- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
Ahh inşallahBenim peceteye gelecek kadar akti sonra ertesi gün 1 damla kadar geldi ve bitti canim. Doktorun öyle dediyse sancin falanda yoksa korkma. Zaten cok sükür riskli dönemi atlattik herseyinde bir caresi var saglikla alacaz insallah bebislerimizi kucagimiza
Bende inmiş gibi hissediyorumevet canim bebek asagiya iniyor sonlara dogru doguma hazirlik. Benimde karnim iyice asagi indi karnim düscek gibi duruyor yürürken cok zorlaniyorum.
Bende işe yaramiyor ya yarin kontrolum var doktora soylicem bakalim nedicekGaviscon iyi geliyor bana da. Şişeyi dikiyorum resmen kafama
Yarin kontrolum var sorayim bakalim kullan derse hemen alirim bende tesekkurlerCanım benim de öyleydi resmen kafamı duvarlara vurasım geliyordu buradaki arkadaşlar rennieduo şurubunu önerdi doktoruma da sorup aldım kafana bile dikebilirsin zararı yok demişti ve allah razı olsun kızlardan boşuna aylardır işkence çekmişim çok işe yaradı
Bildigin süt mu geliyor yoksa sari su mu?Kizlaar sutu gelen var mıan itibariyle başladı bende bi göğüsten sızım sızım şuan doğurmam dimi daha onla ilgisi yoktur dimi
Yarin sorucam bakalim kontrolde valla cok fena hala devam ediyor felaket birseyAhh canım valla bennde dün gece aynı oldum ben mide şurubu kullanıyorum isim vermek doğru mu bilmiyorum ama doktorum yazdı iyi geliyor bana rennie Duo.
Yok 30 haftayi doldurunca zaten bi uygulamada yaziordu sut gelebilir die bende gelmedi kizimdaykende gelmedi suan bundada yok ama dogumla ilgisi yok korma cnmKizlaar sutu gelen var mıan itibariyle başladı bende bi göğüsten sızım sızım şuan doğurmam dimi daha onla ilgisi yoktur dimi
Ayyy canım bu bilmeden yorum yapanlar beni deli ediyor geçen gün ben de kan verdim kan alan hemşire normal mi olacak sezeryan mı dedi ben de normal isterim de büyük ihtimal sezeryan olacak dedim istesen de normal doğuramazsın zaten çok zor olur ben ebeyim ondan anlarım dedi hayır yüzüme bakıp mı karar verdin anlamadım ki ağzı olan konuşuyor işteGeçen gün sağlık ocağına gittim ben, kayınvalideme aşı yaptırmak için. Tetenoz aşısı dışında hiç uğramamıştım hep telefonla arıyorlardı normalde, gelmişken soracakları bir şey varsa sorsunlar diye hemşirelere uğradım. Hemşire sizin doğum haftanız değil mi göbeğiniz inmiş, yok canım olur mu dedim, bak hatta 4 parmak boşluk var dedi göğüsle göbek arasında dedi. Ne olur dedim, bebek yakında gelir dedio kadar canım sıkıldı ki en yakındaki hastaneye gittim, doktor baktı baktı her şey yolunda çok şükür, karşıdan anlaşılsa ultrason kullanmazdık dedi, bebek ağırlaştığında da olur yer çekimi kanunu dedi. Şimdi herkes karnım indi diyince paylaşmak istedim, son haftalarda çok güzel bir belirti iken 32.hafta için çok şok edici olabiliyor
Sözüm meclisten dışarı ama ben ebe hemşirelerin bilgilerine önerilerine açıkçası pek güvenmiyorum. Bazen o kadar yanlış şeyler söylüyorlar ki. Bu sözler bir gebeyi anca paniğe sevkeder.Ayyy
Ayyy canım bu bilmeden yorum yapanlar beni deli ediyor geçen gün ben de kan verdim kan alan hemşire normal mi olacak sezeryan mı dedi ben de normal isterim de büyük ihtimal sezeryan olacak dedim istesen de normal doğuramazsın zaten çok zor olur ben ebeyim ondan anlarım dedi hayır yüzüme bakıp mı karar verdin anlamadım ki ağzı olan konuşuyor işte
Krem gbi geldi çok acıyınca uçları flan bi bakayım dedm hafiften koyu kıvamlı bişeydi firt diye çıkıverdiBildigin süt mu geliyor yoksa sari su mu?
Ayy iyi bari kuzum ya ağrılarda olunca sürekli bi ürktüm açıkçası benm.herifte bebe mi geliyo yoksa diyinceYok 30 haftayi doldurunca zaten bi uygulamada yaziordu sut gelebilir die bende gelmedi kizimdaykende gelmedi suan bundada yok ama dogumla ilgisi yok korma cnm
Benim minik yüzde elli daha az hareket ediyor , güçlü de etmiyor üç gün önceye kadar canımı çıkarırdı
O birsey degil benimki dokunmadana akardı oglumda göğüsler artk kendini hazrliyorKrem gbi geldi çok acıyınca uçları flan bi bakayım dedm hafiften koyu kıvamlı bişeydi firt diye çıkıverdi
Benim doktorum daha 5 aylik hamileydim ogluma bana sen normal yaoamazsin panik yaoarsin dedi yuzume cok alakasiz bir sekilde.Ki normal dogum yaotim 4 kilo dogdu oglum panik falanda yapmadim normalden cok cok daha sakindim ama o doktor herkese oyle diyordu zaten cok sacma bisi.Ayyy
Ayyy canım bu bilmeden yorum yapanlar beni deli ediyor geçen gün ben de kan verdim kan alan hemşire normal mi olacak sezeryan mı dedi ben de normal isterim de büyük ihtimal sezeryan olacak dedim istesen de normal doğuramazsın zaten çok zor olur ben ebeyim ondan anlarım dedi hayır yüzüme bakıp mı karar verdin anlamadım ki ağzı olan konuşuyor işte
Bende de var normal merak etme.Selam kızlar benim de 3 gündür sirtimin sol tarafında kaburgamin altı acıyo. Ayakta 10 dk durduktan sonra başlıyo ağrımaya. Böyle bi agri ceken var mi. Doğum ağrısı değil demi. 35 haftalık oldum bu gün. Stres oldum iyice. Yatarken bişeyim yok
Banada önceki doğumumda öyle drmişti dr. Ve öyle korktum ki sezaryen oldum ağlaya ağlayaBenim doktorum daha 5 aylik hamileydim ogluma bana sen normal yaoamazsin panik yaoarsin dedi yuzume cok alakasiz bir sekilde.Ki normal dogum yaotim 4 kilo dogdu oglum panik falanda yapmadim normalden cok cok daha sakindim ama o doktor herkese oyle diyordu zaten cok sacma bisi.