2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar bir kaç gün girmedim baya syf. olmuş. Hepsini okuyamadım. İnsaallah her şey hepiniz için yolundadır.
Neler yapıldı çanta, cikolata vs hazır mı ? Kitap okuyor musunuz ? Son haftaları nasıl degerlendiriyorsunuz

Selam kızlar bir kaç gün girmedim baya syf. olmuş. Hepsini okuyamadım. İnsaallah her şey hepiniz için yolundadır.
Neler yapıldı çanta, cikolata vs hazır mı ? Kitap okuyor musunuz ? Son haftaları nasıl degerlendiriyorsunuz
Çantayı hazırlamadım daha ama kıyafetlerin bi kısmı yıkandı, ütülendi. 😃hala ufak tefek eksiklerim var. Çikolatayı falan son anda hallederim diyorum çünkü isimli yaptırsam isim bile net değil. Kitap da bir doğal doğum diye bi kitap bi de uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz ikisini okuyorum. Ama doktorum bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler’i okumamı söyledi. Artık bebeğe de hazırlık yapalım dedi.

İsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacak 😁 bir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş🤔doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz 🤷‍♀️

Birde yazmayı unuttum siyatik ağrısı devam ederse zaten normal doğum yaptramayız ıkınamazsın dedi🤔 Doğum icin medicana yı tavsiye etti oraya gidicez bugun şaşırtıcı birsey olarak spinal farkı almadıklarını hatta normal dogumda epidural dahil olduğunu söyledi bu doktorumuzun kendi anlasması da olabilir ama güzel bir haber bizim icin🥰💕

Bende bursa medicana doğum yapıcam kısmetse doğum ücreti ne kadar dediler size. 6.700+1.400 epidural ücreti demişlerdi şubatta zamlanıcak dedi bana hastane.

İsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacak 😁 bir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş🤔doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz 🤷‍♀️
Bennnnnnnn çocuğum isimsiz kaldiiii hahaha 1.5 ay kaldı of

Bende bursa medicana doğum yapıcam kısmetse doğum ücreti ne kadar dediler size. 6.700+1.400 epidural ücreti demişlerdi şubatta zamlanıcak dedi bana hastane.

Net bir ucret almadım ama doktorum dışarıdan anlasmalar farklı olabilir diye düşünüyorum o yüzden 5 kusur diye konusmustuk en son bizde

35 haftaya yaklaşırken karar verebildim 🙈 bi de ben isim konusunu kafaya taktım saçma sapan stres yaşadım, en son isim falan koymıcam şşt pişt dicem diyordum 😄 akışına bıraktım, eşimin aklına pat diye bi isim geldi benim de hoşuma gitti, kimseye sorup da kafamı da bulandırmadım öyle karar vermiş olduk. Sizin alternatif çokmuş eleyerek gidin bence ya da ikiniz de favorilerinizi söyleyin onlara yoğunlaşın. Kapı süsü için panik yapmıştım 10 güne hızlı gönderim yapacaklar, erken gelme ihtimaline karşı o da iyi oldu. Halledilir yani.

Merhabalar, burası anne adaylarının bulunduğu alan, sizlere danışmak istedim,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
Benim değişiklik olmadı. Stresten olabilir mi sizinki?
Abisi koydu ismini. Hic de vazgeçmedi. Bir arkadaşım böyle alternatifleri 4 e düşürüp kira çekmişti. 🤔

Kızlar bi kaç gündür ağırlaştığımı inanılmaz şekilde hissediyorum.daha da baya var nasıl geçecek bu zaman diyorum.çocuklar bile anne niye öyle yürüyorsun diye gülüyorlar halime sizde öyle misiniz ben mi çok hantalım yaa
Bende öyleyim 2 bucuk yasindaki oglum olmasa yemek yapan biri olsa hic yerimden kalkmayacak kadar agirlastim birde bebek bas asagi ve cok baski var. ilk hamileligimde doguma gittigim gün bile hic durmamistim hafif hissediyordum kendimi.

Ben simdiye kadar hicbirsey yapmadim, doguma kaldi 26 gün ve ben cok agirlastim hicc halim yok 2,5 yasindaki ogluma bile yetisemiyorum. Hastane cantasini hazirlayacam gelecek hafta bakalim.

Bizim ilki erkek olunca ismi belliydi zaten Ogeday oldu, bu ikincide esim Baran nasil dedi baktim güzel iyi olsun dedim öylede kaldi. Kapi süslerini falan hepsini Baran isimli skiparis veerdim, oglumda severken karnimi öyyle seviyor.

Bizim de hala isim yok :KK14: Kafama takıyorum.. isimli hastane çıkışı yaptıracaktım tuğba kuğudan.. yaptıramadım.

Ben çok şükür iki sezeryanda da çabuk toparlandım hele ikincide naz yapacak durumum olmadı bende şimdiden dondurucuya bişeyler atmak için planlar yapıyorum bide ramazana denk gelecek evde iki çocuk daha var yemek isteyen dersleri var okula getir götür derken yoğun bir tempo olcak hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım ve çabucak iyileşelim inş.amin
Acı eşiğim yüksektir ama o çok başka birşeymiş.şimdi farklı doktor yapacak ,bakarsın farklı olurbenim de.buna dua ediyorum.

Biz de ismi Çınar düşündük ama daha güzel bulursak değiştirebiliriz 😀 bu yüzden ben de kapı süsü hastane çıkışı falan yaptırmadım ne zormuş isim mevzusu

Kızlar bi kaç gündür ağırlaştığımı inanılmaz şekilde hissediyorum.daha da baya var nasıl geçecek bu zaman diyorum.çocuklar bile anne niye öyle yürüyorsun diye gülüyorlar halime sizde öyle misiniz ben mi çok hantalım yaa
Ayni sekild bnde oyleyim heleki birsey yedgim zaman nefes alamiyorum can cekisiyorum resmen 😂😂

35 haftaya yaklaşırken karar verebildim 🙈 bi de ben isim konusunu kafaya taktım saçma sapan stres yaşadım, en son isim falan koymıcam şşt pişt dicem diyordum 😄 akışına bıraktım, eşimin aklına pat diye bi isim geldi benim de hoşuma gitti, kimseye sorup da kafamı da bulandırmadım öyle karar vermiş olduk. Sizin alternatif çokmuş eleyerek gidin bence ya da ikiniz de favorilerinizi söyleyin onlara yoğunlaşın. Kapı süsü için panik yapmıştım 10 güne hızlı gönderim yapacaklar, erken gelme ihtimaline karşı o da iyi oldu. Halledilir yani.
Sanırım gerçekten başkalarının fikrini aldığım için de karar veremedim. En başta 2 isim vardı aklımızda beğenmedikçe çoğaldı 😊bir de sizin dediğiniz yolu deneyelim☺️

Biz de ismi Çınar düşündük ama daha güzel bulursak değiştirebiliriz 😀 bu yüzden ben de kapı süsü hastane çıkışı falan yaptırmadım ne zormuş isim mevzusu
Çınar çok güzel isim ben de seviyorum ama ailede var diye hiç düşünmedik. Tanıdığım Çınar 'lar da hep tatlı çocuklar

Bizim de hala isim yok :KK14: Kafama takıyorum.. isimli hastane çıkışı yaptıracaktım tuğba kuğudan.. yaptıramadım.
Ben de Tuğba Kuğu 'dan yaptırdım, o kadar bekledim ki, bulamayınca da bari o çıksın aradan diye aldım. 😒Kafa bu Kadar karışık olunca yaptırır sonra isimden vazgeçerim diye de korktum 😁

X