Geçmiş olsun..Allah hayırli zamanda sağlıkla gelmesini nasip etsin .Merhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldıanladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor
Gecmis olsun cnm az kaldi insallh saglikla kavsrsnMerhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldıanladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor
Geçmiş olsun benim hep 12lerde ama doktor 14ü geçersen gel dedi. Başka etkenlerden dolayı mı yatış yapıldıMerhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldıanladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor
İshal önemli mutlaka doktorunuza haber verinKızlar bsy soracağım bende çok şiddetli ishal ve bulantı var zor tutuyorum kendimi kusmamak için normal mi acaba
Kesin asagiya inecek diye birsey yok ama evet iniyor.Bazende tam tersi meseka ben son hafta yukari cikkismDoğuma yakın karnın aşağıya inme olayı gerçek mi ? Sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum :)
Hahah bana öyle geliyo da olabilir ya bilmiyorum yarın doktora gidicem bakalım neler bekliyo beni :)Kesin asagiya inecek diye birsey yok ama evet iniyor.Bazende tam tersi meseka ben son hafta yukari cikkismAma asagiya inerde dogum kolay olur Allahin izniyle.
Benim 4. Aydan beri protein kaçağım var tansiyon yüksekliği son evre risk alamıyor büyük önemli değil küçük 90’ı geçmeyecek perieklemsi ya da benim durumumda daha ciddi problem oluşuyor hellp sendromu gibiGeçmiş olsun benim hep 12lerde ama doktor 14ü geçersen gel dedi. Başka etkenlerden dolayı mı yatış yapıldı
Ahh canım valla bennde dün gece aynı oldum ben mide şurubu kullanıyorum isim vermek doğru mu bilmiyorum ama doktorum yazdı iyi geliyor bana rennie Duo.Merhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, kalpli kutuyu nereden temin ettin canimçikolatalarımız ve tepsimiz hazır. Ortaya da gold&beyaz badem şekeri nasipse
Geçmiş olsun canım ama benim başından beri 120 95 lerde neden yatış oldu benim ki takip verdi sadeceMerhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldıanladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor
Bugün benimde öle tedirgin oldumBenim minik yüzde elli daha az hareket ediyor , güçlü de etmiyor üç gün önceye kadar canımı çıkarırdı