2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kan verdm geldm bakalm inşallah veririm guzel haber :) sen naptın var mı gelişme?
Dün acilde kan verdim HCG yükselmiş 265 ti 749 olmuş iki katından fazla bir sorun yok dedi acil doktoru gönderdi haftaya kadın doğuma gitcem sıra yok çünkü pandemi yüzünden bi de aile hekimine filan yazılmak lazımmış gebelik kaydı filan dedi arkadaşım onu yapcam bi ara

Dün acilde kan verdim HCG yükselmiş 265 ti 749 olmuş iki katından fazla bir sorun yok dedi acil doktoru gönderdi haftaya kadın doğuma gitcem sıra yok çünkü pandemi yüzünden bi de aile hekimine filan yazılmak lazımmış gebelik kaydı filan dedi arkadaşım onu yapcam bi ara
ay süper gidişat hadi sağlıkla tamamla inşallah :) darısı da isteyen herkesin başına olsn :)

inşallah senden de güzel haberler alalım inşallahhh :) beklemedyim haberin olsn :KK66:
Canım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün... :olamaz::olamaz::olamaz:

Canım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün... :olamaz::olamaz::olamaz:
nasıl bekleyebiliyorsun 2 dk cık al gel kız

Hayırlı akşamlar hanımlar adetim 4 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama adete olmadım kafam çok karışık beklesem kan testi yapsami bilmiyorum başka marka idrar testi mi denesem acaba off😞

Allahım lütfen oğlumun kardeşi de mayıs bebeği olsun hayırlısıyla sağlıkla bu ay kısmet olsun gelsin müjdemizzz. Aminnnn..
Amin RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inşallah isteyen herkese bizede benimde bi kızım var onun kardeşi olsun çok istiyoruz tabi hayırlısıyla

Bat a 2 gün kala ilk pozitifi gördüm labouck marka gebelik testiyle 6 gündür her sabah test yapıyorum. Kaset testleri ve aynı gün yaptığım beta hcg değerlerini yazdım,merak eden arkadaşlar için inşallah bir fikir olur.

Eklentiler

• IMG_20200824_231559.jpg
    IMG_20200824_231559.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 104
Hayırlı akşamlar hanımlar adetim 4 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama adete olmadım kafam çok karışık beklesem kan testi yapsami bilmiyorum başka marka idrar testi mi denesem acaba off😞
Bende o durumdayım. Test negatif ama regl gecikiyor.

Adetin hiç gecikirmiydi kan tahlili vermeyi düşünüyormusun
Birkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..

X