyiyiz 36+3 günlük 3100 Gr 50 cm doğdu. Genel anestezi oldum ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil. Darısı başınıza inşallah kızlar 😌
Ahh kuzum cok merak ettim sen yazmayinca. Cok gecmis olsun bendede var o agrilar ama dedigin gibi. Oglusada masallah 🥰🧿 Benim oglum kuveze alindi dogumdan sonra.

Vee görüstük oglusumlaaa🥰 emzirmek yoktu sadece ten temasi vardi normalde yavastan alistirma yapmak icin. Getirip kucaguma koydular ve bilin bakalim ne oldu 🤭 bizimki agzinda kabloyla memeye tirnaklarini gecirdi resmen ve memeyi hoppp agza nasil cekiyo o kabloyla biz hemsireyle shok 🤣 Hemsirede yapcak bisi yok hortumu cikarayimda rahat emsin dedi ayy bizimki okadar huzurlu sarildi resmen emerken uyudu, veda saati geldi memeyi agzindan zor cikardim. Ben odama geldim oda huzur dolu küvezinde uyuyor🥰
Yaaaa ne mutlu sana okurken bile duygulandim cok sevindim canim benim insallah hemencecik kucagina gelir.🤲

Merhaba herkese. Bugün bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür ikimizde çok iyiyiz 36+3 günlük 3100 Gr 50 cm doğdu. Genel anestezi oldum ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil. Darısı başınıza inşallah kızlar
Canım gözün aydın kavuştunuz sağlıkla büyüt inşallah sevindim senin adına :KK68: upuzun ömrü olsun ınsallahh paşanın

Ahahaha bi bomba bekliyodum zaten :KK70:özlemiş annesini kuzum nasıl rahatlamıştır oda :KK68:

Maşallah ona 🧿 sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın... allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Oh şükür kavuştunuz. Hehe öyle özel bir buluşma, seneler sonra anlatılacak bir anı yaşatmış sana kendine minik oğlan. Bol bol dinlenin ikinizde hadi canım. Huzurlu ağrısız geceler sana... Bol bol dinlen bu küçük oğlan ve abisiyle enerjiye çok ihtiyacın olacak 🤭

Ay yok ya benim doktor 5cmle eve yolluyorum 3gün geziyor gebelerim dedi, aceleci değil 42ye kdr serbest dedi, 5dk bir kasılırsan ara diyor 😂 bende relax zaten bir haftası var deyip duruyorum 😁

Ya çamaşırıma kahverengi gelmiş ama peçeteye daha bişi gelmedi 😁 yok Ya 5dk bir düşmeden gitmem stres olup kaçıyor olan sancıda sonra zaten doktorumda yatırmıyor 5cm ve altını
Kim senin su doktorun nerde banada sole tam benim aradgim doktor 😂😂😂

Kurban olurum verene yaa 🥰🥰🥰

Maşallah kuzuya yaa çok sevindim 💖

X