2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok şükür ben de hamileyim :anneadayı:
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
hemen kan verdim ve sonuç betahcg 365 :KK200:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-08-25 at 07.58.05.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-25 at 07.58.05.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    299,3 KB · Görüntüleme: 97
sabah umutsuzca test yaptım, reglime 2 gün olmasına rağmen güzel çift çizgi göründü.
Alageyikler teyzeeee oluyooooorrrrr :anneadayı:
Ağustos bize uğurlu gelecekti, biiyordum :KK200:
Hoş gel memomuz, seni bekliyoruuummmm :nazar:

İşte beklenen gol haberi geldi. O kadar sevindim ve mutlu oldum ki şu an kelimelerle ifade edemiyorum. Ben buraya totem yaptım seninle aynı topikte olmayı yürekten diliyorum :dua: sağlıkla, sıhhatle gelsin teyzesinin minik mercimeğiii :KK200:

Alaageeyiiikkk küçükktüükk ufaaacıkktıkk Minnakk Bir Memocan'a kavuştukkk :KK28: :KK200:
Gözünaydın kuzum, Allah tamamına erdirsinn sağlıklaa kucağına al memocanımızı :anneadayı::dondurma::KK200::KK28:

Memo on the way 😎 teyze oluyoruzz sukurler olsun, guzel haberlerin devami gelsinn 🙏🏻

Alageyikler teyzeeee oluyooooorrrrr :anneadayı:
Ağustos bize uğurlu gelecekti, biiyordum :KK200:
Hoş gel memomuz, seni bekliyoruuummmm :nazar:
İşte beklenen gol haberi geldi. O kadar sevindim ve mutlu oldum ki şu an kelimelerle ifade edemiyorum. Ben buraya totem yaptım seninle aynı topikte olmayı yürekten diliyorum :dua: sağlıkla, sıhhatle gelsin teyzesinin minik mercimeğiii :KK200:
Alaageeyiiikkk küçükktüükk ufaaacıkktıkk Minnakk Bir Memocan'a kavuştukkk :KK28: :KK200:
Gözünaydın kuzum, Allah tamamına erdirsinn sağlıklaa kucağına al memocanımızı :anneadayı::dondurma::KK200::KK28:
Canlarım benim, sizin desteğiniz olmasa bu süreci zor atlatırdım. Hepinizi çok seviyorum :KK200:
inşallah hepimiz bu topikte olacağız :dua:

Birkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun kaç gün gecikti yapınca haber ver

Canım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün... :olamaz::olamaz::olamaz:
çık da al gel hadi ben çatladım meraktan :)

Balkupumm Balkupumm ve FimolaTe FimolaTe benim ilk gebeliğimde 5. ve 6. haftalarda test yaptığımda çıkmamştı adetim gecikmişti. yok die takılırken ben 7.5 haftalıkken test 20. dakkada çok silik bi çizgi çıktı. idrara geç geçti hormon sanrm bir de bende geç döllenme olmştu. hatta şimdi de öyle oldu sanrm. bence kan verin direk madem testlerde çıkmıo :KK66:

Balkupumm Balkupumm ve FimolaTe FimolaTe benim ilk gebeliğimde 5. ve 6. haftalarda test yaptığımda çıkmamştı adetim gecikmişti. yok die takılırken ben 7.5 haftalıkken test 20. dakkada çok silik bi çizgi çıktı. idrara geç geçti hormon sanrm bir de bende geç döllenme olmştu. hatta şimdi de öyle oldu sanrm. bence kan verin direk madem testlerde çıkmıo :KK66:
Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza :anne:

hullaglnc hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Yarına kadar olmasam gidip kan tahlili vercem aslında benim çok umut yok çünkü adetin 10 günü bide adete bir hafta kala birliktelik oldu yumurtlama günü geçtik normalde yumurtlama akıntısı bir gün en fazla iki gün sürüyor bu ay bir haftadan fazla sürdü neydendi bilmiyorum off kafam çorba oldu Her şeyin hayırlısı

Hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla alın yavrularınızı kucagınıza :anne:

hullaglnc hullaglnc beraber bekleyelim bende çatlıyorum. Kızımı bırakıp gidemem malesef. Eşime de sürpriz olsun istiyorum. Off :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
tamam bekleyelim dualarım seninle :) benim dün verdiğim kanda 30 çıkmş sabah öğrendm ben de sonucumu, senden de bilmem kaç binlerde sonuç bekliorm artk haftaya fln inşallaaahhhh :)

Merhaba,
Yaklaşık bir 6 aydır forumdaki konuları takip ediyorum.
7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Ve 2020 gebelik planlayanlar grubunda bat ı bana yakın olanlara hep bakıyordum. KirazHanim KirazHanim sizinle hep yakın zamanlarda çıkıyordu. Kendime bir yoldaş gibi görmüştüm içten içe:):) Şimdi bu mesajınızı görünce çookkkk sevindim. <3 Allah tamamına erdirsin. Benim de bat 1 eylül bakalım inşallah darısı başıma:):)
Yazmadan geçmek istemedim. Çok tebrikler<3
Sevgiler..

tamam bekleyelim dualarım seninle :) benim dün verdiğim kanda 30 çıkmş sabah öğrendm ben de sonucumu, senden de bilmem kaç binlerde sonuç bekliorm artk haftaya fln inşallaaahhhh :)
İnşallah.. çok umitliyim sol yanımda hissediyorum yumurtalıgımın. İnşallah seninde katlana katlana artar sağlıkla kucaklarsın evladını. Başka cocugun var mıydı? Benim bir kızım var 7 yaşında. Unutmuşum bu işleri

X