2021 Nisan Anneleri

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Oyy kuzuum hiç korkma bikac saate getirirler yanına senin tespihli zaten direnmeden teslim olmiycakti elinden geleni yapmış bak yine asi bebe aspire etmişlerdir bile o suyu hiç korkma sağlıkla gelsin yanına inşallah

Suanki degerlerine göre karar vermiştir doktorun muhakkak canm hiç sıkma canını suan en azndan basından beri biliyosun mudahaleye geç kalma gbi bi durumunda olmaz üzme kendini haftaya gittiğinde doktorunla endişelerini paylaş mutlaka

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Canım gözün aydın tez vakitte kavus insallah ogluna

Hic uzme kendini birsey olmaz Allahin izniyle hayrli olsun canim benim Rabbim biranonce kucagina almayi nasip eylesin sakin kendini uzme bebeginin sutune ihtiyaci var

Kendi ezberini hiç bozmuyor doktorum.evde sabah 4ü 5 i görüyorum fiziki huzursuzluktan.gece öğür öğür mahfoldum.ilk gebelik olsa neyse,evde kızım da var.sabaha karşı bir şey olsa elimiz kolumuz bağlanacak.plansızlık endişeye yol açtı bende.bir çok açıdan dezavantajı var benim için ama dediğin gibi canım gün dolduruyorum.işlerimi bitirdim Allahtan.Alışverişimi de erkenden yaptım.küçük şehirde yaşamanın dezavantajı işte bunlar.seçeneksizlik

Sanciya baksana onceden 20 ye flan cikardi nstye giriyorum cocuk gram hareket etmiyor normalde karnimi acitiyor yerimden kalkamiyorum bazen kasilmaktan ama yok buraya sira geldimi uyusun mubarek
Koç bebesi bunlar herşey beklenir bunlardan sağ gösterip sol vururlar valla
Canım çok geçmiş olsun gozun aydın, e o kadar yüzünü sakladı etti birşeyler yapmasa annesine olmazdi. Yaramaz çıkmadan surdan yanıma ne alsam kâr demiş üzme kendini tez vakitte kavuşun birbirinize inşallah, mart annelerinde de okumuştum böyle bir durum yanlış anımsamıyorsam. Sen olumlu ol sütünü düşün kendini daha iyi hisset, bebeğin geldiğinde sapasağlam ol canım. Ağrın sizin var mı sen nasılsın?

Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bu vatana millete faydalı birer evlat olurlar. Darısı biz bekleyenlerin başına

Endişelerinde haklısın canım hepimiz bir yerde bu durumlarda oluyoruz. Ama doktorun ne yapması ne zaman yapması gerektiğini biliyordur. Doktoruna güveniyorsan biraz teslim olmaya çalış bu iç huzurunu sağlar en azından. Çünkü bu son dönemeçte en ihtiyacımız olan şey bu, stres herşeyi daha da zorlaştırır. Bebeğinin dünyaya gelme saatini zaten Allah belirlemiştir, sen tüm pozitifliginle o anın gelmesini bekle. Hayırlısıyla hic sorun olmadan gelecek bak benim de çok erken haftalarda acilmam başlamıştı bu gebelikte o kadar taktım ki ya erkenden acilirsam bebeğim riske girerse diye kendime işkence ettim bir yerde ama allaha şükürler oksun yarin 37 haftaya giricem hic acilmam yok.
Bir gebelikte başımıza gelenler sonrakinde de olacak diye çok endiseleniyoruz.
Allah hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum nasip etsin sana evhamdan uzak dur. Doktorun gerekli halde gereken mudehaleyi yapacaktır hep bunu düşünmeye çalış kendini de bebeğini de üzme.

Off evet büyük şehir bu yönden çok avantajlı gercekten hayırlısi olsn hakkında insallah cnm

Allah razi olsun cnm cok sukur daha iyiim simdi
Riskli eşiği geçtik zaten Allaha şükür sen stres yapma kuzum bnm sağ salim gelicek bebelerimiz inşallah
Insallah cnm hamileligin ilk baslarindaki korkulardan daha zormus simdiki bukadr sonuna gelmisken bisi olmasin die dua ediorm sabah aksam Sabah 9 dan sonra cok sukur rahatladim baya suan kasilmalarim yok daha iim
Kizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorum Dogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya
Dualrim seninle saglikla kavus insallah cnm❤ Saglikla hayrlisiyla kavus insallah cnm
Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Masallah Allah anali babali biyutsun gozun aydin cnm
Gozun aydin cnm rabbim anali babali saglikla buyutsun

Gözün aydın canm sağlıkla büyüt bebeğini

Sağlıcakla kucağına al inşaallah, tek avazda
Gözün aydın canım tebrik ederim anali babali büyütmeyi nasib etsin Rabbim.
Gözün aydın canım, insaallah tez zamanda da kavusursunuz sıkma canını

Allah analı babalı büyütsün
Üzülme canım düzelir seni emmeye gelir moralini bozma sağ sağlim doğdu benim kız 3 gün kaldı küvözde taburcu olana kadar gidip emzirip geliyordum

Alintilayamadim, hepinize ayri ayri cokk tesekkürler kizlar, Allah razi olsun. Insallah sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi kuveze ihtiyac kalmadan. Oglum 4. Katta küvezde, ben 12. Katta yatiyorum Allah kahretsin bu korona yüzünden büyük oglumda gelemiyor. Bebegim kendi basina nefes almaya baslamis ama cok su yuttugu icin ve cigerleri tam gelismemis olabilir diye röntgen cekeceklermis Ben kalkamiyorum ama esim resimlerini atti. Mis kokusunu cekebilecegim ani bekliyorum sabirsizlikla.

Canım hayırlı olsun dualarım seninle inşallah bebişin en kısa zamanda kucağında olacak dinlenmeye uyumaya çalış enerji depola

Gözün aydın olsun canım üzülme sakın inşallah en kısa zamanda bebeğinle birlikte evinize gidersiniz.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Aa ne güzel çok sevindim sizin adınıza, inşallah bizde de olmaz ama olursa da tedavisi var en azından napalım... Tüm bebişler sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…