Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Dün gece mide yanmasından uyuyamadım sımdı yıne basladı ilk kızımdada en cok bundan cekmiştim. Suan feci yaa. hiçbişey yedirmiyo saolsun.

Ayyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın inşallah 😍😍
Amin çok teşekkür ederim🫂🥰
Hepimiz sağlıklı sonuçlar alalım inşallah🌸
Zaman geçmedi kaç gündür valla ya uykudan uyanıp uyanıp telefona bakıyorum günlerdir.Amerikaya gitti sonuçta saat farkı var belli olmaz belki gece de gelir diye😂

Kızlar bugün sonunda doktora gidebildim Ekim annesi olacağım diyordum ama geç yumurtlamadan dolayı kasım başına kaldı 8+1 mis şuan daha çok küçük ama yine de bir tahmin alırım teyzelerimden 😂

Eklentiler

• IMG_9909.webp
    IMG_9909.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 35
Amin çok teşekkür ederim🫂🥰
Hepimiz sağlıklı sonuçlar alalım inşallah🌸
Zaman geçmedi kaç gündür valla ya uykudan uyanıp uyanıp telefona bakıyorum günlerdir.Amerikaya gitti sonuçta saat farkı var belli olmaz belki gece de gelir diye😂
Ahhhh amin amiiiiin sağlıklı sonucu görmek sonrasında da cinsiyeti görmek istiyorum rabbim nasip etsin bana da. Kaç günde geldi sonucunuz? Ben de 2 gün önce verdim merakla bekliyorum 🥹🥹🥹🥹

Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden 🤣 oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Ben de devam ediyorum canım. İki fitil haftada bir iğne şeklinde ama iğneyi yaptırmıyorm ben 🙈 içimiz rahat etsin diye demişti dr. Fitili de bıraksam olur sanırım ama dr um eminci az.
Seni çok çok iyi anlıyorum canımm
Peki sen öğrenebildin mii ne yaptın
Özelede gittim bende aynı sorunu yaşadım cihazı iyidir dediğim kişiden
Perinatolojideki doktorum yine bi tahminde bulunmuştu mesela
Yine ondan randevu almaya çalışıyorum ama düşmüyor
o kara cihazla büyük ihtimalle kız dedi valla 😅

Kızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?🤭
Valla bazıları yorumluyor bende merak ediyorum benimkine de bir baksanız 😂😂 karından

Eklentiler

• BC1FC35A-D249-4CA8-A00D-63F8EC329BAA.webp
    BC1FC35A-D249-4CA8-A00D-63F8EC329BAA.webp
    29 KB · Görüntüleme: 25
Normal normal hahha kıyamam üzülme 😂😍 bende de bi hafta sinir oldu geçti iyi ki bir hafta sürdü. Gerçi ben ne yaşadıysam hepsi 1 hafta şeklinde sürdü 😂
Ay Ciddn aşırı gerginim etrafındakiler şaşıp kalıyor 🤣

Aşkım 10. Haftada bırakacaktım normalde ufak bi kanama alanım varmış o yüzden devam ettim kontrole gittim geçen, doktorum dedi yani zorlamıyorsa seni bi sonraki kontrole kadar devam et hafif bi kanama alanı devam ediyor kanaman olmasın dedi 3 hafta daha kullanacağım:/
Olsun aşkım kullanalım napalım 10 hafta kullandık 2/3 haftadan ne olacak sanki

Bir ben kaldım galiba Progestan devam eden 🤣 oda bende kanama bozukluğu var ondan dolayı 13/14 cü haftayı dolduralım dedi doktorum . Biz 12+1 olduk şükür allahıma
Ben de 12+4 üm ve progestan devam,hatta uzun bir süre daha seninle olucak dedi doktorum

Selam kızlarr. Bugün 12+4 olarak kontrole gittim. Sonrasında diyetisyene gideceğim için çok az su içmiştim ama siz öyle yapmayın,bebek kesede sıkışmış gibi görünüyordu :D normalde 2 haftada bir gitmeme rağmen hiç böyle olmamıştı çünkü çok su tüketirim ama az su tüketmek aynı zamanda kasılmalara sebep oluyormuş aklınızda olsun. Onun dışında keyifçi bir bey olucak bacak bacak üstüne atmış takılıyordu :D gazım olduğu için doktor gaspas yazdı ve artık folik asit yerine multivitamine geçiş yaptım. Son olarak,miyom kaynaklı hamilelik sonuna kadar cinsel ilişki yasak gibi görünüyor 🙃

Selam kızlarr. Bugün 12+4 olarak kontrole gittim. Sonrasında diyetisyene gideceğim için çok az su içmiştim ama siz öyle yapmayın,bebek kesede sıkışmış gibi görünüyordu :D normalde 2 haftada bir gitmeme rağmen hiç böyle olmamıştı çünkü çok su tüketirim ama az su tüketmek aynı zamanda kasılmalara sebep oluyormuş aklınızda olsun. Onun dışında keyifçi bir bey olucak bacak bacak üstüne atmış takılıyordu :D gazım olduğu için doktor gaspas yazdı ve artık folik asit yerine multivitamine geçiş yaptım. Son olarak,miyom kaynaklı hamilelik sonuna kadar cinsel ilişki yasak gibi görünüyor 🙃
Oyyy maşallah 😍😍😍😍🧿 su sakın az tüketme 1,5 litreyle başla 2,5 litreye çıkart bir hafta sonra. Su gerçekten çok önemli aman diyim

Merhaba bende 12.haftalığım sizin belirtileriniz neler acaba bende kasık ağrısı karın ağrısı vs oluyor bazen oturunca alttan batma his ediyorum normal mi bilmiyorum da
Kusura bakmayın şimdi gördüm bende aynı şeyleri yaşıyorum ara ara rahim büyüdüğü için normalmiş sanırım

Ben de devam ediyorum canım 12+2 yim. Doktorum belki 30-35e kadar kullanırız bakalım dedi çok şükür yine de bu günümüze 🌸

Oyyy maşallah 😍😍😍😍🧿 su sakın az tüketme 1,5 litreyle başla 2,5 litreye çıkart bir hafta sonra. Su gerçekten çok önemli aman diyim
Ben zaten hep çok su içen biriydim,hamilelikle de rutinimi hiç bozmadım ama bugün diyetisten korkusundan içmemiştim :D ama kasılma kısmını da duyunca hemen termosuma sarıldım :D

Ben de devam ediyorum canım. İki fitil haftada bir iğne şeklinde ama iğneyi yaptırmıyorm ben 🙈 içimiz rahat etsin diye demişti dr. Fitili de bıraksam olur sanırım ama dr um eminci az.

o kara cihazla büyük ihtimalle kız dedi valla 😅
Bakalım kızmı ya çok merak ettim😂🥰

Ya benim gibi kilosu olanlar varmı herkes minnoş çıtırmı burda 😂
Kilom olduğu için biraz doktor benim cinsiyetimi karından göremiyor
Böyle durum yaşayan varmı imdat bi ben kaldım oysaki haftam en önde gidenlerden 😂
Vajinal istersen bakalım ama göremem kese yukarı çıktı demişti
Bu haftalarda vajinal ultrason yaptıran varmı
Bende senin kilondayim😌 .Diyetisyene de yonlendirdi doktorum, ramazanda pek uygulayamadim ama dikkat ettim.Son zamanlarda iştahım arttı qma.2 kilo kadar vermiş olabilirim.Salı günü kontrole gideceğim dikkat etmem lazım.
İlk 7 haftalıkken vajinal bakmıştı ama şimdi nasıl bakar bilemiyorum gidince söylerim.
Senin nasıl gidiyor , kilo da artış ya da azalış oldu mu?

Selamlar kızlar 🫶 12 haftalık hamileyim, doktor cinsiyet görmedi yada emin olamadı heralde söylemedi. Ama beni bir merak sardı 😂 Tahminde bulunabilecek olan var mı? 😍💐
Arkasını dönmüş sanki 😄Bana erkek gibi geldi 👼
Ay Ciddn aşırı gerginim etrafındakiler şaşıp kalıyor 🤣
Aynen bazen bende deli fişek gibi oluyorum.
Ben zaten hep çok su içen biriydim,hamilelikle de rutinimi hiç bozmadım ama bugün diyetisten korkusundan içmemiştim :D ama kasılma kısmını da duyunca hemen termosuma sarıldım :D
Salı günü bende gideceğim bakalım inş güzel kilo vermişimdir.Listeme çok uymadim ama çok çok yemedim de ,bilemiyorum artık😬

Sarıl sarıl bırakma karnım lıkır lıkır benim de içmekten hahah 😂😂

Back
X