Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16+5 misiniz eğer öyleyse aynıyızGüzelim progestan düşüge engel oluyormuş koku yada akıntı ıle alakası yokmuş bide ben 17 haftalığa girecem 2 gün sonra
Aynen canım sevindim cinsiyeti bellimi16+5 misiniz eğer öyleyse aynıyız![]()
13. Haftada kıza benziyor dendi ama henüz tam belli değil seninki belli miAynen canım sevindim cinsiyeti bellimi![]()
13. Haftada kıza benziyor dendi ama henüz tam belli değil seninki
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben daha gitmedim 18.haftada gideriz nasipse öğrenmeye çok merak ediyorum açıkcası ama kendini göstermez diye korktuğum için gitmedim cinsiyet için ve siz özelde mı öğrendiniz cinsiyeti13. Haftada kıza benziyor dendi ama henüz tam belli değil seninki belli mi
Sık sık iç çamaşırı değiltirip ütüleyin diyorlarGünlük ped yerine ne kullanabilirim canım
Sık sık iç çamaşırı değiltirip ütüleyin
Teşekkür ederim peki akıntı için cözümmü buSık sık iç çamaşırı değiltirip ütüleyin diyorlar
Evet özelde söyledilerYok
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben daha gitmedim 18.haftada gideriz nasipse öğrenmeye çok merak ediyorum açıkcası ama kendini göstermez diye korktuğum için gitmedim cinsiyet için ve siz özelde mı öğrendiniz cinsiyeti
Benim çok canım çektiği için geçen gün yedim bundan. Abartılmadığı sürece bi zararı olacağını düşünmüyorumKızlar gebelikte bu yenirmi
Eki Görüntüle 3571207
Kızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarımKızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?Tecrübeli annelerimize soralım
İnci çok güzelKızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok benceKızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedimGece acıkmaları başlayan var mı![]()
Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çıkGiyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuşbayramda sinir krizi geçirdim
![]()
Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısınBu arada listeye ekleme olayı nasıl oluyor beni de ekleyebilir misiniz ? Sat 9 Aralık
Tamam canım sağolasın arçelik kardeşim almış arçelik baya ses çıkarıyor arkadaşlarımda diyor sessizmiş yarın çıkıcam makinelere bakmayaKızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım
İnci çok güzelinci ler çok kaliteli, asaletli oluyorlar
Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence
Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedim
Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çık
Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısınbide belliyse cinsiyeti
Bizim firmada kadınlar hep heyet alıyor 1 aylık sonra bitince açık vermeden hemen alıyor sonra 32. Haftada zaten doğum için izne çıkıyolarÖyle yapacağım muhtemelen ama o kadar uzun süre raporu verecekler mi bilmiyorum ve sözleşme yollandı bile. Avukatla konuşacağım bu sefer iş uzayacak. Hani en azından maaşımı alırım izin sonuna kadar doğum parası alırım tazminatımı verecekler zaten. Saçma sapan işlerin
Ay geçen bi videoda kadın böyle düşünürken o sağ alttaki kapağı bi açıyo içine bir şeyler dolmuş baktın mı canımmmKızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Bende geçmişten kalan anksiyete arada yokluyor ama üstünde durmamaya çalışıyorum burda açılan bazı olumsuz konular tetikledi mesela geçen artık okumuyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum ilaç olayına bulaşmak istemiyorum çünküSlm kizlar aranizda panik atak rahatsizligi olan var mi gunleri nasil geciyor?Panik atak rahatsizligim var su 1 haftadir beni baya zorluyor![]()
Heyeti nerden nasıl alıyorlar yaBizim firmada kadınlar hep heyet alıyor 1 aylık sonra bitince açık vermeden hemen alıyor sonra 32. Haftada zaten doğum için izne çıkıyolartazminat da birikiyor
İlk çocuk, 25 yaşındayım, 15 Eylül beklenen doğum tarihiKızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım
İnci çok güzelinci ler çok kaliteli, asaletli oluyorlar
Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence
Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedim
Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çık
Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısınbide belliyse cinsiyeti
O nasıl oluyorBizim firmada kadınlar hep heyet alıyor 1 aylık sonra bitince açık vermeden hemen alıyor sonra 32. Haftada zaten doğum için izne çıkıyolartazminat da birikiyor
Bende ayni durumdayim helede bu aralar en ufak olumsuz durum hemen tetikliyor.ilac olayina bende bulasmak istemiyorum elimden geldigi kadar.Bende geçmişten kalan anksiyete arada yokluyor ama üstünde durmamaya çalışıyorum burda açılan bazı olumsuz konular tetikledi mesela geçen artık okumuyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum ilaç olayına bulaşmak istemiyorum çünkü