2021 Nisan Anneleri

Bende aldim calisabilir nezamn istersen bozaeiz dedi bana doktorun asistanj telefon aç yeterli demisti bende 24 marta kadar aldim evdeyim ama aonra sonra 37 haftakik baslicak

Senin ayrilamama gibi bi durumun olamaz istedigin an ayrilabilirsin bence sadece magduriyet olusur belki kisa sureli ama hakkin olan bi izin icin sistemin izin vermemesi mumkun degil bence sen calisabilir raporunu al durumuna bi bak icin rahat olsn mecbur izne ayircaklar sen istediginde

Bende aldim calisabilir nezamn istersen bozaeiz dedi bana doktorun asistanj telefon aç yeterli demisti bende 24 marta kadar aldim evdeyim ama aonra sonra 37 haftakik baslicak
Ben de aldım canım duruma göre ayrılırım okulun haberi var zaten ona göre tedbir alırlar

Kizlarrr benim kv sabahin köründe esimi aramis. Gecenlerde korona asisinin ilk dozunu olmuslardi. Tv de haberlerde cikmis shengen vizesiyle seyahat edilen ülkelerin hicbiri cin asisi olmus insanlari kabul etmiyormus, isvicrede icinde. Biz galiba gelemicez demis kv. Siz böyle birsey duydunuzmu denk geldinizmi haberlerde? Dualarim kabul oldu gelemiyorlar diye erken sevinmim ama insallah öyle birsey vardir insallahhhh Allahim duy sesimii.

Evet canım ben gördüm haberlerde.Hepimiz senin için dua ettik kayınvaliden için de negatif enerji yolladık sanırım gönlümüzden geçen gerçek oldu.AB ülkeleri çin aşısı için vize vermeyebilirmiş ama kesin mi onu bilmiyorum haberde böyle diyordu.

Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyoruz biZde bakalım bizim tospaaa ne kadar büyümüş inşallah hala doğum pozisyonundadır
Merhaba. Umarım her şey yolundadır. Sizinle iki gün arayla embriyo transferi olmuştuk :) Benim 28 Temmuz. SAT 13 Temmuz. 33. haftamı dolduruyorum yarın. Doğum için tarih verdi mi doktorunuz? Sezaryen ya da normal doğum için kesin bir şey söylediler mi? Merak ettim :) Bir de boyu ve kilosu ne kadarmış? Ben de Pazartesi gideceğim kontrole.

Ay gerçekten toplu hamile enerjisi gönderip evrene olumsuz enerji gönderdik ama bence o şu şekilde aşı olmadan kabul etmiyorlar, Çin aşısını da geçerli saymıyorlar. Çin aşısı olanı aşı olmamış gibi kabul ediyorlar anladığım kadarıyla.

Büyük tansiyona çok takılma benim ilk hamileliği de vardi önemli olan küçük 90 i geçmesin eger dusmuyorsa da doktorunu bilgilendir alfamet mi ne öyle bir ilaç kullanmıştım ben
Doktor da 14ü geçerse gel dedi işte ne bilim . Devlete gidiyorum canım doktorun numarası yok maalesef

ayy insallah kuzum valla hamilelerin duasi kabul olur derler insallah kabul oldu Cok sevindim yalan haber degil demekki

Seviyorum hepiniziiii Dua eden herkese cok cokkkk tesekkür ederim dünyalar benim oldu anneligimi yasayacagim bu sefer lohusaligimida ohh beeee

Doktor da 14ü geçerse gel dedi işte ne bilim . Devlete gidiyorum canım doktorun numarası yok maalesef
Anladım ama küçük daha önemli inan 90 değerini geçerse ve baktın düşmüyor mutlaka hastaneye git bu haftalar riskli olabilir preeklemsi oluşturabilir tansiyonu her dakika ölçme stres olursun bi sabah bi akşam mümkünse aynı saatlerde ölç tuzlu tatlı hamur işi biraz uzak dur hafif beslen umarım sorun yaşamazsın

Arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
33+2 deyim çok şükür şimdiye kadar iyi geldim ama bugün karnımda aşırı kasılmalar var sancı ağrı yok bebek hareketleri de fazlasıyla var. Normal midir bu durum artık bu haftalarda . Aranızda yaşayan var mı bunu

Benimde aynı normal diye düşünüyorum

Bugün şeker aletimi denemek amacıyla açlık tokluk hastanede kan verdim. Açlık hastaneyle aynı çıktı tokluk benim alette 146 iken hastanede 130 çıktı. Aynı anda ölçtük

Sağol canımm uzak duruyorum onlardan ama dünden beri inşallah düşer tansiyonum. Bi hazırlığa koyuldum şimdi hiçbişe hazır değildi

Kiz Allah affetsin mesaji okurken ne sevindim yaInsallah dogrudur ben duymadim ama senin adina cok sevinicem gelemezlerse

Benim haftaya 34. Haftada başlamış olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…