2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun..Allah hayırli zamanda sağlıkla gelmesini nasip etsin .

rtkesinbilgi ben de hamilelikte 2 defa boyattım birini kuaförde organik dediler diye boyattim.Diğerini evde kendim inoa ile boyadım..Kuaför arkadaşım hamilelerde onu kullandiklarini söylemişti..Hiç koku yok beyazlarim çok olduğundan mecbur dip boyası yaptım..Şimdi de haftaya yine boyayacagim doğuma düzgün dursun diye..Ben kanıtlanmış bir zarar olmadigini okudugumdan beri rahatım açıkçası..

Gecmis olsun cnm az kaldi insallh saglikla kavsrsn

Geçmiş olsun benim hep 12lerde ama doktor 14ü geçersen gel dedi. Başka etkenlerden dolayı mı yatış yapıldı

Doğuma yakın karnın aşağıya inme olayı gerçek mi ? Sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum :)

Doguma bir hafta kala ben de gidip sacimi aveda ile boyatacam beyazlarim oyle cok cikti ki her randevumda doktorum bile diyor sacini boyatabilirsin diye.

Kızlar bsy soracağım bende çok şiddetli ishal ve bulantı var zor tutuyorum kendimi kusmamak için normal mi acaba

Benim minik yüzde elli daha az hareket ediyor , güçlü de etmiyor üç gün önceye kadar canımı çıkarırdı

Doğuma yakın karnın aşağıya inme olayı gerçek mi ? Sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum :)
Kesin asagiya inecek diye birsey yok ama evet iniyor.Bazende tam tersi meseka ben son hafta yukari cikkism Ama asagiya inerde dogum kolay olur Allahin izniyle.

2 gun once bulanti ilacini biraktim 1.gun koku hassiyetim artti bugunde iatifra ediyorum.Yani kacinci hafta hala boyle olmasi ve ilac icmek zorunda olmaktan biktim zaten kansizlik ve nezle ile ugrasiorm birde bu cikti yarin mecbue gidip yazdirayim yeniden.Midem cok kotu.

Kesin asagiya inecek diye birsey yok ama evet iniyor.Bazende tam tersi meseka ben son hafta yukari cikkism Ama asagiya inerde dogum kolay olur Allahin izniyle.
Hahah bana öyle geliyo da olabilir ya bilmiyorum yarın doktora gidicem bakalım neler bekliyo beni :)

Geçmiş olsun benim hep 12lerde ama doktor 14ü geçersen gel dedi. Başka etkenlerden dolayı mı yatış yapıldı
Benim 4. Aydan beri protein kaçağım var tansiyon yüksekliği son evre risk alamıyor büyük önemli değil küçük 90’ı geçmeyecek perieklemsi ya da benim durumumda daha ciddi problem oluşuyor hellp sendromu gibi

Merhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma

Ahh canım valla bennde dün gece aynı oldum ben mide şurubu kullanıyorum isim vermek doğru mu bilmiyorum ama doktorum yazdı iyi geliyor bana rennie Duo.

Bu aralar herkeste aynı şikayetler aynı korkular bebekler pek aceleci çıktı. Benim de Çarşamba günü yapılan çatı muayenesinden kalma mi yoksa nişan mi diye düşündüğüm akıntım var iki gündür doktorum eskidir dedi ama bugün rengi açıldı ve kıvamı mukuslu hale geldi. Herhangi bir ağrım yok ama diken üzerinde bekliyorum

Geçmiş olsun canım ama benim başından beri 120 95 lerde neden yatış oldu benim ki takip verdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…