- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
Canım benimde karaciğerimde kist olduğu için gastroya gitti karin içi basınç oluyor normal doğumda kist patlar mı vs die . Ana bisey olacağını sanmıyorum ama riske gerek yok dedi. O an ıkınırken kist patlıcak mı bama bisey olucak mı die düşünmekten korumaktan doğum yapamam die direk sezeryan olsun dedim . Tabi hersey Allah in takdiri . Sen kendini nasil rahat hissedeceksen ole yap . Normal dogumda icinde endise yasama ya icini rahatlat kafani temizle yada sezeryana yonel dr un sana yol gosterirKızlar selam cuma 34 oluyoruz doktorada bahsedicem kaygilarimdan normal dogum yanlisi kendisi. ama sizede sormak istedim ben normal dogum istiyodum ama 1) gebelik şekerim var 2) onceden olan dusugum tup bebek gecmisim var 5 sene sonra tup bebege gidicekken allah bana bu minnosumu verdi 3) detaylida doktor kordon normalde kivrimli olmasi lazim senin belli bi alanda duzlesiyo dedi sezeryan yapsinlar sana ama normalde olur sıkı takip lazim dedi. Kafamda sezerryan daha mantikli geldi bana. Sizlerde durumlar ne ne dusunuyosunuz normal risk gibi geliyo suan