- 28 Şubat 2025
- 46
- 27
- 3
- 27
Teşekkür ederiz canımSelam sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kuzum
Bu cinsiyeti devlette mi yoksa özel de mi öğrendiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canımSelam sağlıkla dünyaya gelsin inşallah kuzum
Bu cinsiyeti devlette mi yoksa özel de mi öğrendiniz
Ayy 2 oğluş annesi olacaksın o zaman inşallahSelam.Aynısını ben yaşadım kız dedi erkek dediBir erkek annesi olarak söyleyim 2 tane aşkla bakan gözler bakıcak sana
çok düşkün oluyorlar annelerine benimki öyle birde banada benziyor
umarım ikinci oğluşumda öyle olur
![]()
Ben de altı çok bol inen o dediğin pantolonlardan hiç hoşlanmadım tayt gibi olanlardan aldım ve evet o ince tiril tiril lastikli olanlar da çok güzelFiyatından değil de canım doğumdan sonra o beli yüksek olan hamile altları rahat olmuyor ben sevemedim ilk gebeliğimde hevesten almıştım o yüzden bu sefer ince tiril tiril olan beli lastiklilerden alıcam sonrasında da giyilebilir en azından üstüme de oversize tişörtler kurtarıcı oluyor
BenGiyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuşbayramda sinir krizi geçirdim
![]()
Sorma bir de iş yerim sorun çıkarıyor doğum izni olmadan işten çıkmam için baskı yapıyorlar hamileliğim zehir oluyorKızz neler yaşamışsın kıyamam fırsat olmamış alırsın daha çoook var
Sakın öyle bir baskıya boyun eğme haklarını yedirmeSorma bir de iş yerim sorun çıkarıyor doğum izni olmadan işten çıkmam için baskı yapıyorlar hamileliğim zehir oluyor
Haklarımı verecekler ama iş yeri normalde home office ofise geçiyor haziranda bana sözleşme yollayacaklar kabul edemem mecburen çıkışım olacak zaten temmuz gibi doğum iznim var bana mayısta yıllık iznini kullan git diyorlar... haziranda kullanayım temmuzda iznim var sonra çıkış verin diyorum yok. İstersen avukata danış et ama haksız çıkarsın diye tehdit ediyorlar. Ve 2 ay daha hakkım var zaten. 5 yıldan beri oradayım. Sözleşmede de 1 ay zaman var. Kafadan 3 ay zaten haklı olarak buradayım. İnatlaşırsam kıdem tazminatı vermeyecekler. Performansı bahane edeceklerSakın öyle bir baskıya boyun eğme haklarını yedirme![]()
Off gerçekten miSorma bir de iş yerim sorun çıkarıyor doğum izni olmadan işten çıkmam için baskı yapıyorlar hamileliğim zehir oluyor
Valla gömlek canım ya bi de bu hamile taytları h&m de çok güzel jeanler var ama mağazalarda yokmuş denemeden nasıl alınacak bilemedimBenkıyafet denerken kriz geçirip yoruluyorum daha evden çıkmadan
Kıyafet önerin varsa alırım
Öyle yapacağım muhtemelen ama o kadar uzun süre raporu verecekler mi bilmiyorum ve sözleşme yollandı bile. Avukatla konuşacağım bu sefer iş uzayacak. Hani en azından maaşımı alırım izin sonuna kadar doğum parası alırım tazminatımı verecekler zaten. Saçma sapan işlerinOff gerçekten mihiç baskılara gelme canım hiç dayanamıyosan git rapor al sonunda kadar raporla devam et
![]()
Aynen öyle çok şükürAyy 2 oğluş annesi olacaksın o zaman inşallahne güzel ne güzel, çok sevindim
![]()
Bu ben de dahil çoğu kişide oluyor normal sanırımKızlar kasıklarım ve belim hafif hafif sancı giriyor korkuyorum ya 16.haftadayım normal mi acaba
Akıntı benim de çok oluyor doktora söylediniz mi normal miGünaydınn Çok geçmiş olsun benimde koku hassasiyetim başladı ve akıntım bile kokuyor afedersinizçok zormuş hamilelik
Başta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmıAkıntı benim de çok oluyor doktora söylediniz mi normal mi
Neden progestan kullanma dedi acaba daha çok faydası var diye biliyorum ben günlük ped de önermiyorlar bu arada daha çok enfeksiyon yapıyormuş canımBaşta dedım ve rengi sarımsı dedim kokulu dedım bana progstan verdı kafaya göre acil kısmı
Kendi doktoruma dedım hayır kullanma sakın dedi
Bende kaldım öyle ped şoktan alıyorum günlük acaba mı kaynaklanıyor bilemedim
Güzelim progestan düşüge engel oluyormuş koku yada akıntı ıle alakası yokmuş bide ben 17 haftalığa girecem 2 gün sonraNeden progestan kullanma dedi acaba daha çok faydası var diye biliyorum ben günlük ped de önermiyorlar bu arada daha çok enfeksiyon yapıyormuş canım
Günlük ped yerine ne kullanabilirim canımNeden progestan kullanma dedi acaba daha çok faydası var diye biliyorum ben günlük ped de önermiyorlar bu arada daha çok enfeksiyon yapıyormuş canım