2021 Nisan Anneleri

Canım benimde karaciğerimde kist olduğu için gastroya gitti karin içi basınç oluyor normal doğumda kist patlar mı vs die . Ana bisey olacağını sanmıyorum ama riske gerek yok dedi. O an ıkınırken kist patlıcak mı bama bisey olucak mı die düşünmekten korumaktan doğum yapamam die direk sezeryan olsun dedim . Tabi hersey Allah in takdiri . Sen kendini nasil rahat hissedeceksen ole yap . Normal dogumda icinde endise yasama ya icini rahatlat kafani temizle yada sezeryana yonel dr un sana yol gosterir

Kiz Allah affetsin mesaji okurken ne sevindim yaInsallah dogrudur ben duymadim ama senin adina cok sevinicem gelemezlerse
ay afffeder ya görsün halimi insallahta dogrudur gelemezler. Ya esim söylerken beni bi sevinc kapladi tutamadim kendimi güldüm ayaga kalkip su koca göbekle halay cekesim geldi

Merhaba canım sıkıntılı süreçler geçiriyoruz baya ama şükürler olsun bebeğimiz iyi. Bugün 33+6 olduk 2323 kg 45 cm dedi doktor canım. 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside normal doğum yapabilirsin dedi tüp bebek olduğu için sezaryen olmak zorunda değilsin dedi inşallah bir aksilik olmaz erken almak zorunda kalmazlarsa normal şansım yüksek. Sana birşey dediler mi doğum şekli hakkında

Kızlar merhaba yazamadım bir türlü kontrolden Çıkalı çok oldu üroloji doktorumla da baya oyalandığım için yazamadım böbrek genişlemem 30 mm olmuş 3.evre bile bitmek üzereymiş nasıl olacak bakalım . Bebeğim çok şükür iyimiş 2.323 kg 45 cm olmuş kafası 36 haftayla uyumlu birazcık koca kafalı inşallah gelişi Çok zor olmaz 26.haftadan beri baş aşağı şimdi iyice girmiş aşağıya doğru doktor daha dönemez dedi bu şekilde ayaklarda midede pozisyon almış anlayacağınız normal doğum için baya umutlandırdı bakalım inşallah bir aksilik olmaz da normal doğumu bekleyebiliriz

Evet canım normalmiş bugün bende doktoruma sordum birde göbeğimin alt tarafında adet sancıları vardı hep nst de de sancı çıkmadı zaten artık bu kasılmalar adet sancıları başladı önemli olan düzenli aralıklarda sürekli olması dedi. Bebekler artık 2 kilonun üstüne çıktı haliyle hareketlendikçe sancı ağrı gibi hissedebiliyoruz

Cok güzel haberler getirmissiniz bizimde kontrol güzel gecti dün gece ve ara ara bende de kasılmalara ek belden karın kısmına gelen sancılar vardı bugun ilk NST mizi cekildik çıkmadı yalancı sancı oldugu belliydi zaten sabaha gectigi icin. 35+3 bebis 2822 gr 49 cm ölçümleri biraz öndeyiz halen ama arayı açmamış kafası ve karın çevresi 37+3 ile uyumlu azcık tombik gidiyoruz biraz da ben diyetime eskisi kadar dikkat edemiyorum ondan sanırım Siyatik ağrısı cekiyorum geçmedi 1 haftadr bir kez kitlenip kaldım sonrasında ise hep yürümekte zorlandım 1 haftadr ilk kez cikabildim evden ama tedavi yok sadece parol öneriyor onida ben yutamıyorum zaten. Normal doguma uygun pozisyon fakat 38 de catı muaynesi ve usg ölçümleri sonucu uyusmazlık olursa önden gitmeye devam ederse ve iri olursa normal beklemeden sezeryan planlayacak. Bebeğim iyi olsun da ben normalde sezeryan da olurum . Bizdeki haberlerde bunlar kendi fikrime göre 2 ole 3 hafta arası kızımız kucağımıza gelecek insallah. ❤ Rabbim nerde varsa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Birde yazmayı unuttum siyatik ağrısı devam ederse zaten normal doğum yaptramayız ıkınamazsın dedi Doğum icin medicana yı tavsiye etti oraya gidicez bugun şaşırtıcı birsey olarak spinal farkı almadıklarını hatta normal dogumda epidural dahil olduğunu söyledi bu doktorumuzun kendi anlasması da olabilir ama güzel bir haber bizim icin

Maşallah kuzum ya kocaman olmaya başlamışlar şaka gibi resmen daha dün değil miydi gramları yazıyorduk buraya az kalmış kuzum biraz daha sabır zaten sanırsam doğumlar 2 hafta sonra patır patır dökülmeye başlayacak bizim grupta çok heyecanlı

Evettt marketteki 250 gr peynirle 1 kilo sütle bagdastriyordum kilosunu cok şükür insan hayal edemiyor bu zamanları bana da oyle geliyor 2 haftaya burasıda mart anneleri gibi canlanır orayı da takip ediyorum da NST ler sancılar ve kontrole gidip doguranlar vs cok heyecanlı

Hadi inşallah bizde gelelim o günlere ya sancıları olanlar nişanı gelenler suyu gelenler hastaneye gidenler gerçekten şu Mart ve Nisan çok heyecanlı olacak grup sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım

Öğretmen arkadaşlar ben bir gol yedim bugün.yüz yüze başlarsa izne ayrılırım diyordum.cumartesi randevu aldım.düne kadar ptesi yüz yüze olacak dendi.bugün valilikler yazı gönderdi ne olacağı ptesi belli olacakmış.ptesiye alacaktım doktor randevumu tesadüf o ya,dr ptesi izinliymiş o nedenle bugün gittim.15 marta kadar çalışırdım ne güzel.sizde durumlar ne?

Evet canım tamda adet sancısı yaşıyorum dedim eşime , normal olmasına sevindim insan günü yaklaştıkça iyice korkuyor hayırlısıyla bitireyim diye. Maşallah senin bebise de

Canım şansıma bu sene 6. Ve 7. Sınıfları aldım ve bugün 32. Haftam doldu açılınca hemen izne ayrılmayı planlıyorum ama en iyi ihtimalle 2 hafta daha çalışabilirim gibime geliyor bakalım kısmet seninki kötü olmuş ya ama hayırlısı boşver dinlen yetmezse tapalarlar kapatırsın seneyi bir şekilde

Aaa bu arada doğumlarımız aynı gün görünüyor

Bizim idarenin idare edememesinden bunlar.o kadar ürkek ve aceleciler ki,geçen kış kızım 40 derece ateşlendi.ertesi sabah rapor almaya gittim,izin mizin yok bize.arayıp raporu hızlı yollamamı istiyorlar kucağımda çocukla.ben de o sırada dr sırasındayım.çok çektim ben bunlardan.bir şey olacak bir şekilde şikayet edilecekler diye korkudan ölüyorlar.

Aaa bu arada doğumlarımız aynı gün görünüyor
Ben o kadar beklemeyeceğim canım.planlı sezaryen olacak.nisan ilk veya ikinci hafta en kötü.He tabii doğum bu,Allahtan birşey olmazsa öyle istiyorum.bebek içerde uzun kalsın elbette daha güzel ve sağlıklı bir hafta bir haftadır ama ben istemiyorum.dr kanul ederse ilk hafta isteyeceğim.

Ben en son 32+0 da gittim kontrole. Sonraki kontrole 36+0 da gitmeyi planladim kendimce çünkü doktorum bisey demedi. Gec mi olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…