- 9 Ocak 2014
- 7.312
- 9.115
- Konu Sahibi KirazHanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alageyikler teyzeeee oluyooooorrrrrÇok şükür ben de hamileyim
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
hemen kan verdim ve sonuç betahcg 365
İşte beklenen gol haberi geldi. O kadar sevindim ve mutlu oldum ki şu an kelimelerle ifade edemiyorum. Ben buraya totem yaptım seninle aynı topikte olmayı yürekten diliyorum sağlıkla, sıhhatle gelsin teyzesinin minik mercimeğiiiÇok şükür ben de hamileyim
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
Alaageeyiiikkk küçükktüükk ufaaacıkktıkk Minnakk Bir Memocan'a kavuştukkkÇok şükür ben de hamileyim
Memo on the way teyze oluyoruzz sukurler olsun, guzel haberlerin devami gelsinnÇok şükür ben de hamileyim
Sağlıkla gel memocanÇok şükür ben de hamileyim
Alageyikler teyzeeee oluyooooorrrrr
Ağustos bize uğurlu gelecekti, biiyordum
Hoş gel memomuz, seni bekliyoruuummmm
İşte beklenen gol haberi geldi. O kadar sevindim ve mutlu oldum ki şu an kelimelerle ifade edemiyorum. Ben buraya totem yaptım seninle aynı topikte olmayı yürekten diliyorum sağlıkla, sıhhatle gelsin teyzesinin minik mercimeğiii
Canlarım benim, sizin desteğiniz olmasa bu süreci zor atlatırdım. Hepinizi çok seviyorumAlaageeyiiikkk küçükktüükk ufaaacıkktıkk Minnakk Bir Memocan'a kavuştukkk
Gözünaydın kuzum, Allah tamamına erdirsinn sağlıklaa kucağına al memocanımızı
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun kaç gün gecikti yapınca haber verBirkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..
hayırlı olsuuunn :) sağlıla tamamla süreci inşallahBugün bir daha kan verdim 201 olmuş Doktorum ilerleme iyiye gidiyor dedi.hayirlisi
çık da al gel hadi ben çatladım meraktan :)Canım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün...
Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınızaBalkupumm ve FimolaTe benim ilk gebeliğimde 5. ve 6. haftalarda test yaptığımda çıkmamştı adetim gecikmişti. yok die takılırken ben 7.5 haftalıkken test 20. dakkada çok silik bi çizgi çıktı. idrara geç geçti hormon sanrm bir de bende geç döllenme olmştu. hatta şimdi de öyle oldu sanrm. bence kan verin direk madem testlerde çıkmıo
Yarına kadar olmasam gidip kan tahlili vercem aslında benim çok umut yok çünkü adetin 10 günü bide adete bir hafta kala birliktelik oldu yumurtlama günü geçtik normalde yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor bu ay bir haftadan fazla sürdü neydendi bilmiyorum off kafam çorba oldu Her şeyin hayırlısıBalkupumm ve FimolaTe benim ilk gebeliğimde 5. ve 6. haftalarda test yaptığımda çıkmamştı adetim gecikmişti. yok die takılırken ben 7.5 haftalıkken test 20. dakkada çok silik bi çizgi çıktı. idrara geç geçti hormon sanrm bir de bende geç döllenme olmştu. hatta şimdi de öyle oldu sanrm. bence kan verin direk madem testlerde çıkmıo
Kızın kaç yaşında canım bide adetin kaç gün geciktiHamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza
hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off
hayırlı olsu sağlıkla tamamla inşallah :)Çok şükür ben de hamileyim
tamam bekleyelim dualarım seninle :) benim dün verdiğim kanda 30 çıkmş sabah öğrendm ben de sonucumu, senden de bilmem kaç binlerde sonuç bekliorm artk haftaya fln inşallaaahhhh :)Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza
hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off
Çok şükür ben de hamileyim
İnşallah.. çok umitliyim sol yanımda hissediyorum yumurtalıgımın. İnşallah seninde katlana katlana artar sağlıkla kucaklarsın evladını. Başka cocugun var mıydı? Benim bir kızım var 7 yaşında. Unutmuşum bu işleritamam bekleyelim dualarım seninle :) benim dün verdiğim kanda 30 çıkmş sabah öğrendm ben de sonucumu, senden de bilmem kaç binlerde sonuç bekliorm artk haftaya fln inşallaaahhhh :)
kesinlikle hamilesinböyle. ama kasık bel agrım çok umutlanamaıyorum böyle oluncaEki Görüntüle 2678042