Bizde selanik gocmeniyiz sulalede hic yok basiklik falan.Ama yatistaj diye biliorm bende neyse sac vs kapatir zaten.Belkide sizin genetik olarak oyledir en buyuk dertlero o olsun napalim yaDoktorlarin ultrasonda gorup dedigi tuhaf fiziksel seylerden bahsetmissiniz. Benim kizima da bir doktor 20 haftalikken filan kafasinin arkasi basik, sizde macırlık/muhacirlik var mı demisti. Cok sinir olmustum doktorun bu lafina, hemen degistirdim doktoru.Esim tarafi Erzincanli ama benim tarafim gercekten de Bulgaristan Yunanistan gocmenleriyiz. Dogdu hic de kafasi basik degildi aslinda ama buyudukce basiklasmaya basladi. Bebekken yatirmakla alakali, arkasi duzlesir filan derler ya hani ama hic alakasi yok, cok da dikkat ettik biz yatirmasina ama demek ki cidden macırların bas yapisi oyleymis. Sonradan farkettik gercekten benim ve annemin basi da oyle. Sulalede daha vardir kesin. Bu da boyle bir anı olsun
Panik ataginizin verdigi etkilerin gercek olmadigini biliyorsuniz ona sen gercek degilsin deyin.Sizi dahada strese sokmsina izin vermeyin ki bebekte sakin kalsin.Ama doktorun soyledigi sey cok sacma heleki bir hamileye guclu ol diyede boyle bel asagi vurulmaz.Siz zaten max direnciniz neysd onu gostericeksnz daha da ne zorluyor.Ayrica kocaman oldular 20 haftalik deil gerekiyirsa bekelrizde yogun bakim kapisinda illa kotu demek deil bu, Allah neyi veriyorsa yasiycaz.Ins olmaz ve herey olagan gider ama onune gecemeyecdgimiz seyler icin su en guzel zamanlari mahvetmesinler.Tesekkurler cnm saat basi cok siddetli vuruo agrio hala uyumadim ben carsamba gittm doktora ve bana simdi bu agrilara sabret yoksa yogun bakim onunde bebegi beklemeye sabretmek zorunda kalirsin dedi cok moralim bozuldu oyuzden cok korkuyorum panik atagimi kontrol edemez oldum
Kuzum bendede oldu öyle aşırı kasılmalar bikac gün dün doktora sordum çok normal artık doğum yakın vücut hazirliyo kendini dogum sancisina dönerse o zman tamam dogurturuz dedi cani ne zman isterse gelebilir artık gelişimi tamam dedi biz seninle ayniyiz nerdeyse zaten hiç kafana takma canımRabbim saglikla sag salim kavustursun insallah cnm
Hala agrim var ama aksamki kadr cok degil inan kendimi sıkıyorm anneme bisi belli etmiyim die kadin tansiyon hastasi varya dokunsalar agliycam doktorun o lafi aklimdan cikmio sonra diorm buyudu zaten bebegin gelisimi ondeydi die rahatlatmaya calisiyorm kendimi ama dun aksam nst den sora dusla gecmezse gel dedi bu sefer de ben inat ettm nst ceken kizda sen evde cektigin kasilmalari hastanede cekseydin yatisin yapilirdi dio biz sonunu yakaladik kasilmalarin dio allak bullak kafam
Haklisin canim sanirim agrilardan bahsederken dogurmak istedigimi dusundu o anPanik ataginizin verdigi etkilerin gercek olmadigini biliyorsuniz ona sen gercek degilsin deyin.Sizi dahada strese sokmsina izin vermeyin ki bebekte sakin kalsin.Ama doktorun soyledigi sey cok sacma heleki bir hamileye guclu ol diyede boyle bel asagi vurulmaz.Siz zaten max direnciniz neysd onu gostericeksnz daha da ne zorluyor.Ayrica kocaman oldular 20 haftalik deil gerekiyirsa bekelrizde yogun bakim kapisinda illa kotu demek deil bu, Allah neyi veriyorsa yasiycaz.Ins olmaz ve herey olagan gider ama onune gecemeyecdgimiz seyler icin su en guzel zamanlari mahvetmesinler.
Dogum normak olur hersey sahanedir sarilik olur enfeksiyon olur yine zorunda kaliriz napalim yani.
Agzina kurekle vurucam doktorun.
