Sagol canim aminn hepimiz saglikla kavusuruz insallahHadi gözün aydın cnm maşallah büyümüş oğlan, sağlıkla kavuşun inşaallah, darısı başımızabenimkide bir kez yüzünü gösterdi bunlar Koç burcu inatçılığımı yani
Ya yapilirmi bu dogum zamani gelmis kadina.. Hayret birseyler gercektenYeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
1.nst kalp atışları değişik çıktı
2.nst kalp atışları değişik çıktı
Doktora girdim doktor dedi kalbinde sorun var riskli gebeliğe yolladı sonra ordan baktı derken 3.nst çektirdim o iyi şükür riskli gebelik dedi ben bisey görmedim. Normalde kalbindeki parlaklık 20.haftada görünürmüş... benim kalbi düzensiz diyince oraya bayilasim geldi hafid kasılma şancı var ama normal haftan ileri dedi.
Şükürler olsun inşallah hepimiz sag saglim kucagimiza alırız . Benim çocuk imzam daki gibi ilerliyor hep
Bu geceyi sag salim bi atlatsam varya sersem tavuk gibi dolaniyorum evin icinde heycandan:)) koca olacak sahista gerip duruyo beni zaten gerginimYaaa maşallah dünyaya hazır artık annesi son saatler son 1 geceSağlıkla gelsin inşallah. Bizi habersiz bırakma ilk müsait olduğunda haber et bize. Mis kokuluyu kokla benim için de
Zaten en olmaz yerde onlar en basta gerginBu geceyi sag salim bi atlatsam varya sersem tavuk gibi dolaniyorum evin icinde heycandan:)) koca olacak sahista gerip duruyo beni zaten gerginimben sezeryen olcam o yirtilcak sanki..
Doktorun cihazı da önemli benim doğum yaptığım gün 2365 gram demişti akşama doğdu 2350 gram tabi şiş oluyorlar 2200 e düştü 1-2 gün içindeKızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Onlar hikaye suyun içinde oldukları için elleri yüzleri bi şiş pörsük oluyorSuan kizim icnde usgde burnu buyuk cikiioSulalede buyuk burunlu yok ama bu sefer doktorun sucu yok usg o kdr anormal bisi cikardiki neyse doktor da dedi cidden sizinde oyle deil gbi nie boyle cikio die dogumda neeyle karsilasicam hic bilmiorm
Hadi canım ya bitti artık yarın küçük bey geliyorBu geceyi sag salim bi atlatsam varya sersem tavuk gibi dolaniyorum evin icinde heycandan:)) koca olacak sahista gerip duruyo beni zaten gerginimben sezeryen olcam o yirtilcak sanki..
Hic sorma ben degilde o doguracak sankiZaten en olmaz yerde onlar en basta gergin
Ay evetttt kv gelemedi cok mutluyum. Annem geldi bugün bende kalacak yarin cocuga bakmak icinDoktorun cihazı da önemli benim doğum yaptığım gün 2365 gram demişti akşama doğdu 2350 gram tabi şiş oluyorlar 2200 e düştü 1-2 gün içinde
Onlar hikaye suyun içinde oldukları için elleri yüzleri bi şiş pörsük oluyor
Hadi canım ya bitti artık yarın küçük bey geliyorsağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kocanı da sallama kayınvaliden gelemedi ya onu düşün mutlu ol
Amin canım. Allah güç versin, en hayırlısını versin. Sen rahat ol doğursan bile hiç bişey olmaz, biraz erken kavuşmuş olursunuz, onuda ilerde anlatırsın benim sıpa dayanamadı erkenden koşa koşa annesine geldi diye. Şaka Bi yanagüzel düşün. Şimdi nasılsın devam ediyor mu, ne yaptın?Slm kizlar her biriniz aklimdasiniz ama kimseye cevap atamadim ben bu aksam asiri sancilandim solugu hastanede aldikkendi doktoruma attik sonuclari ılik bi dus al gecmezse hemen gel hastaneye haber ver bana dedi yaklasik saat 2 ye kadr sanci cektm 1 saat uyumusum yine basladi kasilmalarim suan okadr korkuyorum ki anlatamam henuz 35+5 deyim rabbim herbirimizin yardimcisi olsun zmaninda ve saglikla kavusalim insallah
Tesekkurler cnm saat basi cok siddetli vuruo agrio hala uyumadim ben carsamba gittm doktora ve bana simdi bu agrilara sabret yoksa yogun bakim onunde bebegi beklemeye sabretmek zorunda kalirsin dedi cok moralim bozuldu oyuzden cok korkuyorum panik atagimi kontrol edemez oldumAmin canım. Allah güç versin, en hayırlısını versin. Sen rahat ol doğursan bile hiç bişey olmaz, biraz erken kavuşmuş olursunuz, onuda ilerde anlatırsın benim sıpa dayanamadı erkenden koşa koşa annesine geldi diye. Şaka Bi yanagüzel düşün. Şimdi nasılsın devam ediyor mu, ne yaptın?
Canımm hayırlı haberlerle gel sağ sağlim kucağına al inşallah dualarımız seninlr ❤Kizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyoruminsallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Yok artık lafa bak ya bu doktorlar niye sapıttı böyle ne demek yoğun bakım önünde beklersin sabret sanki özgür irademizle agri başlatıyoruz müdahale.etsin durdursun madem ağrıyı üstelik gayette büyüdü bebeğin çok.sukur abartmasınlar ruh hastaları yaaTesekkurler cnm saat basi cok siddetli vuruo agrio hala uyumadim ben carsamba gittm doktora ve bana simdi bu agrilara sabret yoksa yogun bakim onunde bebegi beklemeye sabretmek zorunda kalirsin dedi cok moralim bozuldu oyuzden cok korkuyorum panik atagimi kontrol edemez oldum
Sağlığa gelsin minigin inşallah cnm beklemedeyizKizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyoruminsallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Rabbim saglikla sag salim kavustursun insallah cnmKizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyoruminsallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Hala agrim var ama aksamki kadr cok degil inan kendimi sıkıyorm anneme bisi belli etmiyim die kadin tansiyon hastasi varya dokunsalar agliycam doktorun o lafi aklimdan cikmio sonra diorm buyudu zaten bebegin gelisimi ondeydi die rahatlatmaya calisiyorm kendimi ama dun aksam nst den sora dusla gecmezse gel dedi bu sefer de ben inat ettm nst ceken kizda sen evde cektigin kasilmalari hastanede cekseydin yatisin yapilirdi dio biz sonunu yakaladik kasilmalarin dio allak bullak kafamYok artık lafa bak ya bu doktorlar niye sapıttı böyle ne demek yoğun bakım önünde beklersin sabret sanki özgür irademizle agri başlatıyoruz müdahale.etsin durdursun madem ağrıyı üstelik gayette büyüdü bebeğin çok.sukur abartmasınlar ruh hastaları yaasabah sabah asabım bozuldu yine şimdi nasılsın kuzum