2021 Nisan Anneleri

NAparsan yap kimyasal ama ben ilk kızımdada boyattım 9ayda 3 kere 3er ay arayla çünkü diplerim beyaz sıkıntı olmadı kanıtlanmış bişi yok dedi doktorum psklolojin daha önemli dedi

Canım ben kuaförde inoa ile boyattım haftaya tekrar boyatacağım mecbur beni doğuma kadar götürür

NAparsan yap kimyasal ama ben ilk kızımdada boyattım 9ayda 3 kere 3er ay arayla çünkü diplerim beyaz sıkıntı olmadı kanıtlanmış bişi yok dedi doktorum psklolojin daha önemli dedi
Benim dr da niyeyse bı kere hakkın var dedi ben de doğuma sakladım 8 aydır bembeyaz kafayla.dolasiyorum Allah'tan okullaf filan uzaktandi ama kendimi kötü hissediyorum cidden artık boyaticam

Benim de ombre var ama tepeler bembeyaz çok kötü idare ettim.simdiye kadar ama doğuma da öyle.giresim yok
Ya herkes hamileligi boyunca 3 4 kez boyatiyor bazen diyorm biz mi abartiyoruz acaba hadi desek ünlüler organik boyayla boyatio ne malum organik oldugu allah askina yiyecgin organigi kalmadi boyanin mi kalacak doktor kokusuna maruz kalma yeter dedi kuafordeki boya da kokmuyo bence

Ben de bekliyordum bizden öndeki gruplarda olduğu gibi 1 ay once dökülmek falan ama ben taaa nisan son haftayım sanki her an doğuracak gibiyim. Anlamadim bu ne iş... benim bıdık ta baş aşağı ordan elini çıkaracak gibi oluyor bazen bir de topuğunu hissediyorum kaburgamin hemen altında eşim tutma çocuğu bir şey yapacaksın diyor parmagimlaokşuyorum halbuki sadece

Aynen canım ünlüler sürekli boyuyor inoa hiç kokmuyor bir de psikoloji önemli kendimi iyi hissetmeliyim doktor da öyle söyledi

Öyle sabah etkenden gittim kimse yokken çift maske siperlik bir saatte çıktım hemen

Ben de bir iki haftaya boyatayim, bir de normalde de ben boyatinca 1 hafta içinde hemen dipler bembeyaz çıkar şimdi saçlar da hızlı uzuyo, ona göre ayarlama yapıp boyatayim

Benim dr da niyeyse bı kere hakkın var dedi ben de doğuma sakladım 8 aydır bembeyaz kafayla.dolasiyorum Allah'tan okullaf filan uzaktandi ama kendimi kötü hissediyorum cidden artık boyaticam
Yoook valla mecbur 3er ay arayla boyattım kızımda hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür bunda da öyle yaptım

Ben de bir iki haftaya boyatayim, bir de normalde de ben boyatinca 1 hafta içinde hemen dipler bembeyaz çıkar şimdi saçlar da hızlı uzuyo, ona göre ayarlama yapıp boyatayim
Benimde Ombre ve dipler bembeyaz doktor çatı kontrolü yapcağında hem Sir hem boya yaptıracağım Öyle ayarladım kendimi artık 38de yani ozamanda belli olur doğum zamanlaması

Bende normalde nisan 9 du bebek önden gidiyor diye dr 1 hafta öne aldi 2 nisan oldu, 2 hafta erken sezeryana alalim dedi 19 mart oluyordu baktim günler gittikce kisaliyo kabul etmedim 26 si olsun dedim insallah oglum durur gününü bekler.

Merhaba hanımlar dün sabahtan ani bir şekilde tansiyonum yükseldi aylardır 100/70 ya da 110/70 ilken 120/95 i görünce doktor yatış verdi akşam saatlerinde normale döndü ama o panik yetti tabi ciğer geliştirici vs yapıldı anladık ki bu hafta zor olacak aspirin kullandığım için bi kaç gün daha dayanabilirsek iyi olacak dualarınıza ihtiyacımız var ben zaten uzatmaları oynuyorum sağlıkla kızımı kucağıma almak için bir kaç gün daha geçse iyi olacak umarım yarın eve çıkarız hastane de her şey daha zor geliyor

Çok geçmiş olsun. Aspirini bıraktırdı mı Dr.?inşallah Bi an önce çıkarsınız eve. Kızında bekler, korkma, Bu aralar herkesi Bi korkutuyor bebeler, önden Bi heyecan veriyor.
Ünlülere baktığında birçoğu 34 max. 36da doğuruyor son haftalarda kilo almamak için. Kocaman oldu bebişlerimiz, bişey cik olmaz.

Dün tansiyon sürpriz yapınca artık içme dedi bu hafta yine olursa böyle sıkıntılar bekletmeyecek

Çok geçmiş olsun, bi kaç hafta daha dayanabilirsiniz umarım hemen müdahale etmeleri iyi olmuş. Benim de bi kere 14 çıkınca takibini yapalım dedi ama 12lere normal demişti, ekstra başka bi sıkıntı var mı? Ben de 12leri görürsem iletişime geçmeli miyim acaba?

Büyüğün 12 olması sorun değil de küçük 90 üstü olmamalı benim zaten proteüniri var 4 aydan beri riskli gebelik K yüzden tansiyon baya problem

Canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun sağlıkla beklesin kuzucuğun biraz daha inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…