Cok saol cnm cok iyi geldi mesajlariniz❤❤Kuzum bendede oldu öyle aşırı kasılmalar bikac gün dün doktora sordum çok normal artık doğum yakın vücut hazirliyo kendini dogum sancisina dönerse o zman tamam dogurturuz dedi cani ne zman isterse gelebilir artık gelişimi tamam dedi biz seninle ayniyiz nerdeyse zaten hiç kafana takma canım
Terbiyesiz insan. Bu Dr. Larda insan psikolojisinden anlamak yok hiç.Tesekkurler cnm saat basi cok siddetli vuruo agrio hala uyumadim ben carsamba gittm doktora ve bana simdi bu agrilara sabret yoksa yogun bakim onunde bebegi beklemeye sabretmek zorunda kalirsin dedi cok moralim bozuldu oyuzden cok korkuyorum panik atagimi kontrol edemez oldum
Riskli eşiği geçtik zaten Allaha şükür sen stres yapma kuzum bnm sağ salim gelicek bebelerimiz inşallahCok saol cnm cok iyi geldi mesajlariniz❤❤
Canım benim ilk kızım makat çıkış sezeryan oldu..Doktor bu durumda kalça çıkığı olabilir dedi ilk ay çift bez taktik hep..Ilk ultrasonda var dediler herkes te yorum yaptı benim psikolojimi bozdular...ikinci ayında ikinci ultrasonda temiz çıktı şükür kızım da gayet sağlıklı..O yüzden çok takılma sakın.Doktor çekerken bacaktan çektiğinden ilk doğduklarında daha kalça kemikleri tam yerlesmiyor risk var gözü ile bakiliyormus.. Sağlıkla gelsin bebeğin ..Selam kızlar, doğumlar sezaryen günleri baya hareketlendi topik herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah. Biz bugün 36+0 olduk ama hala doğum pozisyonunu almadı oğluş kafa yukarda sürekli mideme baskı yapıyor. Bu şekilde doğum yapıp kalça çıkığı yaşayan var mı aranızda? Makat geliş bebeklerde kalça çıkığı olma ihtimali çok yüksekmiş...
Ogluma sarilip cok güzel derin uyudum canimUyu canım yarın büyük gün dinlenmeye çalış
Geçmiş olsun canım şükür birşey yokmuş.Doktorlar her ihtimale olabilir gözü ile ve çok normal baktiklarindan bizi germekten başka bir işe yaramıyor..Yeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
1.nst kalp atışları değişik çıktı
2.nst kalp atışları değişik çıktı
Doktora girdim doktor dedi kalbinde sorun var riskli gebeliğe yolladı sonra ordan baktı derken 3.nst çektirdim o iyi şükür riskli gebelik dedi ben bisey görmedim. Normalde kalbindeki parlaklık 20.haftada görünürmüş... benim kalbi düzensiz diyince oraya bayilasim geldi hafid kasılma şancı var ama normal haftan ileri dedi.
Şükürler olsun inşallah hepimiz sag saglim kucagimiza alırız . Benim çocuk imzam daki gibi ilerliyor hep
piskoloji de çok önemli inanın panik yapınca kasılmalar artıyor. düşünmemeye çalışın kafasınızı dağıtacak birşeyler bulun.Rabbim saglikla sag salim kavustursun insallah cnm
Hala agrim var ama aksamki kadr cok degil inan kendimi sıkıyorm anneme bisi belli etmiyim die kadin tansiyon hastasi varya dokunsalar agliycam doktorun o lafi aklimdan cikmio sonra diorm buyudu zaten bebegin gelisimi ondeydi die rahatlatmaya calisiyorm kendimi ama dun aksam nst den sora dusla gecmezse gel dedi bu sefer de ben inat ettm nst ceken kizda sen evde cektigin kasilmalari hastanede cekseydin yatisin yapilirdi dio biz sonunu yakaladik kasilmalarin dio allak bullak kafam
Saglikla gelsinlerKizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyoruminsallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Ben ve abim de sezeryan olmuşuz makat geliş olduğu için normal doğum olamıyor zaten öyle olunca.Bizde bir sıkıntı yok ama annem işinden dolayı hep oturmak zorunda kalmış çok yürüyüş yapamamış oyüzden dönmemiş demiş doktoru.Selam kızlar, doğumlar sezaryen günleri baya hareketlendi topik herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah. Biz bugün 36+0 olduk ama hala doğum pozisyonunu almadı oğluş kafa yukarda sürekli mideme baskı yapıyor. Bu şekilde doğum yapıp kalça çıkığı yaşayan var mı aranızda? Makat geliş bebeklerde kalça çıkığı olma ihtimali çok yüksekmiş...
Sağlıkla kavuşun minigeKizlar benim yatisim yapildi 8 e dogru alicaklar ameliyathaneye dualarini bekliyoruminsallah dogum sonrasi musait olursam yazarim
Hadi bakalım sağlıkla gelsin minik çok heyecanlı...Kizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya
Ayy hayırlısıyla kucağına al canımm tatlı heyecanlarKizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya
Bebek doğmuştur belki şimdiye kadar ay çok heycanlıKizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya
Senle günlerimiz aynıydı sanki ben doğurcam çok heyecanlı sağlıkla kavuşun kokusunu çek bizim içindeKizlar benim yatisimda yapildi 2 dk ya ameliyathaneye götüreceklerini söylediler. Dualarinizi bekliyorumDogum sonrasi görüsürüz. Ay kalbim fena carpiyo heycan basti fena halde ya