Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176

Eklentiler

• d643f6de-fec1-4225-b985-d0f9624b7bf4.webp
    d643f6de-fec1-4225-b985-d0f9624b7bf4.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 70
Hepsi aynı kafa heralde bunların ben anlamıyorum ya gerçekten. Canım ben mesafe nasıl koyabilirim önemli olan eşimin mesafe koyması o mesafe koymadığı sürece ben koysam ne olacak yine gidip gelecekler oğlumun evi diyen insana ben ne diyebilirim ki yaa

Valla benim de midem felaket bulaniyor insan değiller artık bıktım bu saat olmuş hala eşim gelmedi cinnetin eşiğindeyim hamile halimle bana neler yaşatıyorlar ya Allah belalarını versin başka bir şey demicem artık yıllardır çektiğim yeter terkedip gitmek istiyorum şuan bu evi

Benim eşim asla mesafe koymaz ben kovsam o davet eder sen gelirsin saygili ol der benim mücadelem boşuna yani o yüzden. Beni adam yerine koymadiklari icin mesafe koyması gereken ben değilim 😢
Saygını hak etmiyorlar ki 😕 bu zamanda seni üzmeleri çok büyük ayıp gerçekten. Eşinin seni düşünmesi gerekir. Madem öyle orta yol bulsa keşke. 🥺

Aslında biz yanlış kişilere kiziyoruz eşlerde sikinti malesef ben degiştiremedim eşim ailesine çok düşkün bize karşıda iyidir bazen sıkıntı yaşıyoruz ama genel anlamda iyi bir eş benim ailemede saygıda kusur etmez ama ailesine karşı sessiz kaldığı doğru ne diyim inşallah sizde orta yol bulursunuz aile çok önemli gerçekten sadece kocanın iyi olması yetmiyo
Canım aslında benim eşim ailesine düşkün falan da değil her şeye karışma huylarindan dolayı kendisi de çok şikayetçi ve kendisinin tahammülü yok ailesine ama benim tahammül etmemi istiyor, ailesi kendisine bir şey dediği zaman aslan kesiliyor ama bana bir şey söylendiği zaman aman boşver cahiller işte napiyim sileyim mi atayim mi deyip gecistiriyor.
Ayy ben eşimin ailesi konusunda bazen şikayet ediyordum ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım 12 senedir tanıyorum 7 senedir evliyim biz genelde kendilerine gideriz ilk başlarda çok gelirdik kalırdık çocuk olduktan sonra bıraktık ara sıra geliyoruz benim evime ben çağırmadım sürece gelmezler gelselerde yerlerinden kalkmazlar eşimle aramızda bazen eleştiriyoruz dedikodu gibi ama onlar bilmiyor ilk başta eşim çok düşkündü şimdi ben demesem yaklaşmayacak bile Wiraya Wiraya sakin ol canım serklajın var seninde sanırım dikkat et eşini ara gelince kavga etme telefonla arayıp bu kadar huzur bozdular sanırım telefonlarını açmasan eşin kızmazsa doğuma kadar konuşma doğumda gelirlerse çocuğu emzirme bahanesiyle odandan çıkma bizim evimiz derlerse aynen rahat olun ben odamda takılacağım sadece falan yapsan küsüp gitmezler mi benim kayınbabamı bırak kaynanam bile emzirmeme söz edemez ettirmem de zaten İnş sorunu çabucak çözersiniz Allah yardımcın olsun madem huzur bozacaklar oğullarını niye evlendiriyorlar anlamıyorum
Aynen canım serklajlıyım ben de aylardır yatıyorum zaten tüp bebek tedavisi ile elde edilmiş gebelik süreç yeterince zordu benim için bir sürü hormon kullandım tedavi aşamasında ilk bebeğimi de kaybettim dengem şaştı psikoloji denen bir şey kalmadı bu gebeliğimde de sürekli sorun yaşadım plesentada kanamalar oldu başta aşağı yerlesimliydi kaç kere hastanede yattım üstüne bir de serklaj 4 aydır da serklajdan dolayı yatıyorum çok şükür bebeğim sağlıklı olsun gerisi unutulur önemi yok ama çok zor donemden geçtim zaten kafamda yerinde değil bir de insanlarin anlayışsızlığı beni daha kötü etkiledi eşim malesef yaşadıklarımın ağırlığını bir türlü anlayamadi.
Ooo senin kayinvaliden gotune biçak yemek istiyor ben sana soyliyim bak sen yapmada yine ben adamin afedersin keserim gotunu basini doner bicagiyla 😆 terbiyesizlik yapiyorlar belli esin askeri personelmiydi
Lohusa cinneti adı altında yapmak istemiyor değilim yani delirmenin esigindeyim zaten 😂😂 Aynen canım eşim askeri personel.
Canım yorumlarını okudum çok üzüldüm. Ama bunu senin eşinle cozmen gerek. Kavga gürültüyle olmasa iyi olur ama gerekiyorsa da o şekilde cozmelisin. Çok saygısız insanlar belli ki. İşin zor. Umarım huzurun kaçmadan halledersin. Benim eşim çok ters bir adamdır. Annesi de dahil tüm ailesi bişey söylerken iki kere düşünür. Ben nasıl saygiliysam onlar da olmak zorunda. Yoksa ona aile denmez zaten
Canım benim eşim de ters bir insan aslında hiç yumuşak huylu değil ama ailesine karşı bir yok saymisligi var bu ara çözemiyorum ne yaparlarsa aman salla diyor bu da benim için çok zor yıllardır ne çektim Allah biliyor. Ben artık hiç saygı duymuyorum çünkü saygıyı haketmek lazım önce önüme gelene saygı duymamam bu kim olursa olsun.
Saygını hak etmiyorlar ki 😕 bu zamanda seni üzmeleri çok büyük ayıp gerçekten. Eşinin seni düşünmesi gerekir. Madem öyle orta yol bulsa keşke. 🥺
Canım orta yol bulmak çok zor eşim hemen kaçış noktasini bulmuş, napiyim sileyim napiyim kuseyim mi ariyim o zaman eşim istemiyor gelmeyin diyim falan diyor beni çıkmazda bırakıyor halbuki benim ondan istediğim tek şey karistiklarinda kesin bir tavırla karismamalari için uyarması bunu sürekli yapsa zaten cesaret edemezler eşim sessiz tepkisiz kaldığı için her şeyi yapmakta özgür hissediyorlar kendilerini.

