Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    64
Kızlar gebelikte bu yenirmi
17438634233472923289515041854923.webp

Yok
13. Haftada kıza benziyor dendi ama henüz tam belli değil seninki

13. Haftada kıza benziyor dendi ama henüz tam belli değil seninki belli mi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben daha gitmedim 18.haftada gideriz nasipse öğrenmeye çok merak ediyorum açıkcası ama kendini göstermez diye korktuğum için gitmedim cinsiyet için ve siz özelde mı öğrendiniz cinsiyeti

Yok

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben daha gitmedim 18.haftada gideriz nasipse öğrenmeye çok merak ediyorum açıkcası ama kendini göstermez diye korktuğum için gitmedim cinsiyet için ve siz özelde mı öğrendiniz cinsiyeti
Evet özelde söylediler

Slm kizlar aranizda panik atak rahatsizligi olan var mi gunleri nasil geciyor?Panik atak rahatsizligim var su 1 haftadir beni baya zorluyor:(

Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz? 🤔Tecrübeli annelerimize soralım
Kızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım
Kızlar isim düşündüm kızım için: İnci
Nasıl sizce? İki isim koyacağız ikinci ismi daha düşünemedik ama inci nasıl sizce
İnci çok güzel 😍inci ler çok kaliteli, asaletli oluyorlar
Kızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor😬.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence
Gece acıkmaları başlayan var mı 😂
Ben ben ben . Daha dün gece saat 4 de peynir ekmek yedim 😆
Giyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuş😂 bayramda sinir krizi geçirdim 😞
Of sorma. Bugün elbise aldım lcw den. En azından kombin derdi olmaz giy çık
Bu arada listeye ekleme olayı nasıl oluyor beni de ekleyebilir misiniz ? Sat 9 Aralık
Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısın ☺️ bide belliyse cinsiyeti

Kızımda sleepy ile başlamıştık. Sonra sızdırınca molfixle devam ettik. Bu sefer direkt molfixle başlarım

Benimde bosch ama servis ağı sıkıntı çıkarmaya o yüzden arçelik yerli marka da seçilebilir. Kurutma makinem arçelik, annemin çamaşır makiesini de arçelik aldık. Hiç farkı yok bence

Kaçıncı çocuk, anne yaşı, beklenen doğum tarihibi de yazar mısın ☺️ bide belliyse cinsiyeti
Tamam canım sağolasın arçelik kardeşim almış arçelik baya ses çıkarıyor arkadaşlarımda diyor sessizmiş yarın çıkıcam makinelere bakmaya

Öyle yapacağım muhtemelen ama o kadar uzun süre raporu verecekler mi bilmiyorum ve sözleşme yollandı bile. Avukatla konuşacağım bu sefer iş uzayacak. Hani en azından maaşımı alırım izin sonuna kadar doğum parası alırım tazminatımı verecekler zaten. Saçma sapan işlerin
Bizim firmada kadınlar hep heyet alıyor 1 aylık sonra bitince açık vermeden hemen alıyor sonra 32. Haftada zaten doğum için izne çıkıyolar 😂 tazminat da birikiyor

Kızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor😬.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Ay geçen bi videoda kadın böyle düşünürken o sağ alttaki kapağı bi açıyo içine bir şeyler dolmuş baktın mı canımmm
Ben Siemens kullanıyorum genel olarak memnunum ablamlar da arçelikçidir çiçek gibi marka

Slm kizlar aranizda panik atak rahatsizligi olan var mi gunleri nasil geciyor?Panik atak rahatsizligim var su 1 haftadir beni baya zorluyor:(
Bende geçmişten kalan anksiyete arada yokluyor ama üstünde durmamaya çalışıyorum burda açılan bazı olumsuz konular tetikledi mesela geçen artık okumuyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum ilaç olayına bulaşmak istemiyorum çünkü

İlk çocuk, 25 yaşındayım, 15 Eylül beklenen doğum tarihi ☺️

Bende geçmişten kalan anksiyete arada yokluyor ama üstünde durmamaya çalışıyorum burda açılan bazı olumsuz konular tetikledi mesela geçen artık okumuyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum ilaç olayına bulaşmak istemiyorum çünkü
Bende ayni durumdayim helede bu aralar en ufak olumsuz durum hemen tetikliyor.ilac olayina bende bulasmak istemiyorum elimden geldigi kadar.

Back
X