- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
İyimiş uygun almışsın. Gramaj farkı oluyordur mutlaka markalar arasında saydım benim 157tane geldi 1kg da. Son halini merakla bekliyoruzEllerine saglik cnm bende hemen cikip cikulata aldim elit marka 1 kilosu 80 tl dediler icine 185 tane girdiesim 1 kilo aldi is yerine de dagitirim diye etiketlerini halledince bende atarim buraya
Eee peki sonra ne yapıyorsunuz ben baya takip edemedim forumu örneklerini görmedimİyimiş uygun almışsın. Gramaj farkı oluyordur mutlaka markalar arasında saydım benim 157tane geldi 1kg da. Son halini merakla bekliyoruz
rtkesinbilgi grubumuzun etiketçibaşı yım istediğin boş şablonu özel mesajla yolla bana canım ne yazılsın istiyorsun yazıp yollayım sana
Nisan herkeste gelmiyirmus ama akiskan kanama mutlaka farkedersin.Suyum gelmedi onlar patlatti acilmam baya artinca.sabah 06.40 flndi nisanim geldi hast gitttgmde 09.40 yada 10du 3 cmdi acilmam.Ve dakika kontrolu cok onemli.45 dk 1 le basladi mesela hep takip ettik.en son 5 dk 1e dusmustu 3 4 cm acilmam oldugunda.Yani biraz kendini belli ediyor.Oyle bi anda olanda vardir belkide genel seyri buymus hatta doktor soyle soyledi saat basi 1 cm en nornaldir seninde oyle gitti dediPeki suyun nişandan ne zaman sonra geldi yada kaç santim açıklıkla ? Bide nişan gelmesini fark ederiz değil mi
Ay çok heycanlı yaNisan herkeste gelmiyirmus ama akiskan kanama mutlaka farkedersin.Suyum gelmedi onlar patlatti acilmam baya artinca.sabah 06.40 flndi nisanim geldi hast gitttgmde 09.40 yada 10du 3 cmdi acilmam.Ve dakika kontrolu cok onemli.45 dk 1 le basladi mesela hep takip ettik.en son 5 dk 1e dusmustu 3 4 cm acilmam oldugunda.Yani biraz kendini belli ediyor.Oyle bi anda olanda vardir belkide genel seyri buymus hatta doktor soyle soyledi saat basi 1 cm en nornaldir seninde oyle gitti dedi
Sonra yapışkanlı kağıda çıktı alıyoruz kendimiz kesip yapıştırıyoruzEee peki sonra ne yapıyorsunuz ben baya takip edemedim forumu örneklerini görmedim
Sonra yapışkanlı kağıda çıktı alıyoruz kendimiz kesip yapıştırıyoruz
Dur şimdi cahilce bir soru soramİyimiş uygun almışsın. Gramaj farkı oluyordur mutlaka markalar arasında saydım benim 157tane geldi 1kg da. Son halini merakla bekliyoruz
rtkesinbilgi grubumuzun etiketçibaşı yım istediğin boş şablonu özel mesajla yolla bana canım ne yazılsın istiyorsun yazıp yollayım sana
Senin bebiş kız mı erkek mi Ben yollayım sana birkaç modelDur şimdi cahilce bir soru soramşablonu nerden buluyoz
Teşekkür ederimCanım bel fıtığı olanlara genelde sezeryan öneriyorlar ne gibi bir zararı var tam bilmiyorum ama bel fıtığı ameliyatı olan bi arkadaşa daha sezeryan önerdiler öyle olacak
Bildiğim kadarıyla ilk aylardan sonra acilde diş tedavisi yapılıyorKızlar benim iki gündür dişim ağrıyor doktora gittim film çekemem dedi gebelikten dolayı kanal tedavisi uygulayabiliriz onun için de 2-3 gün antibiyotik kullanman lazım öncesinde dedi.Agumentin verdi kadın doğum doktorum da yaptırabiirsin tedaviyi ağrıyosa dedi agumentine de onay verdi ama benim hiç içime sinmiyohamilelikte diş tedavisi gören varmı aranızda
Beyin ve sinir cerrahı mı dedi, ben de küçük bi ihtimal bile olsa risk almak istememBende bu sebeple sezaryen olacgm, normalden sonra sıkıntı olabilir dedi
Ben çok yaşamıyorum ama bazılarının son aylarda ödemi ve kilo artışı çok oluyorGünaydın kızlar, güzel hafta sonlarınız olsun. Size bir şey soracağımbu hafta tartıda uzun zaman sonra ilk defa bi tık daha kilo almış gibiydim normalde kilo vermemiz ya da aldığımız kilonun yavaşlaması gerekmiyor mu uygulamalarda hep öyle diyordu, zaten oğlum kilolu gibiydi. Şimdi korktum iyice, şekerim de yok aslında anlamadım ya.
