2021 Nisan Anneleri

Oyy masallah kocaman olmus Benim oglum 2665 gram 47 cm dogmustu o aklima geldi onun kadar olmus masallah. Zamanimiz az kaldi saglikla kucagimiza aliriz insallah. insallah günü geldiginde saglikla 1 avazda dogurursun canim.

Canım büyük ihtimal benim de sezeryan olacak ama ben kalabildiği kadar kalsın istiyorum kızım erken doğdu çok küçüktü o yüzden pek de erken gelsin istemiyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de bakalım artık

Evet canım tamda adet sancısı yaşıyorum dedim eşime , normal olmasına sevindim insan günü yaklaştıkça iyice korkuyor hayırlısıyla bitireyim diye. Maşallah senin bebise de
Çok normalmiş canım rahim doğuma hazırlanıyor içeride artık bebek kocaman yer almış bütün organlar allar bullak

Tabi bunlar hep tahmini canım inşallah tahminlerin altında çıkmaz bebişler çıksa da birşey olmaz ama ele avuca gelsin istiyorum ilk bebek bide tecrübesizlikte oluyor

Canım sen coraspin kullanıyor musun, ne zamandır uğrayamadım Aret bey 'e. Kaçıncı haftada kestiriyor acaba bilgin var mı?

Canım sen coraspin kullanıyor musun, ne zamandır uğrayamadım Aret bey 'e. Kaçıncı haftada kestiriyor acaba bilgin var mı?
Tatlım sorduğumda 32. Haftadan sonra bırakırız dedi bugün 32. Haftam doldu hemşireyi aradım randevun haftaya bebeğin ve senin durumuna göre geldiğinde karar verir şimdilik devam et dedi ama 32 gibi kesiliyor bence

Ben 32 de izne ayrıldım 2 haftadır izinliyim dönem 19 hafta izin 16 diye düşündüm 3 hafta da rapor alırım sonda da diye planlıyorum artık nasip dedim

Merhabalar, burası anne adaylarının bulunduğu alan, sizlere danışmak istedim,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?

Benim korunmayi biraktigim ilk ay degsti sonrasi ayni duzende devam etti

Ben çok şükür iki sezeryanda da çabuk toparlandım hele ikincide naz yapacak durumum olmadı bende şimdiden dondurucuya bişeyler atmak için planlar yapıyorum bide ramazana denk gelecek evde iki çocuk daha var yemek isteyen dersleri var okula getir götür derken yoğun bir tempo olcak hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım ve çabucak iyileşelim inş.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…