Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kizlar vajinit olmussun dedi acildeki doktor, idrarimda bir sey yok ama akinti var dedi normal akinti degil dedi. Fitil verdi ama tabi kendi doktoruma sordum yine. Yasayan var miii geciyo mu hemen

Yaaa şahane 🧿 zayıf hamis kalanlar zaten 1-0 önde ben en kilolu halimle 62 ile kaldım hamile 😄 +15 su an eklendi. Neyse ki cok sırıtmıyor ve hamis göbüsü var canım ve su an görseldeki gibiyim🙈 bana da bi o kadar hızlı geçti gibi geldi. İns son 1 ayda güzel bir sekilde geçer hepimiz için🙏🏻♥️
Ay cok tatlı 🫠🥰

Olabilir ben bugün doktorda 70 kiloyu gördüm an itibariyle 20 kilo almış oldum :D
Ama sende cok fittin 70 mukemmel bence 🌸🌸bnde 60 la tup bebek tedavisine baslayip 70 le hamile kalip sanirim 85 le dogurucam suan 82 yim hadi hayirlisi 🌸🌸yakin takiptesin beybi en yakin sen gorunuyorsun doguma canli yayin yap bize 🤭🤭

Şundan şuna evrildim biraz burukluk var icimde ama olsun zor bulduk prensesimizi saglikli olsunda veririz 🌸🌸

Eklentiler

• 20240830_124950.webp
    20240830_124950.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 83
  • Peachy_20250405_194318434.webp
    Peachy_20250405_194318434.webp
    30 KB · Görüntüleme: 81
Ama sende cok fittin 70 mukemmel bence 🌸🌸bnde 60 la tup bebek tedavisine baslayip 70 le hamile kalip sanirim 85 le dogurucam suan 82 yim hadi hayirlisi 🌸🌸yakin takiptesin beybi en yakin sen gorunuyorsun doguma canli yayin yap bize 🤭🤭
Canım senin de boyun var o nedenle bence sen de gayet fitsin 🧿 hahah inşallah deneyimlerimi yazacağım.😁

Canım senin de boyun var o nedenle bence sen de gayet fitsin 🧿 hahah inşallah deneyimlerimi yazacağım.😁
Bende size yazicam ama bana kdr sen bebisini buyutmus olursun bana biraksalar telefnu elimden birakmam video cekermde birakmazlar iste 🤭🤭 cok guzel gecicek insallah lösantede dogm yapicak senmiydin kuzu

Kızlar ya gece gece canım saçma sapan şeyler cekiyo. Oğlumda aşermem hiç olmamıştı bunda herşeyi istiyorum şu son zamanlar özellikle hamur işi tost filan tostu da eşime dedim bana bi tost yap diye ölcem sanki yemezsem Töbe yarabbim ya 😀😀😀😀

Kızlar ya gece gece canım saçma sapan şeyler cekiyo. Oğlumda aşermem hiç olmamıştı bunda herşeyi istiyorum şu son zamanlar özellikle hamur işi tost filan tostu da eşime dedim bana bi tost yap diye ölcem sanki yemezsem Töbe yarabbim ya 😀😀😀😀
Ben en başından beri karbonhidrata taktım ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Şu son 1 haftadır artık son haftaların verdiği rehavetten midir nedir biraz saldım 🤭

Back
X