Canim ben cok arastirdim doktorum da gereksiz oldugunu soyledi. Biraz para kazanma stratejisi gibi dusun dedi. Cunku o kordondaki kok hucreler bir tedaviye asla yetmiyo cok az sayida var dedi. Ben de vazgectim
Ben de aynı şeyi duydum şuan o kök hücreleri tedavi için kullanacak teknoloji gelişmemiş ve ne zaman gelişeceği de meçhul. Ama geç kesim yaptırıcam kordonu bizim hastane zaten prosedür 2-3 dk bekliyormuş klemplemeden.

Kizlar vajinit olmussun dedi acildeki doktor, idrarimda bir sey yok ama akinti var dedi normal akinti degil dedi. Fitil verdi ama tabi kendi doktoruma sordum yine. Yasayan var miii geciyo mu hemen
Canım benim son 3-4 ayım hep böyle geçti maalesef. Birer kere mantar ve enfeksiyon için fitil kullandım. Gyno lomexin diye bir fitil var, üç gün arayla iki tane kullanıyorsun, çok iyi aslında ama kullandıktan bi süre sonra tekrarlamaya başladı. Bence hiç de geçmedi tamamen, akıntım da devam ediyor ama eskisi gibi değil tabii. Doktorum şu an bir şey kullanmana gerek yok diyor.

Canım aslında benim eşim ailesine düşkün falan da değil her şeye karışma huylarindan dolayı kendisi de çok şikayetçi ve kendisinin tahammülü yok ailesine ama benim tahammül etmemi istiyor, ailesi kendisine bir şey dediği zaman aslan kesiliyor ama bana bir şey söylendiği zaman aman boşver cahiller işte napiyim sileyim mi atayim mi deyip gecistiriyor.

