Benziuor mu ilk oglunuza o kdr yuzunu gostermedi ki merak ettim.Cok sukir ki kendi nefes aliyormus nerak etmeyin hemencecik gelir yaniniza.Ekstra onlem icin yapiyorlardir.Sonra sorun cikacagna herseyine baksinlar.Alintilayamadim, hepinize ayri ayri cokk tesekkürler kizlar, Allah razi olsun. Insallah sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi kuveze ihtiyac kalmadan. Oglum 4. Katta küvezde, ben 12. Katta yatiyorum Allah kahretsin bu korona yüzünden büyük oglumda gelemiyor. Bebegim kendi basina nefes almaya baslamis ama cok su yuttugu icin ve cigerleri tam gelismemis olabilir diye röntgen cekeceklermisBen kalkamiyorum ama esim resimlerini atti. Mis kokusunu cekebilecegim ani bekliyorum sabirsizlikla.
Evet ilk bebek ve kafası da haftasına göre büyük çıktığı için normal doğum yaptırmıyorum dedi doktorum ki ben de en başından beri sezaryen istiyorum. Hareketsizlikten olması mümkün değil her gün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum normal doğum yapmayacağımı bile bile ki temizlik, alışveriş, yemek, ütü hariçBen ve abim de sezeryan olmuşuz makat geliş olduğu için normal doğum olamıyor zaten öyle olunca.Bizde bir sıkıntı yok ama annem işinden dolayı hep oturmak zorunda kalmış çok yürüyüş yapamamış oyüzden dönmemiş demiş doktoru.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallahKizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Gözünüz aydın bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah...Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilaraksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Ayyyyy hadi gözün Aydın canım çok heyecanlandım bizi de müsait oldukça kendini iyi hissettikçe yaz olur mu hem sana destek olmuş oluruz hemde süreçleri tecrübe etmiş oluruz hadi güzel haberlerle gel inşallahIlk normal doguran ben mi oluyorum acaba? Hastaneye yatisim yapildi. 3.5 cm acilmam var. Agrim yok aslinda ama suda sizinti olusmus. Antibiyotik verildi. Cesitli hareketler gosterecekmis ebeler. Aksama dogum gerceklesir dedi doktorum. Dualarinizi bekliyorum.
Abisinin kopyasiymis sarisin buda. Kuveze sokturdu kendini baksana gene yüzünü göstermemek icin elinden geleni yapiyor:) Agrim yok daha canim bacaklarim uyusuk ama agri kesicileri aldim simdilik iyiyim sükür, tansiyonum cok düstü onu düzelttiler. Simdilik sadece beklemedeyimKoç bebesi bunlar herşey beklenir bunlardan sağ gösterip sol vururlar valla
Canım çok geçmiş olsun gozun aydın, e o kadar yüzünü sakladı etti birşeyler yapmasa annesine olmazdi. Yaramaz çıkmadan surdan yanıma ne alsam kâr demişüzme kendini tez vakitte kavuşun birbirinize inşallah, mart annelerinde de okumuştum böyle bir durum yanlış anımsamıyorsam. Sen olumlu ol sütünü düşün kendini daha iyi hisset, bebeğin geldiğinde sapasağlam ol canım. Ağrın sizin var mı sen nasılsın?
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişini darısı başımıza inşallahKizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Ay insallah kuzum ya bi kucagima verdiler dogumhanede sonra geri aldilar.Allah analı babalı büyütsün
Üzülme canım düzelir seni emmeye gelirmoralini bozma sağ sağlim doğdu benim kız 3 gün kaldı küvözde taburcu olana kadar gidip emzirip geliyordum
Canım rabbim analı babalı büyütsün gözünüz AydınAbisinin kopyasiymis sarisin buda. Kuveze sokturdu kendini baksana gene yüzünü göstermemek icin elinden geleni yapiyor:) Agrim yok daha canim bacaklarim uyusuk ama agri kesicileri aldim simdilik iyiyim sükür, tansiyonum cok düstü onu düzelttiler. Simdilik sadece beklemedeyim
Çok geçmiş olsun kuzum dualarımız seninle Allah’ın izniyle yarına kucağına alırsın hiç stres yapma sütünü hazırla sen bebişineSelam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilaraksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Canım endişe etme Allah’ın iZniyle sağlıkla kucağına almak için elinden geleni yapıyordur doktorun anladığım kadarıyla 35+lardasın senin içinde ne kadar daha kalırsa o kadar iyi diye düşünüyor tabi doktorlar gelirse de eğer hoş gelir zaten öyle bir an da doğum olması pek mümkün olmuyordur zor bir ihtimal.Kendi ezberini hiç bozmuyor doktorum.evde sabah 4ü 5 i görüyorum fiziki huzursuzluktan.gece öğür öğür mahfoldum.ilk gebelik olsa neyse,evde kızım da var.sabaha karşı bir şey olsa elimiz kolumuz bağlanacak.plansızlık endişeye yol açtı bende.bir çok açıdan dezavantajı var benim için ama dediğin gibi canım gün dolduruyorum.işlerimi bitirdim Allahtan.Alışverişimi de erkenden yaptım.küçük şehirde yaşamanın dezavantajı işte bunlar.seçeneksizlik
Yok birden olma durumu imkansız zaten ama planlı hazırlanmayı isterdim bu kez.36+1 im canım.İnşallah yolunda gitsin şu bir hafta daha yerinde dursun da kısmet gerisiCanım endişe etme Allah’ın iZniyle sağlıkla kucağına almak için elinden geleni yapıyordur doktorun anladığım kadarıyla 35+lardasın senin içinde ne kadar daha kalırsa o kadar iyi diye düşünüyor tabi doktorlar gelirse de eğer hoş gelir zaten öyle bir an da doğum olması pek mümkün olmuyordur zor bir ihtimal.
Azze merhaba canım nasılsın? Hatırladın mı beni diğer topikten maşallah zaman nekadar çabuk geçiyor doğumun gelmişİşte dün 3850 dedi. 4200e kadar normal doğurursun şekerli yeme dedi.
Maşallah. Emdikce çoğalır sütün hiç kafana takma. Allah sağlıkla anali babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydınKizlar baya tuttum memede sakin pes etmedin zaten sabah ilkte emdi ama boştu somra humana cayi ictim belki onun etkisi yada sütüm geldi direk sarı sekilde sağ gogsu tuttu solda inat edince mecbur saga gectim baya inat etti ama sonunda emdi saatte bir emzircem. Sira sol goguste. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagina almayi cok guzel bi duygu agrim az kaldi 2 3 gibide yurucem insallah
Tesekkürler canim aminn. Darisi basiniza, saglikla kavusun insallahCanım rabbim analı babalı büyütsün gözünüz Aydıninşallah sağlıkla kucağına da verirler bebeğini
Hayırlı olsun miniğiniz sağlıkla büyüsünAlintilayamadim, hepinize ayri ayri cokk tesekkürler kizlar, Allah razi olsun. Insallah sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi kuveze ihtiyac kalmadan. Oglum 4. Katta küvezde, ben 12. Katta yatiyorum Allah kahretsin bu korona yüzünden büyük oglumda gelemiyor. Bebegim kendi basina nefes almaya baslamis ama cok su yuttugu icin ve cigerleri tam gelismemis olabilir diye röntgen cekeceklermisBen kalkamiyorum ama esim resimlerini atti. Mis kokusunu cekebilecegim ani bekliyorum sabirsizlikla.