2021 Nisan Anneleri

Karnıma bastırmaya mı :110: neden ama
Canim bunu sezeryan olanlara yapiolar icerdeki pis kanin gelmesi icin orda herhangi bisi tikanikliga yol acmasin die ama zaten belden asagisi ugusuk oldugu icin hissetmiosun canin yanmio yani 3 saat kadr da kum torbasi duruyo gobekde🤭ama dedigim gibi hissedilmiyor ugusuklukdan

Selam kızlar benim gebelik şekerim yüksek çıkmıştı diyet yapiyodum 3 haftadır ailemin yanına geldim ve dikkat edemiyorum çok moralim bozuluyo😔

Artık hepimizin yaşadığı şeyler bunlar ağrın sizin yoksa önemli değil diyor doktorlar ama benim de ağrım yoktu nst de sancı çıktı istirahat ediyorum valla sen de kendini yormadan dinlen canım sıkıntılı birşey olursa kendini belli eder zaten kasilmadir onlar
Aynen canim simdi gecti ama sukur cok gergindi gevsedi. Hayirlisiyla dogursaydik😊

Selam kızlar benim gebelik şekerim yüksek çıkmıştı diyet yapiyodum 3 haftadır ailemin yanına geldim ve dikkat edemiyorum çok moralim bozuluyo😔
Bende aynisini yaptim sonra vicdan azabi cekiyorum yone bugunde leblebi yedim biraz kuru uzum yedim bakalim sabah acligim kac cikicak

Kızlar soruma kimse yazmadı genel bir yazın lütfen ne koydunuz hastane çantasına kaç adet aldınız bebiş kıyafetlerini ve zıbın aldınız mı kullanılıyor mu
Ben 10 lu hastane çıkışı set yaptırmıştım içinde herşey var onu koycam ama ayrıca iki tane tulum iki body ayrıca çorap koycam bukadarı fazla bile aslında ama nolur nolmaz diye.

Kızlar aklıma bi soru geldi doğumhaneye giderken yanımıza ne almamız gerekiyor bebeğin kıyafetlerini alcaz sanırım peki kendimiz için depend gecelik felan onları almamız gerekiyo mu yoksa odaya geçince mi kullanıyoruz
Benim ilkinde ben gittim annemlerden istemişler bebeğe giydirmek için kıyafetleri. Banada odama gelince giydirdiler diye hatırlıyorum

Canim bunu sezeryan olanlara yapiolar icerdeki pis kanin gelmesi icin orda herhangi bisi tikanikliga yol acmasin die ama zaten belden asagisi ugusuk oldugu icin hissetmiosun canin yanmio yani 3 saat kadr da kum torbasi duruyo gobekde🤭ama dedigim gibi hissedilmiyor ugusuklukdan
Anladımmm zaten ne olursa olsun başa gelen çekilir :KK70:

Anladımmm zaten ne olursa olsun başa gelen çekilir :KK70:
Cekiliyo bacim cekilio sen hic merak etme Allah öyle bi yardim ediyor ki ne lavman yapilirken ne sonda takilirken kendimde dgildim sanki 😂normalde bunlar yapilirken cok cekinir kasilirmis insan ben nasil rahatdiysam o bolumleri hatirlamiorm silmisim beynimden🤭

Hastane cantami yarın hazırlayacağım bende. Bebek için bir tane 11 li hastane çıkışı 2 tanede 5 li hastane çıkışı koyacağım. Kendime bir gecelik 2 pijama takımı. Geçen sefer kan olmuştu pijamalarım bunda temkinli olmak istedim fazla aslinda. Her ihtimale karşı biberon. Terlik, bebek bezi, lohusa pedi. Bebek battaniyesi. Aklima gelenler bunlar. Hayırla sag salim gelir hepsi inşallah.

Cekiliyo bacim cekilio sen hic merak etme Allah öyle bi yardim ediyor ki ne lavman yapilirken ne sonda takilirken kendimde dgildim sanki 😂normalde bunlar yapilirken cok cekinir kasilirmis insan ben nasil rahatdiysam o bolumleri hatirlamiorm silmisim beynimden🤭
Lavman nasıl yapılıyo her iki doğumda da yapılıyo mu

Benim ilk doğum normal ozaman yapıldı lavman popodan şırınga gibi bişi ile sıvı mı enjekte etmişlerdi yoksa ben mi fitil atmıştım hatırlamıyorum bile😂 insan beyni en korktuğu anları siliyor ama oan herşeye gücün oluyor değişik bişi yarım saat tut dayanamayınca WC git demişti aynen öle yapmıştım hatta 2cm diye açılmam hızlansın diye birde rahim inceltici sokmuştu rahmime o çok canımı yakmıştı tırnağı mı uzundu koyduğu şey mi sivriydi bilmiyorum iple sarkıyordu hatta içerden değişikti ama dediğim gibi o an kaplan gibi oluyosun korkmuyorsun ki ben iğne görmeye dayanamayan biriyim o anlar o işlemleri yapan hemşire ben ofluyorum diye sen nasıl doğurcan demiştide niye sen daha önce doğurdun mu evlimisin demiştim hayır demişti daha evli değilsin doğum yolunda gebeye dediğine bak diyip doktoruma söylemiştim doktorum kes o tırnaklarını demişti hemşireye daha evli bile değil güya akıl veriyor su gibide doğurdum ama doğumdan sonra kalçadan iğne vurulurken bile ofladım gülüyordu hemşireler senin olayınmış bu yoksa çok güzel doğurdun dediler kimsenin moralinizi bozup korkutmasına izin vermeyin dua dua dua Rabbim öyle güzel veriyor o gücü ki inanamıyorsunuz kendinize🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu sefer Meryem Ana otumuda aldım voltran olsun😁

