2021 Nisan Anneleri

Kızlar şimdi altıma bebek ara ara baskı yapıyor çok canım yanıyor, gögsümden bu sancılar esnasında da süt akıyor sizce normal mi

Hadi gözün aydın cnm maşallah büyümüş oğlan, sağlıkla kavuşun inşaallah, darısı başımıza benimkide bir kez yüzünü gösterdi bunlar Koç burcu inatçılığımı yani
Sagol canim aminn hepimiz saglikla kavusuruz insallah

Ya yapilirmi bu dogum zamani gelmis kadina.. Hayret birseyler gercekten

Yaaa maşallah dünyaya hazır artık annesi son saatler son 1 gece Sağlıkla gelsin inşallah. Bizi habersiz bırakma ilk müsait olduğunda haber et bize. Mis kokuluyu kokla benim için de
Bu geceyi sag salim bi atlatsam varya sersem tavuk gibi dolaniyorum evin icinde heycandan:)) koca olacak sahista gerip duruyo beni zaten gerginim ben sezeryen olcam o yirtilcak sanki..

Kızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Doktorun cihazı da önemli benim doğum yaptığım gün 2365 gram demişti akşama doğdu 2350 gram tabi şiş oluyorlar 2200 e düştü 1-2 gün içinde
Suan kizim icnde usgde burnu buyuk cikiio Sulalede buyuk burunlu yok ama bu sefer doktorun sucu yok usg o kdr anormal bisi cikardiki neyse doktor da dedi cidden sizinde oyle deil gbi nie boyle cikio die dogumda neeyle karsilasicam hic bilmiorm
Onlar hikaye suyun içinde oldukları için elleri yüzleri bi şiş pörsük oluyor
Bu geceyi sag salim bi atlatsam varya sersem tavuk gibi dolaniyorum evin icinde heycandan:)) koca olacak sahista gerip duruyo beni zaten gerginim ben sezeryen olcam o yirtilcak sanki..
Hadi canım ya bitti artık yarın küçük bey geliyor sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kocanı da sallama kayınvaliden gelemedi ya onu düşün mutlu ol

Ay evetttt kv gelemedi cok mutluyum. Annem geldi bugün bende kalacak yarin cocuga bakmak icin uykum var ama uyuyamiyorum ya

Slm kizlar her biriniz aklimdasiniz ama kimseye cevap atamadim ben bu aksam asiri sancilandim solugu hastanede aldikkendi doktoruma attik sonuclari ılik bi dus al gecmezse hemen gel hastaneye haber ver bana dedi yaklasik saat 2 ye kadr sanci cektm 1 saat uyumusum yine basladi kasilmalarim suan okadr korkuyorum ki anlatamam henuz 35+5 deyim rabbim herbirimizin yardimcisi olsun zmaninda ve saglikla kavusalim insallah

Amin canım. Allah güç versin, en hayırlısını versin. Sen rahat ol doğursan bile hiç bişey olmaz, biraz erken kavuşmuş olursunuz, onuda ilerde anlatırsın benim sıpa dayanamadı erkenden koşa koşa annesine geldi diye. Şaka Bi yanagüzel düşün. Şimdi nasılsın devam ediyor mu, ne yaptın?

Tesekkurler cnm saat basi cok siddetli vuruo agrio hala uyumadim ben carsamba gittm doktora ve bana simdi bu agrilara sabret yoksa yogun bakim onunde bebegi beklemeye sabretmek zorunda kalirsin dedi cok moralim bozuldu oyuzden cok korkuyorum panik atagimi kontrol edemez oldum

Doktorlarin ultrasonda gorup dedigi tuhaf fiziksel seylerden bahsetmissiniz. Benim kizima da bir doktor 20 haftalikken filan kafasinin arkasi basik, sizde macırlık/muhacirlik var mı demisti. Cok sinir olmustum doktorun bu lafina, hemen degistirdim doktoru. Esim tarafi Erzincanli ama benim tarafim gercekten de Bulgaristan Yunanistan gocmenleriyiz. Dogdu hic de kafasi basik degildi aslinda ama buyudukce basiklasmaya basladi. Bebekken yatirmakla alakali, arkasi duzlesir filan derler ya hani ama hic alakasi yok, cok da dikkat ettik biz yatirmasina ama demek ki cidden macırların bas yapisi oyleymis. Sonradan farkettik gercekten benim ve annemin basi da oyle. Sulalede daha vardir kesin. Bu da boyle bir anı olsun

Kizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyorum insallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Canımm hayırlı haberlerle gel sağ sağlim kucağına al inşallah dualarımız seninlr ❤

Yok artık lafa bak ya bu doktorlar niye sapıttı böyle ne demek yoğun bakım önünde beklersin sabret sanki özgür irademizle agri başlatıyoruz müdahale.etsin durdursun madem ağrıyı üstelik gayette büyüdü bebeğin çok.sukur abartmasınlar ruh hastaları yaa sabah sabah asabım bozuldu yineşimdi nasılsın kuzum

Kizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyorum insallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Rabbim saglikla sag salim kavustursun insallah cnm Hala agrim var ama aksamki kadr cok degil inan kendimi sıkıyorm anneme bisi belli etmiyim die kadin tansiyon hastasi varya dokunsalar agliycam doktorun o lafi aklimdan cikmio sonra diorm buyudu zaten bebegin gelisimi ondeydi die rahatlatmaya calisiyorm kendimi ama dun aksam nst den sora dusla gecmezse gel dedi bu sefer de ben inat ettm nst ceken kizda sen evde cektigin kasilmalari hastanede cekseydin yatisin yapilirdi dio biz sonunu yakaladik kasilmalarin dio allak bullak kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…