Ben de yaklaştıkça korkuyorumBöyle doğumu heyecanla bekleyenleri gördükçe kendime kiziyorum , ben niye bu kadar korkagim yaaaaaaa
Ben doğumdan sonra da dayanabildiğim kadar boyatmıcam ama lorealin inoa markası amonyaksızmış daha az zararlı diyorlar, bi de İnstagramda worldofzey var o da organik boyları paylaşmıştı ama sanırım onlar kına gibiSaçınızı boyattıniz mi kızlar ya da boyadiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz boya markası var mı zararsız organik
Erkek canımSenin bebiş kız mı erkek mi Ben yollayım sana birkaç model
Ya benim çok fena beyaz öyle böyle değil fotoğraf filan da çekilmek istiyorum 1 kerelik boyatcam da kuaföre de gitmek istemiyorum koronadan dolayı evde kendim biyucam ama boyaya karar veremedim. Migrosta organik boya gördüm indirimdeydi de onlardan mi alsam acaba diye dusundumTeşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla ilk aylardan sonra acilde diş tedavisi yapılıyor
Beyin ve sinir cerrahı mı dedi, ben de küçük bi ihtimal bile olsa risk almak istemem
Ben çok yaşamıyorum ama bazılarının son aylarda ödemi ve kilo artışı çok oluyor
Ben de yaklaştıkça korkuyorum
Ben doğumdan sonra da dayanabildiğim kadar boyatmıcam ama lorealin inoa markası amonyaksızmış daha az zararlı diyorlar, bi de İnstagramda worldofzey var o da organik boyları paylaşmıştı ama sanırım onlar kına gibi
Herkesçe farklı oluyo bu, benim 2cm açıklığım ve düzensiz sancılarım varken eve gönderdi doktorum 2gün sonra bir akşam wc peçeteye pembe kanlı adet başlangıcı gibi akıntı geldi bitti o nişandı, nişandan 2gün sonra doğumum oldu suyumda açılma tamamlanınca ılık ılık gelmeye başladı Doğuma alındım düzeni böle ama kimisinin direk suyu geliyorPeki suyun nişandan ne zaman sonra geldi yada kaç santim açıklıkla ? Bide nişan gelmesini fark ederiz değil mi
Ben de kuafore gidesim yok au hastalıktan evde kendim boyasam.dedim organik boya ile aynen senin dediğin gibi canimsadece gözüken yerleri ve dibe dokunmadanBen dün boyattım canım ama diplere dokundurmadım bu yüzden marka tavsiye edemeyeceğim ama doktoruma sorduğumda organik boyayla boyayabilirsin sıkıntı yok demişti
Hadi yaaBen kuaförde boyatıyorum cnm klasik boya zararsız organik diye birşey yok zaten tüm boyalar kimyasal malesef ama bir zarar görmedik biz
Ya hani biz mart annelerini takip ediyoruz ya bu gidisle mart annelerini sollayacaz onlar bizi takip etmeye baslayacakBen de çok geç kaldim, kızımda ben de dip köşe temizlik yapıp, kış hazırlığı yapmıştım dondurucuya, kontrole gittiğim gün doğumun başladığını öğrendim. Doktordan çantam yanimda değil eve gidip alıp geleyim demiştimeve gidip kış için aldigim patlıcanları kozleyip, kızartıp dondurucuya atmıştım bir onlar kalmış kış hazırlığında sonra da doğum için yatırım yapılmıştı. Hey allahım şimdi ütü yapıyorum bebeğin şeylerini çeyreğini yaptım yamuldum. Nolcak bu halim bilmiyorum. Ben de muhtemelen doğumdan sonra yapicam bazı şeyleri. Yetismicek böyle bu hızla...
Sen iyle deyince iyice heyecan yapıyorum bildiğim şeyi duymak iyice etkiliyor beni. Doğumlar yakın ilk kim bizi meraklarda bırakacak bakalım ayyy
Benim çok aşırı çıkmadı ya da gözüm alıştı, fotoğraf için de fotoşop mu istesem diyorumYa benim çok fena beyaz öyle böyle değil fotoğraf filan da çekilmek istiyorum 1 kerelik boyatcam da kuaföre de gitmek istemiyorum koronadan dolayı evde kendim biyucam ama boyaya karar veremedim. Migrosta organik boya gördüm indirimdeydi de onlardan mi alsam acaba diye dusundum
O da benim aklıma geldi ama onda da kimyasal vardır ve direkt saç derisine sıkılıyor ya o yüzden vazgeçtimBenim çok aşırı çıkmadı ya da gözüm alıştı, fotoğraf için de fotoşop mu istesem diyorumya da sprey boyalar var onla mı kapatsam
Korkmanin bir yarari yok bebeler karnimizda ve dogmayi bekliyorlar bi sekilde cikacaklar yapcak bisi yok kuzu kuzu hepimiz catir catir doguracazBöyle doğumu heyecanla bekleyenleri gördükçe kendime kiziyorum , ben niye bu kadar korkagim yaaaaaaa
Anladım yaşayıp görcez artık yaniHerkesçe farklı oluyo bu, benim 2cm açıklığım ve düzensiz sancılarım varken eve gönderdi doktorum 2gün sonra bir akşam wc peçeteye pembe kanlı adet başlangıcı gibi akıntı geldi bitti o nişandı, nişandan 2gün sonra doğumum oldu suyumda açılma tamamlanınca ılık ılık gelmeye başladı Doğuma alındım düzeni böle ama kimisinin direk suyu geliyor
Valla ben 30 haftalikken doktorum sormadan kendi dedi saclarini boyatabilirsin hic mahsuru yok die ben ombre yaptirdim ama diplerini elletmedimYa benim çok fena beyaz öyle böyle değil fotoğraf filan da çekilmek istiyorum 1 kerelik boyatcam da kuaföre de gitmek istemiyorum koronadan dolayı evde kendim biyucam ama boyaya karar veremedim. Migrosta organik boya gördüm indirimdeydi de onlardan mi alsam acaba diye dusundum