Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Gerçekten aşırı derecede rahatsız edici ya çarşamba veya perşembe doktora gitmeyi düşünüyorm ama yarn bi kadın doğum acile giderim belki 😪 regli olurken bel ağrısı yaşıyo muydun
Hayır regl olurken asla bel ağrım olmazdı şiddetli karın ağrısı olurdu sadece. Ama hamile kaldığım ay, 6. Haftaya girene kadar kopacak derecede belim ağrıdı. Progesteron yükseldiği içinmiş doktor öyle demişti. Ağlıyordum resmen koltuktan kalkamıyordum

Hayır regl olurken asla bel ağrım olmazdı şiddetli karın ağrısı olurdu sadece. Ama hamile kaldığım ay, 6. Haftaya girene kadar kopacak derecede belim ağrıdı. Progesteron yükseldiği içinmiş doktor öyle demişti. Ağlıyordum resmen koltuktan kalkamıyordum
Benim de ara ara ağrıyodu grip oldum eklem ağrısı olur ya gripte acaba dedm belime mi vurdu belim kopuyo bugün😪

Kızlar iyi geceler herkese az önce sağ kalça kemiğime öyle bir ağrı girdiki topalladım evde bi süre sonra geçti ondan sonra da iki kasık birden kasıldı bi kal geldi ayaktayken hareket edemedim noluyor gece gece yaşayan var mı ?? 10.Haftamıza geçtik saat itibariyle

Kızlar ben göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şey hissetmiyorum ne bir ağrım var ne bulantım oldu bir şey hissetmemek çok kötü sürekli endişe halindeyim acaba var mı yok mu diye
Bende öyle bi göğüs hassasiyetim var bulantım ara ara gelip gidiyor. Arada sancı olurdu o yok ama bugün sağlı sollu batmalar oldu bana. Arada böyle kasıkta batmalar yaşayan var mı

Pazartesi günü doktorun istediği testler var tsh glükoz anti rubella falan bir şeyler şimdi ben tamamlayıcı yaptırmıştım yaptırdığım aydan sonraki ay gebelik oldu ama gebelik eklettirmemiştim doğal olarak bu gibi tahlilleri yaptıramaz mıyım özelde bilgisi olan var mı bu konuda
Canım sigorta şirketine ya da aracı şirkete detayları sorabilirsin yardımcı oluyorlar.
Kadın doğuma değilde dahiliye ye gitseniz belki yaparlar. Benim özeldeki doktorum testleri burda yaptırmak zorunda değilsin dedi, bende tamamlayıcı sigortam olmasına rağmen hepsini devlet hastanesinde yaptırdım. Çünki zaten gebelik olmasa bile bazı tarama testlerini vs karşılamıyor sigorta
Kadın doğum yönlendirirse gebe olduğunuz da sisteme işlendiyse muhtemelen sigortadan onay çıkmaz bütün tahlillerin ücretini isterler. Dahiliyeye gidip hastalık kısmına da başka bir şey yazıp bu tahlilleri istemeleri lazım ki sigorta karşılasın, sigorta para ödememek için çok zorluk çıkarıyor. Benim gebelik teminatlı ona rağmen tahlil test devlette yapıyorum genelde.
Benimki sigortanın altıncı ayından sonra başlıyor gebelik karşılamaya. Sizinki de aynı şekilde mi?

Kızlar iyi geceler herkese az önce sağ kalça kemiğime öyle bir ağrı girdiki topalladım evde bi süre sonra geçti ondan sonra da iki kasık birden kasıldı bi kal geldi ayaktayken hareket edemedim noluyor gece gece yaşayan var mı ?? 10.Haftamıza geçtik saat itibariyle
Canım kabızlık var mı? Gaz sancısı olabilir mi

Gebelikte kalçada ağrı batma hissetme magnezyum eksikliğinden oluyor ama kasık ağrısı için bir fikrim yok devam etti mi bir kere mi oldu

Canım kabızlık var mı? Gaz sancısı olabilir mi
Kabızlık durumum yok çok şükür çünkü ilk zamanlar çektim çok kötüydü evet biraz gazlıyım bugün söylemesi ayıp kısır yaptım kendime biraz canım istedi ekişili yeşillikli belki o yapmış olabilir🤔 ama hiç böyle olmamıştım ayrı bir ağrı gibiydi

Aşırı bi tuvalete cıkışın olmamış ki ben günde en az 3 çıkıyorum doktorum normal diyor. Çoğunlukla da ishal. Yatış vermek istemesinin sebebi ne ki acaba
Onu bende bilmiyorum suyu da bol içiyorum benim magnezyumdan oldu eminim çünkü ateş vs yok kendini kötü hissediyor musun dedi hayır dedim yarın da geçmezse yatıralım dedi. Bebek için tehlikeli mi dedim şuan değil dedi

Back
X