2021 Nisan Anneleri

Kuzucugun ara ara yokluyo seni canim ama bugünlere cok sükür bekledi prenses ve insallah bizi annesini herkesi sasirtmaya devam ederde biraz daha durur ve küveze falan gerek kalmadan saglikla dogar anneciginin kucaginda eve döner dualarimiz sizinle Sende sakin olmaya calis kuzum ki bebeginde strese girmesin.

Kızartma, yağlı ya da hamur işi yediğimde oluyor. Yediklerime bağlı, yoksa olmuyor. Olduğunda da bana en iyi gelen şey bir iki yudum su oluyor. Doktorum gaviscon advanced de alabilirsin dedi.

Canım benim de öyleydi resmen kafamı duvarlara vurasım geliyordu buradaki arkadaşlar rennieduo şurubunu önerdi doktoruma da sorup aldım kafana bile dikebilirsin zararı yok demişti ve allah razı olsun kızlardan boşuna aylardır işkence çekmişim çok işe yaradı

Kizlar bisey sorcam bende idrar yolu enfeksiyonu vardi antibiyotik kullaniyoeum ondan sonra akintim biraz daha yogunlasti ama peceteye suda geliyo akintiyla birlikte amniyon sivisi olmaz heralde dimi ben ilac kaynaklidir enfeksiyonu söküyodur diye dusunuyorum bu tarz bisey yasayan varmi

Canım bunun ayrımını yapmak zor, sen bunu anca turnosolla falan çözebilirsin ya da hiç uğraşma kontrolğn falan varsa yakınlarda doktoruna söyle o bakar

Canım bunun ayrımını yapmak zor, sen bunu anca turnosolla falan çözebilirsin ya da hiç uğraşma kontrolğn falan varsa yakınlarda doktoruna söyle o bakar
Persembe gidicem sabah sorarim artik belki idrar kaciyo bebek hareket ettikce bilmiyorum az az oldugu icin cok takmadim ama yasayan vardir belki fikir aliyim dedim

Doğuma yakın karnın aşağıya inme olayı gerçek mi ? Sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum :)
evet canim bebek asagiya iniyor sonlara dogru doguma hazirlik. Benimde karnim iyice asagi indi karnim düscek gibi duruyor yürürken cok zorlaniyorum.

Canim benim ilk dogumumda suyum evde geldi o seffaf kaygan ve durduramadigim bardakla bosalircasina geldi her harekette ve anliyorsun idrar veya akinti olmadigini. Sonrasinda icimde bi baloncuk patlar gibi bisi oldu ve acik renk pembemsi az bi kanama geldi nisandi o. Sonrasinda suyumla birlikte daha koyu yani kirmizi gelmeye basladi. Bi yarim saat sonrada hizla sancilar geldi ve cogaldi doguma girdim. Belki hatirlarsin gecen benimde ufak bi kanama olmustu durmustu, alttan muayne ettikleri icin icte kalan kan akmisti öyle birseymi acaba sendeki bilemedim doktoruna sor bence.

Gaviscon iyi geliyor bana da. Şişeyi dikiyorum resmen kafama

Evet canım animsiyorum ben de doktoruma sordum sancım yok bebek hareketleri iyi bu nişan olabilir mi diye, o da muayeneden kalandır dedi. Bugün de zaten rengi baya açıldı ve sadece akıntı şeklinde şuanda antibiyotik kullanıyorum yoğun enfeksiyonum çıktı o da olabilir belki . Seni alttan muayene ettiklerinde ne kadar sürdü o leke halo

Benim de dün akşamdan beri fena bana doktor gaviskon vermişti, normalde iyi gelirdi bu sefer ona rağmen tam geçmedi, dün pırasa yemiştim daha da yemem
Diğer gruplardan birinde okumuştum, birinin bu şekilde azar azar suyu gelmişti emin olamamıştı ama suyunun azaldığını görmüşlerdi, bence doktoruna haber vermelisin

Persembe gidicem sabah sorarim artik belki idrar kaciyo bebek hareket ettikce bilmiyorum az az oldugu icin cok takmadim ama yasayan vardir belki fikir aliyim dedim
Az az su şeklinde akıntı benimde oluyor canım. İlk gebeliğimde de oluyordu hatta o zaman vajinadan örnek alıp baktılardı sıkıntı yoktu. O yüzden bu sefer kafama takmıyorum. Sen kontrolünde doktoruna söyle

Benim peceteye gelecek kadar akti sonra ertesi gün 1 damla kadar geldi ve bitti canim. Doktorun öyle dediyse sancin falanda yoksa korkma. Zaten cok sükür riskli dönemi atlattik herseyinde bir caresi var saglikla alacaz insallah bebislerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…