Aynen canım serklajlıyım ben de aylardır yatıyorum zaten tüp bebek tedavisi ile elde edilmiş gebelik süreç yeterince zordu benim için bir sürü hormon kullandım tedavi aşamasında ilk bebeğimi de kaybettim dengem şaştı psikoloji denen bir şey kalmadı bu gebeliğimde de sürekli sorun yaşadım plesentada kanamalar oldu başta aşağı yerlesimliydi kaç kere hastanede yattım üstüne bir de serklaj 4 aydır da serklajdan dolayı yatıyorum çok şükür bebeğim sağlıklı olsun gerisi unutulur önemi yok ama çok zor donemden geçtim zaten kafamda yerinde değil bir de insanlarin anlayışsızlığı beni daha kötü etkiledi eşim malesef yaşadıklarımın ağırlığını bir türlü anlayamadi.

Lohusa cinneti adı altında yapmak istemiyor değilim yani delirmenin esigindeyim zaten 😂😂 Aynen canım eşim askeri personel.

Canım benim eşim de ters bir insan aslında hiç yumuşak huylu değil ama ailesine karşı bir yok saymisligi var bu ara çözemiyorum ne yaparlarsa aman salla diyor bu da benim için çok zor yıllardır ne çektim Allah biliyor. Ben artık hiç saygı duymuyorum çünkü saygıyı haketmek lazım önce önüme gelene saygı duymamam bu kim olursa olsun.

Canım orta yol bulmak çok zor eşim hemen kaçış noktasini bulmuş, napiyim sileyim napiyim kuseyim mi ariyim o zaman eşim istemiyor gelmeyin diyim falan diyor beni çıkmazda bırakıyor halbuki benim ondan istediğim tek şey karistiklarinda kesin bir tavırla karismamalari için uyarması bunu sürekli yapsa zaten cesaret edemezler eşim sessiz tepkisiz kaldığı için her şeyi yapmakta özgür hissediyorlar kendilerini.
Kendine gelince cvp vermeyi biliyorsa senin içinde yapsa çok iyi olur ya dediğin gibi bayağı zor dönem senin için zaten bu kızın yaşadığı kendine yeter demeli dedirtmeli benim eşim de baba karşı yapılana cvp vermiyor ama bizim bu kadar büyük sorunumuz olmadı olmazda İnş senin annen falan gelmez mi size onlarda olursa belki sana o kadar mudahele edemezler

Canım benim son 3-4 ayım hep böyle geçti maalesef. Birer kere mantar ve enfeksiyon için fitil kullandım. Gyno lomexin diye bir fitil var, üç gün arayla iki tane kullanıyorsun, çok iyi aslında ama kullandıktan bi süre sonra tekrarlamaya başladı. Bence hiç de geçmedi tamamen, akıntım da devam ediyor ama eskisi gibi değil tabii. Doktorum şu an bir şey kullanmana gerek yok diyor.
Canim tesekkur ederim donusun icin. Bende kasinti falan yok ama alttan muayne edince akintj gordu ve normal degil dedi acil doktoru. Idrar verdim bir sey cikmadi, vajinittir dedi. Kasinti koku falan yok. Akintidan rahatsiz oluyorum ama surekli degistiriyorum camasirimi. Bakalim fitili kullanicam gecicek mi

İşiniz zor eşiniz kendine gelince konuşuyosa demekki sizin içinde konuşabilir benimki sakin bı adam siz iyi bir mesafe koyun tavriniz net olsun bebekte bu stresi hisseder sakin olun

Canim tesekkur ederim donusun icin. Bende kasinti falan yok ama alttan muayne edince akintj gordu ve normal degil dedi acil doktoru. Idrar verdim bir sey cikmadi, vajinittir dedi. Kasinti koku falan yok. Akintidan rahatsiz oluyorum ama surekli degistiriyorum camasirimi. Bakalim fitili kullanicam gecicek mi
Rica ederim canım. Bende de kaşıntı, yanma, koku hiç olmadı. Yine de çıkmıştı ama. Şu an akıntı miktarı daha bi azaldı diyebilirim sadece. Geçmiş olsun 💐

Bu tepki de insanı üzüyor. Halbuki ağırlığını koysa eşimin üzecek seyler yapmayın dese önünü kesse yeterli. Eşinin desteğini görseler bir yerden sonra yapamayacaklar. Bunu görmesini lazım eşinin. Sen durduk yere kimseye ters davranmiyorsun ki, sana iyi gelmiş olsalardı sen de iyi giderdin. hak edene hak ettiği gibi davranman suç değil. İltimas göstermek zorunda da değilsin.
Eşine içini döküp kendini ifade et biraz rahatlarsın belki o da farkına varır

Back
X