Minnak doğdu bileKizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya
Sağlıkla kucağına al inşallah. ONTK sennide büyük ihtimal kucağındadır kuzun. Nisan anneleri olaeak nisanı bekleyen kalmadı sizde galibaIlk normal doguran ben mi oluyorum acaba? Hastaneye yatisim yapildi. 3.5 cm acilmam var. Agrim yok aslinda ama suda sizinti olusmus. Antibiyotik verildi. Cesitli hareketler gosterecekmis ebeler. Aksama dogum gerceklesir dedi doktorum. Dualarinizi bekliyorum.
Hayırlı doğumlar kolaylıkla olsun insallah. Haber verirsin müsait oldukça... Sağlıkla kavuşun minikle...Ilk normal doguran ben mi oluyorum acaba? Hastaneye yatisim yapildi. 3.5 cm acilmam var. Agrim yok aslinda ama suda sizinti olusmus. Antibiyotik verildi. Cesitli hareketler gosterecekmis ebeler. Aksama dogum gerceklesir dedi doktorum. Dualarinizi bekliyorum.
Ilk normal doguran ben mi oluyorum acaba? Hastaneye yatisim yapildi. 3.5 cm acilmam var. Agrim yok aslinda ama suda sizinti olusmus. Antibiyotik verildi. Cesitli hareketler gosterecekmis ebeler. Aksama dogum gerceklesir dedi doktorum. Dualarinizi bekliyorum.
Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Çok aevindim. Allah analı babalı büyütsün. Çook geçniş olsunKizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsunKizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Benim hala sancim yok aslinda evde var ama nst ye girince cocuk uyuyor resmenhareket bile etmiyor uyuz oluyorum yahuSlm kızlar bende nst den çıktım hemşireler senin sancın var dedi evet ama düzensiz dedim hissediyorsun yani dedi evet dedim doktorunla görüş dedi doktoruma attım sonucu bakalım ne diyecek ama hafif kasık sancılarım başladı şükür
Gozunuz aydın, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin Allah... Bol bol emzir süt gelir hemen insallah, ya maşallah size darısı bize inşallahKizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Ayni benBenim hala sancim yok aslinda evde var ama nst ye girince cocuk uyuyor resmenhareket bile etmiyor uyuz oluyorum yahu
Benim ilk oglumda bobrek buyumesi var demisti hamdolsun hicbirseyi yoktu bundada kafasi buyuk diyorlar dedimki buyukse büyük dayisina cekmis dedim gectim işimeSuan kizim icnde usgde burnu buyuk cikiioSulalede buyuk burunlu yok ama bu sefer doktorun sucu yok usg o kdr anormal bisi cikardiki neyse doktor da dedi cidden sizinde oyle deil gbi nie boyle cikio die dogumda neeyle karsilasicam hic bilmiorm
Sanciya baksana onceden 20 ye flan cikardi nstye giriyorum cocuk gram hareket etmiyor normalde karnimi acitiyor yerimden kalkamiyorum bazen kasilmaktan ama yok buraya sira geldimi uyusun mubarekAyni benevde cektigim.sancilari doktora gidince yakalayamiuoruz. Sanırsın çok ağrısız sancısız bir hamileyim Doktor çok güzel diyor nst ye biz böyle böyle ya ansızın yakalancaz ya da 40 i falan görücez
Rabbim hayrlisiyla kucagina almayi nasip eylesin insaAllah kuzumKizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya