2021 Nisan Anneleri

Ahh inşallah benim 1.5 cm kadar acilmam ve kasilmalarim var sürekli istirahat halindeyim o yüzden korkuyorum . Ama olsun diyorum hep , bebeklerimiz artık büyüdü gelirlerse de baş üstüne

Geçen gün sağlık ocağına gittim ben, kayınvalideme aşı yaptırmak için. Tetenoz aşısı dışında hiç uğramamıştım hep telefonla arıyorlardı normalde, gelmişken soracakları bir şey varsa sorsunlar diye hemşirelere uğradım. Hemşire sizin doğum haftanız değil mi göbeğiniz inmiş, yok canım olur mu dedim, bak hatta 4 parmak boşluk var dedi göğüsle göbek arasında dedi. Ne olur dedim, bebek yakında gelir dedi o kadar canım sıkıldı ki en yakındaki hastaneye gittim, doktor baktı baktı her şey yolunda çok şükür, karşıdan anlaşılsa ultrason kullanmazdık dedi, bebek ağırlaştığında da olur yer çekimi kanunu dedi. Şimdi herkes karnım indi diyince paylaşmak istedim, son haftalarda çok güzel bir belirti iken 32.hafta için çok şok edici olabiliyor

Yarin kontrolum var sorayim bakalim kullan derse hemen alirim bende tesekkurler

Selam kızlar benim de 3 gündür sirtimin sol tarafında kaburgamin altı acıyo. Ayakta 10 dk durduktan sonra başlıyo ağrımaya. Böyle bi agri ceken var mi. Doğum ağrısı değil demi. 35 haftalık oldum bu gün. Stres oldum iyice. Yatarken bişeyim yok

Kizlaar sutu gelen var mı an itibariyle başladı bende bi göğüsten sızım sızım şuan doğurmam dimi daha onla ilgisi yoktur dimi
Yok 30 haftayi doldurunca zaten bi uygulamada yaziordu sut gelebilir die bende gelmedi kizimdaykende gelmedi suan bundada yok ama dogumla ilgisi yok korma cnm

Ayyy
Ayyy canım bu bilmeden yorum yapanlar beni deli ediyor geçen gün ben de kan verdim kan alan hemşire normal mi olacak sezeryan mı dedi ben de normal isterim de büyük ihtimal sezeryan olacak dedim istesen de normal doğuramazsın zaten çok zor olur ben ebeyim ondan anlarım dedi hayır yüzüme bakıp mı karar verdin anlamadım ki ağzı olan konuşuyor işte

Sözüm meclisten dışarı ama ben ebe hemşirelerin bilgilerine önerilerine açıkçası pek güvenmiyorum. Bazen o kadar yanlış şeyler söylüyorlar ki. Bu sözler bir gebeyi anca paniğe sevkeder.

Yok 30 haftayi doldurunca zaten bi uygulamada yaziordu sut gelebilir die bende gelmedi kizimdaykende gelmedi suan bundada yok ama dogumla ilgisi yok korma cnm
Ayy iyi bari kuzum ya ağrılarda olunca sürekli bi ürktüm açıkçası benm.herifte bebe mi geliyo yoksa diyince sanki bebe memeden doğacak hey allahım

Benim minik yüzde elli daha az hareket ediyor , güçlü de etmiyor üç gün önceye kadar canımı çıkarırdı

Bende bugün perişan oldum saat 15 ten beri hareketleri azaldı diye Saat suan 22 anca normale döndü ama cok korktumm büyüdükçe hareketlerde azalma bekleniyor ama ben 3 saat filan hic hareket alamadim ki normalde cok hareketlidir kızım ☹ Biraz dengesiz bir gün gecirdim ondan sanırım senin nasıl canım arttı mı hareketler cok belirgin mi azalma

Benim doktorum daha 5 aylik hamileydim ogluma bana sen normal yaoamazsin panik yaoarsin dedi yuzume cok alakasiz bir sekilde.Ki normal dogum yaotim 4 kilo dogdu oglum panik falanda yapmadim normalden cok cok daha sakindim ama o doktor herkese oyle diyordu zaten cok sacma bisi.

Bende de var normal merak etme.
Daha onceki hamileligimde vardi.
Hatta kaburgamin agridigi yere poposunu dayamis dedi doktorum normal karsiladi.
Kaburgamdan da sirtima vuruyor.

Banada önceki doğumumda öyle drmişti dr. Ve öyle korktum ki sezaryen oldum ağlaya ağlaya

Kızlar bir şey danışacağım size benim bebenin kalın ince 8 battaniyesi falan var sizce müslin de almalı mıyım çok gerekli bir şey mi karar veremedim ağız mendili ve omuz örtüsü alacağım ama büyüğüne ihtiyaç duyar mıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…