2021 Nisan Anneleri

Aaa o bende var şuan hatta ne bu böyle diyordum çamaşır değiştirmekten yetişemez oldum

Bende aynı durumdayım benim açıklığım 3 cm ama eve geldim 4 gündür de şükür hiçbir şey olmadı şuan nedir durumun geçmiş olsun hiç sıkma canını bende 35+2 yim dha

Aminnnn canım benim eşime de söyledim rastlaştığımızı oda çok sevindi böyle olumlu pozitif sonuçlar beni inanılmazzzz sevindiriyor bu yollardan geçenler bilir eminim ki günlerimizde aynı seninle bakalım hangi bıldırcın gelecek önce

Oyyyy kuzum benim tam bir bal surat bu yaaaa maşallah subannallah bizimki hiç böyle poz vermedi kanala girmiş yüzü arkada doğum pozisyonunda hep artık doğunca göreceğiz bakalım

Ee bugün çok güzel bi bebek ya maşallah izlemelere bakmalara doyamaz ki insan bir an önce hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar ya kasılmalarım vardı 1 saattir falan once önemsemedim hep oluyor diye ama aralarını ölçünce 20 24 dk kadar yapıyor normaldir di mi bu ? Ay stres oldum

Kızlar ya kasılmalarım vardı 1 saattir falan once önemsemedim hep oluyor diye ama aralarını ölçünce 20 24 dk kadar yapıyor normaldir di mi bu ? Ay stres oldum
Kasilmaya agri eslik etmiyorsa normal demekmis ama agrida oluyorsa doktora gorun canim

Kasilmaya agri eslik etmiyorsa normal demekmis ama agrida oluyorsa doktora gorun canim
Bel agrım var adet olcakmisim gibi
Biraz daha bekleyim zaten doktor 5 dkya düşünce haber veriyorsun demişti. Ayyy ben daha elbiseleri yıkamadım, yarin yıkayacaktım Ah nasil geç kaldim bu kadar.

Yaaa bu nasıl bir pozMaşallah Allah nazarlardan korusun. 40tane bastır bundan evin heryerine as.

Biraz daha bekleyim zaten doktor 5 dkya düşünce haber veriyorsun demişti. Ayyy ben daha elbiseleri yıkamadım, yarin yıkayacaktım Ah nasil geç kaldim bu kadar.
Dur hemen panik yapma artik ara ara olur bole agri kasilma biraz dinlenmeye calis dinlenince gecer insallah

Benim oglan koca kafaliymis doktor nasil dogurucan bunu dedi kafasi büyükmüş
Maşallah ne güzel haberler geliyor valla kafasını seçsinler onun maşallah.
Dur hemen panik yapma artik ara ara olur bole agri kasilma biraz dinlenmeye calis dinlenince gecer insallah
Araları uzadı şükür poğaça falan yapmıştım uzun süre ayakta kaldim ondan oldu galiba ama her kasilmada belime ağrı giriyor bu ağrıyı çok iyi tanıyorum ben malum 3. Bebek 2 de düşük olunca o kadar alışkının ki çok korktum çünkü hicbirseyim hazır değil beşik bile gelmedi daha eve hemen halletmem lazım kalan isleri.

Sakin ol canım.. çok mu yoruldun bi iki gündür? Bazen sıklaşıyor gibi oluyor çok ayakta kaldığımda günlerin ardından benim.. öyle bi durum olabilir takip et tabi dakika aralıklarını

Bende aynı durumdayım benim açıklığım 3 cm ama eve geldim 4 gündür de şükür hiçbir şey olmadı şuan nedir durumun geçmiş olsun hiç sıkma canını bende 35+2 yim dha
Çok geçmiş olsun süreci nasıl geçiriyorsun bana hep yat dedi. Birde bende enfeksiyon çıktı o da erken doğumu tetikliyormus maalesef ondan oldu galiba benimki . Ben de 34 oldum bugun iki hafta daha gitse ne iyi olur. Sancı kasılma var mı peki sende

Canım geçmiş olsun benim dün 2-3 dk da bir geliyordu kasılmalar ama bak birşey olmadı geçici olabiliyor . Doktoruma kasilmalara hangi durumlar eşlik ederse tehlikeli dedim, mukuslu kanama, yoğun akinti , bel ve kasık sancısı gibi durumlar olursa gel dedi . Hakkımızda hayırlısı artık

Canım önemli değildir diye düşünüyorum ben de yorulunca ağrı ve kasılma oluyor bu bebişlerin işi hiç belli olmaz bir an önce hazırlıkları tamamlamak gerekir

Canım geçmiş olsun inşallah bekler bebişin daha bende de aynı stresler var kızım erken doğdu ya bundan da çok endişeleniyorum hiç olmazsa 36 37 haftaları görelim hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…