- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
kızlar kan testlerini asmde veren var mı sonuc aynı gun mu cıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin durumu aynı mı yani bnm de hesaplamalara göre 2 mayıs doğum o zmn hepimiz 26 temmuz son adet günlüyüz :):) ben de pzt sbh kan vercm hayırlı sonuçlar hepimize insallahmerhaba. gunumuz aynı ve ikimiz de 4 gün önce idrar testiyle öğrenmişiz. tahmini doğum 2 mayıs. tek fark kan vermedim daha.yarın dusunuyorum. hala emin degilim yani hamilr olduguma. brnim de 3 yaşında kızım var
Ertesi gün öğleden snra çıkıo sonuç e nabızdakızlar kan testlerini asmde veren var mı sonuc aynı gun mu cıkıyor
Aynı yere baktırmanda fayda var iki farklı yerin sonuçları farklı yorumlamalara ve belki gereksiz uzulmene sebep olur iki yerden birine tekrar kan verip netleştir durumu bence3 gün önce bat a 2 kala beta hcg 41 di dün 55 çıktı. Aynı laboratuvar olmayınca sonuç değişkenlik gösterebilir mi? Canım çok sıkıldı.
oo baya gec cıkıyomusErtesi gün öğleden snra çıkıo sonuç e nabızda
Cuma günü gittiğimde 265 mi neydi bu sabah gittik 779 olmuşbhcg n kaçtı senin canım. allah bebeğinle o gunlerin acısını cıkartmayı nasip etsin
Benim erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yrn sbh kan vercm bakalm nedir durum die insallah göz yanılması veya başka bişi deildirsende var mı bir gelişme canım?
cok sevindimcizgi varsa tamam demektir. hayırlı olur inşallahBenim erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yrn sbh kan vercm bakalm nedir durum die insallah göz yanılması veya başka bişi deildir
Genelde 3 ten sonra öğleden sonra çıkıyor. Barkod no alıp bakabilirsiniz.kızlar kan testlerini asmde veren var mı sonuc aynı gun mu cıkıyor
Hadi inşallah güzel haberlerini alalım canımBenim erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yrn sbh kan vercm bakalm nedir durum die insallah göz yanılması veya başka bişi deildir
Merhaba benim de BAT a 1 gün var şuan 2gün önce 3varken silik çıkmıştı testiniz duruyorsa paylaşabilir misiniz kıyaslamak içinBenim erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yrn sbh kan vercm bakalm nedir durum die insallah göz yanılması veya başka bişi deildir
inşallah senden de güzel haberler alalım inşallahhh :) beklemedyim haberin olsncok sevindimcizgi varsa tamam demektir. hayırlı olur inşallah
kan verdm geldm bakalm inşallah veririm guzel haber :) sen naptın var mı gelişme?Hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım
Benimki kdr silik deildir seninki bence cnku bnm gec dollenme oluo ilk hamileligimde de oyle olmstuMerhaba benim de BAT a 1 gün var şuan 2gün önce 3varken silik çıkmıştı testiniz duruyorsa paylaşabilir misiniz kıyaslamak için
hadi gözün aydın darısı kalp atışına inşallah :)Kızlar bugün gebelik kesemi gördüm doktor daha çok erken 15 gün sonra gel dedi
Benimki kdr silik deildir seninki bence cnku bnm gec dollenme oluo ilk hamileligimde de oyle olmstu
Benimki de böyle ama korkuyorum kan vermeye sonucunuz çıktı mıBenimki kdr silik deildir seninki bence cnku bnm gec dollenme oluo ilk hamileligimde de oyle olmstu