- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucugun ara ara yokluyo seni canim ama bugünlere cok sükür bekledi prenses ve insallah bizi annesini herkesi sasirtmaya devam ederde biraz daha durur ve küveze falan gerek kalmadan saglikla dogar anneciginin kucaginda eve döner dualarimiz sizinle Sende sakin olmaya calis kuzum ki bebeginde strese girmesin.Merhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldı anladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor
Sabah randevum var Dr a soracağım inşallah sorun yokturBugün benimde öle tedirgin oldum
Gebelikte sorun olmuyor dimi bunu kullanmakAhh canım valla bennde dün gece aynı oldum ben mide şurubu kullanıyorum isim vermek doğru mu bilmiyorum ama doktorum yazdı iyi geliyor bana rennie Duo.
Kızartma, yağlı ya da hamur işi yediğimde oluyor. Yediklerime bağlı, yoksa olmuyor. Olduğunda da bana en iyi gelen şey bir iki yudum su oluyor. Doktorum gaviscon advanced de alabilirsin dedi.Merhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma
Yok canim benim kadın dogumcum verdi yani sorun olsa vermezdi. Anında mideye serinlik veriyor çok kalıcı bir çözüm değil ama anı kurtarıyorGebelikte sorun olmuyor dimi bunu kullanmak
Canım benim de öyleydi resmen kafamı duvarlara vurasım geliyordu buradaki arkadaşlar rennieduo şurubunu önerdi doktoruma da sorup aldım kafana bile dikebilirsin zararı yok demişti ve allah razı olsun kızlardan boşuna aylardır işkence çekmişim çok işe yaradıMerhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma
yok canım kullanılıyor gebelikteGebelikte sorun olmuyor dimi bunu kullanmak
Canım bunun ayrımını yapmak zor, sen bunu anca turnosolla falan çözebilirsin ya da hiç uğraşma kontrolğn falan varsa yakınlarda doktoruna söyle o bakarKizlar bisey sorcam bende idrar yolu enfeksiyonu vardi antibiyotik kullaniyoeum ondan sonra akintim biraz daha yogunlasti ama peceteye suda geliyo akintiyla birlikte amniyon sivisi olmaz heralde dimi ben ilac kaynaklidir enfeksiyonu söküyodur diye dusunuyorum bu tarz bisey yasayan varmi
Persembe gidicem sabah sorarim artik belki idrar kaciyo bebek hareket ettikce bilmiyorum az az oldugu icin cok takmadim ama yasayan vardir belki fikir aliyim dedimCanım bunun ayrımını yapmak zor, sen bunu anca turnosolla falan çözebilirsin ya da hiç uğraşma kontrolğn falan varsa yakınlarda doktoruna söyle o bakar
Teşekkür ederim kalpli olan tepsi kutu değil benimki. Ferforje tepsi yazınca nette çıkıyor. Forbes den almıştım çok önce canımEllerine sağlık çok güzel olmuş, kalpli kutuyu nereden temin ettin canim
evet canim bebek asagiya iniyor sonlara dogru doguma hazirlik. Benimde karnim iyice asagi indi karnim düscek gibi duruyor yürürken cok zorlaniyorum.Doğuma yakın karnın aşağıya inme olayı gerçek mi ? Sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum :)
Canim benim ilk dogumumda suyum evde geldi o seffaf kaygan ve durduramadigim bardakla bosalircasina geldi her harekette ve anliyorsun idrar veya akinti olmadigini. Sonrasinda icimde bi baloncuk patlar gibi bisi oldu ve acik renk pembemsi az bi kanama geldi nisandi o. Sonrasinda suyumla birlikte daha koyu yani kirmizi gelmeye basladi. Bi yarim saat sonrada hizla sancilar geldi ve cogaldi doguma girdim. Belki hatirlarsin gecen benimde ufak bi kanama olmustu durmustu, alttan muayne ettikleri icin icte kalan kan akmisti öyle birseymi acaba sendeki bilemedim doktoruna sor bence.Bu aralar herkeste aynı şikayetler aynı korkular bebekler pek aceleci çıktı. Benim de Çarşamba günü yapılan çatı muayenesinden kalma mi yoksa nişan mi diye düşündüğüm akıntım var iki gündür doktorum eskidir dedi ama bugün rengi açıldı ve kıvamı mukuslu hale geldi. Herhangi bir ağrım yok ama diken üzerinde bekliyorum
