Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Hanımlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmı
Googleden girmek zor oluyor nasl bir çözüm var

Riskli gebelik diye özel hastane veriyor 😂 mide bulantısı çok çalışamaz diye bile verdiklerini gördüm
Benim dr vermiyor rapor gereksiz rapor soruşturma sebebi dedi özel hastane bir de. Buna bir bakayım

Başta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmı
Kendi doktoruma dedım hayır kullanma sakın dedi
Bende kaldım öyle ped şoktan alıyorum günlük acaba mı kaynaklanıyor bilemedim
Ya benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galiba 🙈

Ya benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galiba

Ya benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galiba 🙈
Çok geçmiş olsun canım
Bana da acil de ki doktor demişti kullan diye ama normal randevulu devlet teki doktorum dedi kullanma
Zaten bu düşük riski ilk 3 Ay için geçerli onda progestan kullanılır dedi bende arada bir ağrım olunca kullanıyordum fakat sarı leke yada,kokuyu kesmedi bende banada güya onun ıcın vermişlerdi 😂

Kızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım

İnci çok güzel 😍inci ler çok kaliteli, asaletli oluyorlar

Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence

Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedim 😆

Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çık

Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısın ☺️ bide belliyse cinsiyeti
Tamam canım sağolasın arçelik kardeşim almış arçelik baya ses çıkarıyor arkadaşlarımda diyor sessizmiş yarın çıkıcam makinelere bakmaya
Ay geçen bi videoda kadın böyle düşünürken o sağ alttaki kapağı bi açıyo içine bir şeyler dolmuş baktın mı canımmm
Ben Siemens kullanıyorum genel olarak memnunum ablamlar da arçelikçidir çiçek gibi marka
Eşim bakmış canım iyice söktü kendi dedi yenilenmeli normalde erkekler yenisini almak istemezler🤭evlilikten önce alınmış demekki iyi bakmamış🤷🏻‍♀️

Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?

Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Canim ben kullaniyorum sadece hamileliklerimde kullaniyorum 1 2 gub içinde düşer diye tahmin ediyorum mg gore değişiyor tabi

Banada ismini söyleyebilirmisin indireyim
Kadınlar kulübü uygulaması diye bir şey yok play store da falan bildiğim kadarıyla. İnternete giriyorsunuz ya ,yukarıda üç nokta var ona tıklayın orada bir şey vardı hatırlamıyorum ona tıkladım ve oldu. Sanırım masaüstü sitesi olarak ayarla falan olabilir..Üç noktaya tıklayın görürsünüz

Eklentiler

• 1000021171.webp
    1000021171.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 17
Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti

Back
X