2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba,
Yaklaşık bir 6 aydır forumdaki konuları takip ediyorum.
7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Ve 2020 gebelik planlayanlar grubunda bat ı bana yakın olanlara hep bakıyordum. KirazHanim KirazHanim sizinle hep yakın zamanlarda çıkıyordu. Kendime bir yoldaş gibi görmüştüm içten içe:):) Şimdi bu mesajınızı görünce çookkkk sevindim. <3 Allah tamamına erdirsin. Benim de bat 1 eylül bakalım inşallah darısı başıma:):)
Yazmadan geçmek istemedim. Çok tebrikler<3
Sevgiler..
bu mesaj beni ne kadar mutlu etti anlatamam :KK200:
inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haber gelsin :dua:
geçen ay klomenden kaynaklı çok büyük bi sorun yaşadım, hastanede falan yatmak durumunda kaldım. hatta doktorum 2 ay korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı, hamile kalman riskli olur demişti. ama biz nasılsa olmuyor düşüncesiyle korunmadık.
çok şükür az önce muayeneden çıktım ve hiç bi sorun yok.
stres en büyük düşman, lütfen kendinizi rahat bırakın.
allah tüm isteyenlere versin inşallah :dua:

bu mesaj beni ne kadar mutlu etti anlatamam :KK200:
inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haber gelsin :dua:
geçen ay klomenden kaynaklı çok büyük bi sorun yaşadım, hastanede falan yatmak durumunda kaldım. hatta doktorum 2 ay korunmasız ilişkiyi yasaklamıştı, hamile kalman riskli olur demişti. ama biz nasılsa olmuyor düşüncesiyle korunmadık.
çok şükür az önce muayeneden çıktım ve hiç bi sorun yok.
stres en büyük düşman, lütfen kendinizi rahat bırakın.
allah tüm isteyenlere versin inşallah :dua:

Amiiin:):dua:
Evet demek ki dedikleri doğru, ne zaman kafayı rahat bırakıyorsun o zaman oluyormuş:)
gelişmelerden haberdar edeceğiiim:KK36:

Çok şükür ben de hamileyim :anneadayı:
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
hemen kan verdim ve sonuç betahcg 365 :KK200:
Hayırlı olsun demeye geldim buralara :) Sağlıkla ilerlesin inşallah canım, sağlıkla kucağında görelim <3

merhaba. gunumuz aynı ve ikimiz de 4 gün önce idrar testiyle öğrenmişiz. tahmini doğum 2 mayıs. tek fark kan vermedim daha.yarın dusunuyorum. hala emin degilim yani hamilr olduguma. brnim de 3 yaşında kızım var
Kızını allah bağışlasın ❣️ Kan verdiniz mi?
Ben geçen Cuma vermiştim, şimdi bekliyorum tekrar Cuma vericem, sürekli gidip de kendimi strese sokmak istemedim

Hepimizin durumu aynı mı yani bnm de hesaplamalara göre 2 mayıs doğum o zmn hepimiz 26 temmuz son adet günlüyüz :):) ben de pzt sbh kan vercm hayırlı sonuçlar hepimize insallah 🙏🏿

Hepimizin durumu aynı mı yani bnm de hesaplamalara göre 2 mayıs doğum o zmn hepimiz 26 temmuz son adet günlüyüz :):) ben de pzt sbh kan vercm hayırlı sonuçlar hepimize insallah 🙏🏿
Benim de son adet 26 Temmuz 😊 kan verdiniz mi

Cuma günü gittiğimde 265 mi neydi bu sabah gittik 779 olmuş😀😀😀

Sizinle tahmini doğum tarihi aynı görünüyor, ben de Cuma günü kan vermiştim 41,5 çıktı, şimdi yine Cuma’yı bekliyordum ama şimdi kafama takıldı, günlermiz aynıyken benim değerim neden bu kadar düşük çıkmış 😬

İnşallah.. çok umitliyim sol yanımda hissediyorum yumurtalıgımın. İnşallah seninde katlana katlana artar sağlıkla kucaklarsın evladını. Başka cocugun var mıydı? Benim bir kızım var 7 yaşında. Unutmuşum bu işleri
benim de bi oğlum var nerdeyse 4 yaşında :) valla senin unutman normal ben bile unutmşm :KK70:

Benim de son adet 26 Temmuz 😊 kan verdiniz mi
dün verdm bn öğrendm 30 muş henüz de beta hcg :)
mutlu mayisa göre seninki düşük die endişelenme bnmki seninkinden de düşük bence döllenme günlerimiz geç bnm ilkinde de geç döllenme olmştu :KK66: ferah tut içini önemli olan artışın sağlıklı ilerlemesi

Yarına kadar olmasam gidip kan tahlili vercem aslında benim çok umut yok çünkü adetin 10 günü bide adete bir hafta kala birliktelik oldu yumurtlama günü geçtik normalde yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor bu ay bir haftadan fazla sürdü neydendi bilmiyorum off kafam çorba oldu Her şeyin hayırlısı
o belli olmaz ya bnm de yumurtlama olur dediğim hafta es geçildi ama şuan hamileyim hiç belli olmaz bi kan verip öğren durumu derim :KK66:

Birkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..
Ben ilk gebeliğimde adetim tam 7 gün geçene kadar beklemiştim, sonra test yaptım çift çizgiyi 17 Ağustos’ta gördüm ama doktora 6 Eylül’de gitmiştim 🙈
Normalde çok sabırsız biriyim nasıl bu kadar dayandım hala kendime şaşırıyorum 😀
Bu kez heyecandan adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı hemen gittim kan verdim 🤭

Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza :anne:

hullaglnc hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Ben de eşime sürpriz yapmak istiyordum ama heyecanıma yenik düştüm ve adamı yataktan nasıl kaldırıp arabaya indirdim bilmiyorum 😂
Hatta kan sonucunu almaya da o gitti ben kızımı uyutuyordum çıkamadım

dün verdm bn öğrendm 30 muş henüz de beta hcg :)
mutlu mayisa göre seninki düşük die endişelenme bnmki seninkinden de düşük bence döllenme günlerimiz geç bnm ilkinde de geç döllenme olmştu :KK66: ferah tut içini önemli olan artışın sağlıklı ilerlemesi
Teşekkür ederim 😊
Evet aslında önemli olan artışın iyi olması.
Ben ilk gebeliğimde beta hiç baktırmadım, evde test yaptım çift çizgi çıktı, zaten kanamam da yok diye 20 gün sonra doktora gitmiştim o da direkt karnımdan görünce beta heyecanlarına hiç girmemiş oldum 😀
Şimdi ikinci ama bu kez kan verdim ya daha heyecanlı oldu

Teşekkür ederim 😊
Evet aslında önemli olan artışın iyi olması.
Ben ilk gebeliğimde beta hiç baktırmadım, evde test yaptım çift çizgi çıktı, zaten kanamam da yok diye 20 gün sonra doktora gitmiştim o da direkt karnımdan görünce beta heyecanlarına hiç girmemiş oldum 😀
Şimdi ikinci ama bu kez kan verdim ya daha heyecanlı oldu
benim de öle ben ilkini 7.5 haftalıkken beta 10binlerdeyken öğrendm ilk gidişte de oğlumu gördk kalbini duyduk fln ben de bu beta takibine aşina deilim dediğin gibi heyecanlı oluo :)

X