- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.101
Kizlar vajinit olmussun dedi acildeki doktor, idrarimda bir sey yok ama akinti var dedi normal akinti degil dedi. Fitil verdi ama tabi kendi doktoruma sordum yine. Yasayan var miii geciyo mu hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok tatlıYaaa şahanezayıf hamis kalanlar zaten 1-0 önde ben en kilolu halimle 62 ile kaldım hamile
+15 su an eklendi. Neyse ki cok sırıtmıyor ve hamis göbüsü var canım ve su an görseldeki gibiyim
bana da bi o kadar hızlı geçti gibi geldi. İns son 1 ayda güzel bir sekilde geçer hepimiz için
![]()
Ama sende cok fittin 70 mukemmel benceOlabilir ben bugün doktorda 70 kiloyu gördüm an itibariyle 20 kilo almış oldum![]()
Bende öyleyimKızlar beni cok sıcak basıyor buz gibi havada cam açıyorum
Canım senin de boyun var o nedenle bence sen de gayet fitsinAma sende cok fittin 70 mukemmel bencebnde 60 la tup bebek tedavisine baslayip 70 le hamile kalip sanirim 85 le dogurucam suan 82 yim hadi hayirlisi
yakin takiptesin beybi en yakin sen gorunuyorsun doguma canli yayin yap bize
![]()
Bende size yazicam ama bana kdr sen bebisini buyutmus olursun bana biraksalar telefnu elimden birakmam video cekermde birakmazlar isteCanım senin de boyun var o nedenle bence sen de gayet fitsinhahah inşallah deneyimlerimi yazacağım.
![]()
İnşallah canımBende size yazicam ama bana kdr sen bebisini buyutmus olursun bana biraksalar telefnu elimden birakmam video cekermde birakmazlar istecok guzel gecicek insallah lösantede dogm yapicak senmiydin kuzu
Tamer hocamı Elif hocamı o hastanede kisa bir omur gecirdik diyebilirimİnşallah canımevet lösantede yapacağım.
Evet hala ordalarTamer hocamı Elif hocamı o hastanede kisa bir omur gecirdik diyebilirim![]()
Hadi bakalim kadrolari cok cok iyiEvet hala ordalarben Doğukan hocaya gidiyorum canım
Evet bende çok memnunum hem hastaneden hem de doktorumdanHadi bakalim kadrolari cok cok iyi![]()
Aaaa doğukan Özkan mıEvet hala ordalarben Doğukan hocaya gidiyorum canım
Evet canım.Aaaa doğukan Özkan mı
Aaaa doğukan Özkan mı
Ay cok şanslısın kesinlikle on numara biriEvet canım.![]()
Bende çok memnunum kendisinden, en başından beri onunla ilerliyoruzAy cok şanslısın kesinlikle on numara biri![]()
Çokk sevindim canım valla memnun kalınmaması imkansız çok iyi gerçekten onda on bi hekimBende çok memnunum kendisinden, en başından beri onunla ilerliyoruz![]()
Ben en başından beri karbonhidrata taktım ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Şu son 1 haftadır artık son haftaların verdiği rehavetten midir nedir biraz saldımKızlar ya gece gece canım saçma sapan şeyler cekiyo. Oğlumda aşermem hiç olmamıştı bunda herşeyi istiyorum şu son zamanlar özellikle hamur işi tost filan tostu da eşime dedim bana bi tost yap diye ölcem sanki yemezsem Töbe yarabbim ya![]()