Eklentiler

• F823B667-A369-4551-9E6B-222E391815D1.jpeg
    F823B667-A369-4551-9E6B-222E391815D1.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 36
Ben gece sancilanip gittim sabah lavman yapildi ama neden yapildi bilmiorm🤭😂ogleden sonra mecburi sezeryana karar verildi her iki dogum seklindede oluyormu bilmiorm yani birde dogumdan sonra gaz cikartamayinca yapildi hastaneden cikmama olelikle izin verdi doktor popodan bi tup bisi enjekde ediolar bacim🙈

Benim ilk doğum normal ozaman yapıldı lavman popodan şırınga gibi bişi ile sıvı mı enjekte etmişlerdi yoksa ben mi fitil atmıştım hatırlamıyorum bile😂 insan beyni en korktuğu anları siliyor ama oan herşeye gücün oluyor değişik bişi yarım saat tut dayanamayınca WC git demişti aynen öle yapmıştım hatta 2cm diye açılmam hızlansın diye birde rahim inceltici sokmuştu rahmime o çok canımı yakmıştı tırnağı mı uzundu koyduğu şey mi sivriydi bilmiyorum iple sarkıyordu hatta içerden değişikti ama dediğim gibi o an kaplan gibi oluyosun korkmuyorsun ki ben iğne görmeye dayanamayan biriyim o anlar o işlemleri yapan hemşire ben ofluyorum diye sen nasıl doğurcan demiştide niye sen daha önce doğurdun mu evlimisin demiştim hayır demişti daha evli değilsin doğum yolunda gebeye dediğine bak diyip doktoruma söylemiştim doktorum kes o tırnaklarını demişti hemşireye daha evli bile değil güya akıl veriyor su gibide doğurdum ama doğumdan sonra kalçadan iğne vurulurken bile ofladım gülüyordu hemşireler senin olayınmış bu yoksa çok güzel doğurdun dediler kimsenin moralinizi bozup korkutmasına izin vermeyin dua dua dua Rabbim öyle güzel veriyor o gücü ki inanamıyorsunuz kendinize🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu sefer Meryem Ana otumuda aldım voltran olsun😁
Bende öyle düşünüyorum yani o an mecbur yaşıcağımızı yaşıcağız Allah yardım eder inşallah 😊 nerden aldın bunu normal doğum için çok iyiymiş sanırım

Ben gece sancilanip gittim sabah lavman yapildi ama neden yapildi bilmiorm🤭😂ogleden sonra mecburi sezeryana karar verildi her iki dogum seklindede oluyormu bilmiorm yani birde dogumdan sonra gaz cikartamayinca yapildi hastaneden cikmama olelikle izin verdi doktor popodan bi tup bisi enjekde ediolar bacim🙈
Anne olmak cok zor :KK70:

Bende öyle düşünüyorum yani o an mecbur yaşıcağımızı yaşıcağız Allah yardım eder inşallah 😊 nerden aldın bunu normal doğum için çok iyiymiş sanırım
Oan sağlıkla doğsunda diyor gözünü kapatıyorsun, benim ilk doğumumda doktorum istemiyordu normal i o yüzden yanımda olmadı hiç ona rağmen kendi inancım ve nasipmiş ki isteğimle oldu, hemşirelerim gaddardı pskolojik destek yoktu eşim dahi neden ısrar ediyorsun ikiside doğum diyordu halbuki ben sezeryanden korkuyordum yoksa normal doğum fanatikliği değildi, ama kimsenin inancımı ve gücümü sömürmesine izin vermedim bebeğimle hep konuştum oda çok yardımcı oldu Rabbimde dualarımı duydu kıl payı sezeryan olmamıştım, bu sefer doktorum doğal doğumcu ve ebesi var o sebeple daha iyiyim pskolojik tabi yine nasip meselesi dua ediyorum ilki gibi sağlıkla gelir inşaallah, kendini kasma gücünü kendinden al, evet Meryem ana otu sancı ile yatışa geçtin mi ılık suya koyacaksın dualarını okuyup istersen bir kaç yudum iç ister içme ve sonrası o açıldıkça hızlanacakmış açılma ilkinde bilmiyordum bunda öğrenince şifasından faydalanayım dedim hayırlısıyla inşaallah doğumdan sonrada hemen çıkaracağım inş☺️ Çarşıdan aldım aktardan canm☺️

Kızlar aklıma bi soru geldi doğumhaneye giderken yanımıza ne almamız gerekiyor bebeğin kıyafetlerini alcaz sanırım peki kendimiz için depend gecelik felan onları almamız gerekiyo mu yoksa odaya geçince mi kullanıyoruz
Sadece bebeğin ilk giyecekleri ve bir penye 1 kalın battaniye. Bi poşete koyup ya da battaniyeye bohça yapıp koyabilirsin. Kendine hiçbirşey koymana gerek yok. İçine hiçbirşey giymeden hasta önlüğünü giyip gidiyoruz doğumhaneye. Tüm takılar da çıkıyor küpe, yüzük vs. aynı şekilde önlükle çıkıyoruz. Doğum sabah olduysa aksama doğru sonda çıkınca ayağa kalkıp yürüyüş yapıyoruz. Sonra hasta bezini çıkarıp depend ve pijama/gecelik giyinebilirsin

X