Teşekkür ederim oh rahatlıkla tüketebilirim o zaman tabi dozundaBenim çok canım çektiği için geçen gün yedim bundan. Abartılmadığı sürece bi zararı olacağını düşünmüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim oh rahatlıkla tüketebilirim o zaman tabi dozundaBenim çok canım çektiği için geçen gün yedim bundan. Abartılmadığı sürece bi zararı olacağını düşünmüyorum
Ben de Google ile giriş yapıyorum var mı bilmiyorumHanımlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmı
Googleden girmek zor oluyor nasl bir çözüm var
Var bi ara uygulama gidince en başta nasıl anasayfaya indirilir gösterilmişti ben unuttum hatırlayan varmı kızlarHanımlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmı
Özelde kolay sanırım ya bilmiyorumHeyeti nerden nasıl alıyorlar ya
Riskli gebelik diye özel hastane veriyorO nasıl oluyor
Benim dr vermiyor rapor gereksiz rapor soruşturma sebebi dedi özel hastane bir de. Buna bir bakayımRiskli gebelik diye özel hastane veriyormide bulantısı çok çalışamaz diye bile verdiklerini gördüm
Sen bi araştır canım açıkla durumu ya da başka doktora gitBenim dr vermiyor rapor gereksiz rapor soruşturma sebebi dedi özel hastane bir de. Buna bir bakayım
İnşallah hatırlayan çıkar canım böyle zor oluyor girmekVar bi ara uygulama gidince en başta nasıl anasayfaya indirilir gösterilmişti ben unuttum hatırlayan varmı kızlar
Ya benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galibaBaşta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmı
Kendi doktoruma dedım hayır kullanma sakın dedi
Bende kaldım öyle ped şoktan alıyorum günlük acaba mı kaynaklanıyor bilemedim
Ya benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galiba
Çok geçmiş olsun canımYa benimde aynı sorun var kokulu ve sarımsı doktora söylediğimde fitil kullanmam gerektiğini söyledi ama reçetede yoktu yazmamıştı bende hiç fitil kullanmayı sevmiyorum geri dönüp bişey demedim ama kullanmam lazım galiba![]()
Tamam canım sağolasın arçelik kardeşim almış arçelik baya ses çıkarıyor arkadaşlarımda diyor sessizmiş yarın çıkıcam makinelere bakmayaKızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım
İnci çok güzelinci ler çok kaliteli, asaletli oluyorlar
Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence
Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedim
Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çık
Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısınbide belliyse cinsiyeti
Eşim bakmış canım iyice söktü kendi dedi yenilenmeli normalde erkekler yenisini almak istemezlerAy geçen bi videoda kadın böyle düşünürken o sağ alttaki kapağı bi açıyo içine bir şeyler dolmuş baktın mı canımmm
Ben Siemens kullanıyorum genel olarak memnunum ablamlar da arçelikçidir çiçek gibi marka
Var uyğulaması rahat ordan giriyorumHanımlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmı
Canim ben kullaniyorum sadece hamileliklerimde kullaniyorum 1 2 gub içinde düşer diye tahmin ediyorum mg gore değişiyor tabiKizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Kadınlar kulübü uygulaması diye bir şey yok play store da falan bildiğim kadarıyla. İnternete giriyorsunuz ya ,yukarıda üç nokta var ona tıklayın orada bir şey vardı hatırlamıyorum ona tıkladım ve oldu. Sanırım masaüstü sitesi olarak ayarla falan olabilir..Üç noktaya tıklayın görürsünüzBanada ismini söyleyebilirmisin indireyim
BuBanada ismini söyleyebilirmisin indireyim
Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demiştiKizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?