Gaviscon iyi geliyor bana da. Şişeyi dikiyorum resmen kafamaMerhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma
Evet canım animsiyorum ben de doktoruma sordum sancım yok bebek hareketleri iyi bu nişan olabilir mi diye, o da muayeneden kalandır dedi. Bugün de zaten rengi baya açıldı ve sadece akıntı şeklinde şuanda antibiyotik kullanıyorum yoğun enfeksiyonum çıktı o da olabilir belki . Seni alttan muayene ettiklerinde ne kadar sürdü o leke haloCanim benim ilk dogumumda suyum evde geldi o seffaf kaygan ve durduramadigim bardakla bosalircasina geldi her harekette ve anliyorsun idrar veya akinti olmadigini. Sonrasinda icimde bi baloncuk patlar gibi bisi oldu ve acik renk pembemsi az bi kanama geldi nisandi o. Sonrasinda suyumla birlikte daha koyu yani kirmizi gelmeye basladi. Bi yarim saat sonrada hizla sancilar geldi ve cogaldi doguma girdim. Belki hatirlarsin gecen benimde ufak bi kanama olmustu durmustu, alttan muayne ettikleri icin icte kalan kan akmisti öyle birseymi acaba sendeki bilemedim doktoruna sor bence.
Benim de dün akşamdan beri fena bana doktor gaviskon vermişti, normalde iyi gelirdi bu sefer ona rağmen tam geçmedi, dün pırasa yemiştim daha da yememMerhaba kizlar yok oyle bir agri yanma ya dun gece dogru duzgun uyuyamadim yanmadan sut ictim kuru ekmek yedim yok gecmiyor yanma az kalsin acile gidicektim yani hic hayatimda boyle yanma olmadi hala devam ediyor biraz daha iyiyim çare bulan var mi bu duruma
Diğer gruplardan birinde okumuştum, birinin bu şekilde azar azar suyu gelmişti emin olamamıştı ama suyunun azaldığını görmüşlerdi, bence doktoruna haber vermelisinKizlar bisey sorcam bende idrar yolu enfeksiyonu vardi antibiyotik kullaniyoeum ondan sonra akintim biraz daha yogunlasti ama peceteye suda geliyo akintiyla birlikte amniyon sivisi olmaz heralde dimi ben ilac kaynaklidir enfeksiyonu söküyodur diye dusunuyorum bu tarz bisey yasayan varmi
Az az su şeklinde akıntı benimde oluyor canım. İlk gebeliğimde de oluyordu hatta o zaman vajinadan örnek alıp baktılardı sıkıntı yoktu. O yüzden bu sefer kafama takmıyorum. Sen kontrolünde doktoruna söylePersembe gidicem sabah sorarim artik belki idrar kaciyo bebek hareket ettikce bilmiyorum az az oldugu icin cok takmadim ama yasayan vardir belki fikir aliyim dedim
Benim peceteye gelecek kadar akti sonra ertesi gün 1 damla kadar geldi ve bitti canim. Doktorun öyle dediyse sancin falanda yoksa korkma. Zaten cok sükür riskli dönemi atlattik herseyinde bir caresi var saglikla alacaz insallah bebislerimizi kucagimizaEvet canım animsiyorum ben de doktoruma sordum sancım yok bebek hareketleri iyi bu nişan olabilir mi diye, o da muayeneden kalandır dedi. Bugün de zaten rengi baya açıldı ve sadece akıntı şeklinde şuanda antibiyotik kullanıyorum yoğun enfeksiyonum çıktı o da olabilir belki . Seni alttan muayene ettiklerinde ne kadar sürdü o leke halo