- 18 Haziran 2024
- 232
- 167
- 18
Evet gerçekten öyleİnşallah sağlıklı olsun da belirtisize de razıyım ben de keseyi gördüm hafif kalp atışı da başlamıştı ama insan her an bilmek istiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten öyleİnşallah sağlıklı olsun da belirtisize de razıyım ben de keseyi gördüm hafif kalp atışı da başlamıştı ama insan her an bilmek istiyor![]()
Evet gerçekten öylemaşallah inşallah biz de haftaya kalp atışını duyacağız bir aksilik olmazsa
![]()
Büyümüştür annesi merak etme. Stres yapmamaya çalışınGünler çok yavaş geçiyor. Bayramdı tatildi biraz hızlı geçti ama 2 gün kaldı görmeye. Stres yine had safhada bende. Sürekli rüyalarıma giriyor. Kalbi atacak mı büyümüş mü![]()
Büyümüştür annesi merak etme. Stres yapmamaya çalışınben de bazen çok kafa yoruyorum ama çok düşünmemek lazım gerçekten. Bana doktorum çalışmayı da yasakladı. Evde nasıl geçecek zaman bilmiyorum
![]()
İnşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririzGebelik çok hızlı geçiyor diyorlar ama şu 3 hafta öyle yavaştı ki. İnşallah bundan sonrası hızlı ve keyifli geçer![]()
Anlamadım aniden olunca şaşırdım yani iki adım yürüdüm zonklamaya başladıYa bu bebekler büyüdükçe sanırım farklı farklı ağrılar türüyor
Enee bende hiç iştah yok baby Kıvanç gelmeyecek mi yoksa
Benim sizinle günüm aynı gibi sanırım bende kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum ama beni haftaya pazartesi çağırdı duramayacak gibiyim. Kalp atışınınduyunca sakinleşecek gibiyim ama sanırım yine başka evhamlarımız olacakGünler çok yavaş geçiyor. Bayramdı tatildi biraz hızlı geçti ama 2 gün kaldı görmeye. Stres yine had safhada bende. Sürekli rüyalarıma giriyor. Kalbi atacak mı büyümüş mü![]()
Senle degis tokus edek mi bacim ahshshsEnee bende hiç iştah yok baby Kıvanç gelmeyecek mi yoksa![]()
Benim sizinle günüm aynı gibi sanırım bende kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum ama beni haftaya pazartesi çağırdı duramayacak gibiyim. Kalp atışınınduyunca sakinleşecek gibiyim ama sanırım yine başka evhamlarımız olacaksağ salim ilerlesin hepimizin süreci inşallah
![]()
Pazartesi günü doktorun istediği testler var tsh glükoz anti rubella falan bir şeyler şimdi ben tamamlayıcı yaptırmıştım yaptırdığım aydan sonraki ay gebelik oldu ama gebelik eklettirmemiştim doğal olarak bu gibi tahlilleri yaptıramaz mıyım özelde bilgisi olan var mı bu konuda
Edek ya yok demem sjdjdjjd iştah yok ama karnım maşallah davul gibi. Akşam arkadaslarla bulustuk dısarda yemek falan yedik. Afedersin bir gaz oldu bende kaburgalarım delindi karnım 6 aylık oldu skdjdkdj ceketimi bağladım belimeSenle degis tokus edek mi bacim ahshshs
O haftalarda bende aşırı bel ağrısı vardı kötürüm kalmıştım. Sonra o geçti uzunca bir süre. 9 hafta olduk bugün yine başladıKızlar bel ağrısı var mı sizde gribim ondan mı blmiyorm belim çok ağryo 5+5’im daha doktora gitmedim hiç beta takibi yaptım sadece
Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor onlarıPazartesi günü doktorun istediği testler var tsh glükoz anti rubella falan bir şeyler şimdi ben tamamlayıcı yaptırmıştım yaptırdığım aydan sonraki ay gebelik oldu ama gebelik eklettirmemiştim doğal olarak bu gibi tahlilleri yaptıramaz mıyım özelde bilgisi olan var mı bu konuda
Kadın doğum yönlendirirse gebe olduğunuz da sisteme işlendiyse muhtemelen sigortadan onay çıkmaz bütün tahlillerin ücretini isterler. Dahiliyeye gidip hastalık kısmına da başka bir şey yazıp bu tahlilleri istemeleri lazım ki sigorta karşılasın, sigorta para ödememek için çok zorluk çıkarıyor. Benim gebelik teminatlı ona rağmen tahlil test devlette yapıyorum genelde.Pazartesi günü doktorun istediği testler var tsh glükoz anti rubella falan bir şeyler şimdi ben tamamlayıcı yaptırmıştım yaptırdığım aydan sonraki ay gebelik oldu ama gebelik eklettirmemiştim doğal olarak bu gibi tahlilleri yaptıramaz mıyım özelde bilgisi olan var mı bu konuda
Kendim asla yemek pisiremez oldum, dun anneme çöktük bugun disarida yedik, yarin annemden dun kalanlari getirmistim onlari isiticamEdek ya yok demem sjdjdjjd iştah yok ama karnım maşallah davul gibi. Akşam arkadaslarla bulustuk dısarda yemek falan yedik. