2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bıraktığın gibiyim canım😁😁
Aynı herşey 3 ay oluyor tekrar denemeye başlayalı 😊
Vakti saatini bekliyoruz 😊
Keyfim yerinde 😊
Sen nasılsın?
İnşAllah canım inşAllah uğur getirsin bu topic🥰🥰🥰
Ben de daha iyiyim şükür 🤲 Bu ay denemeye başlayacağız inşallah 🥰
3 gün önce bat a 2 kala beta hcg 41 di dün 55 çıktı. Aynı laboratuvar olmayınca sonuç değişkenlik gösterebilir mi? Canım çok sıkıldı.
Gösterebilir 😊 Ayni yerde baktirma şansınız yok mu

Selam :)
Bu başlığın açılmasını bekliyordum şimdi bakayım dedim de bebiş haberleri gelmeye başlamış 🥰
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Cuma günü adetime 4 gün kala test yaptım, silik çıktı, hemen gittim kan verdim beta 41,5 çıktı, haftaiçi tekrar kan vericem bakalım gidişata göre de doktor kontrolleri başlar 😊

Uygulamaya göre 4+0 hamileylm ve tahmini doğum tarihi 2 Mayıs
Bu ikinci gebeliğim, kızım 25 Nisan 2019 da tam 41+0da doğdu 😂
Bakalım bu bebiş aceleci çıkıp Nisan bebeği mi olacak yoksa ablası gibi uzun uzun bekleyip Mayıs bebeği mi olacak 💞🌸

Selam :)
Bu başlığın açılmasını bekliyordum şimdi bakayım dedim de bebiş haberleri gelmeye başlamış 🥰
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Cuma günü adetime 4 gün kala test yaptım, silik çıktı, hemen gittim kan verdim beta 41,5 çıktı, haftaiçi tekrar kan vericem bakalım gidişata göre de doktor kontrolleri başlar 😊

Uygulamaya göre 4+0 hamileylm ve tahmini doğum tarihi 2 Mayıs
Bu ikinci gebeliğim, kızım 25 Nisan 2019 da tam 41+0da doğdu 😂
Bakalım bu bebiş aceleci çıkıp Nisan bebeği mi olacak yoksa ablası gibi uzun uzun bekleyip Mayıs bebeği mi olacak 💞🌸
merhaba. gunumuz aynı ve ikimiz de 4 gün önce idrar testiyle öğrenmişiz. tahmini doğum 2 mayıs. tek fark kan vermedim daha.yarın dusunuyorum. hala emin degilim yani hamilr olduguma. brnim de 3 yaşında kızım var

X