Adıyla büyüsün inşallah, çok güzelBizim ilki erkek olunca ismi belliydi zaten Ogeday oldu, bu ikincide esim Baran nasil dedi baktim güzel iyi olsun dedim öylede kaldi. Kapi süslerini falan hepsini Baran isimli skiparis veerdim, oglumda severken karnimi öyyle seviyor.
Bakalım biz de her yolu deniycez sanırımBenim değişiklik olmadı. Stresten olabilir mi sizinki?
Abisi koydu ismini. Hic de vazgeçmedi. Bir arkadaşım böyle alternatifleri 4 e düşürüp kira çekmişti.
Maşallah, adıyla büyüsünBizim de muhammed hamza olacak insaAllahçıngırak ve emzikligide hazir yavrumun son gunler gecmiyor sanki
Bizim isimler hazırdı kız olursa İlay, erkek olursa Asal Aslan. Asal Aslan'ımız geliyor hayırlısıylaİsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacakbir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz
Süper o zaman bitirmemiz lazım kitapları bende bebek bakımı ile ilgili bir kitap okumak istiyorum. Her ne kadar ikinci de olsa her bebek farklı da olsa bazı bilgiler öz güven veriyor. Seninle aynı gün görünüyoruz hazirlamamiz lazimÇantayı hazırlamadım daha ama kıyafetlerin bi kısmı yıkandı, ütülendi.hala ufak tefek eksiklerim var. Çikolatayı falan son anda hallederim diyorum çünkü isimli yaptırsam isim bile net değil. Kitap da bir doğal doğum diye bi kitap bi de uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz ikisini okuyorum. Ama doktorum bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler’i okumamı söyledi. Artık bebeğe de hazırlık yapalım dedi.
Senin gününde belli yavaş yavaş hazırlamaya başlamak lazim canım ya benimde var görünüyor ama ikinci bebekler çoğu zaman beklemeyi sevmiyor ☺Ben simdiye kadar hicbirsey yapmadim, doguma kaldi 26 gün ve ben cok agirlastim hicc halim yok 2,5 yasindaki ogluma bile yetisemiyorum. Hastane cantasini hazirlayacam gelecek hafta bakalim.
Ben de aynı durumdayımİsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacakbir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz
Ben de aynı durumdayımen sonunda doktorun adını vereceğim sanırım Aret canım aynen poyraz çağan Demir arasında gidip geliyoruz
Bazılarında olurmuş.Benim değişiklik olmadı. Stresten olabilir mi sizinki?
Abisi koydu ismini. Hic de vazgeçmedi. Bir arkadaşım böyle alternatifleri 4 e düşürüp kira çekmişti.
Inşallah, benimde dışım ağrıyo enfeksiyon var heralde sanırım mecbur antibiyotik kullanıcam bildiğim kadarıyla sezeryandan önce enfeksiyonu halletmek lazım daha doğrusu anestezıden onceKizlar idrar yolu enfeksiyonum var ilac baslicaz insallah gecer
Canım limonlu su ilk yapılan ama suyun sıcak olursa çok çabuk etki ediyor bide hap gibi sarmisak yut sabah birini yap öğlen birini yap ,nar da tansiyon düşürüyormuş .Günaydınn kızlarr tansiyonu düşürmek için napmak lazım ? Limonlu su içmek işe yarar mı?
İlk mi?Biz de ismi Çınar düşündük ama daha güzel bulursak değiştirebilirizbu yüzden ben de kapı süsü hastane çıkışı falan yaptırmadım ne zormuş isim mevzusu
Canim aynen benimde kasıklarim agriyodu kemigim falan ondanmiş sende tahlil.yaptir onemli bu donemlerInşallah, benimde dışım ağrıyo enfeksiyon var heralde sanırım mecbur antibiyotik kullanıcam bildiğim kadarıyla sezeryandan önce enfeksiyonu halletmek lazım daha doğrusu anestezıden once
Çok teşekkür ederim canımCanım limonlu su ilk yapılan ama suyun sıcak olursa çok çabuk etki ediyor bide hap gibi sarmisak yut sabah birini yap öğlen birini yap ,nar da tansiyon düşürüyormuş .
Kızlar hamilelerim duası kabul olurmuş bi toplu hamile enerjisini çok sevdim :) önce tabi bebişlerimiz sağlıklı olsun Allah 'ıMAy gerçekten toplu hamile enerjisi gönderip evrene olumsuz enerji gönderdik ama bence o şu şekilde aşı olmadan kabul etmiyorlar, Çin aşısını da geçerli saymıyorlar. Çin aşısı olanı aşı olmamış gibi kabul ediyorlar anladığım kadarıyla.
Ben de annemlerin yakınında bi semte taşınmak istiyorum bu sinerjiyle mutlu mesut hepimizin gönlünden geçer olur umarımKızlar hamilelerim duası kabul olurmuş bi toplu hamile enerjisini çok sevdim :) önce tabi bebişlerimiz sağlıklı olsun Allah 'ıMbende ailemin yanına istanbul a taşınmak istiyorum hayırlısıyla inşallah bana da toplu enerji yollar mısınız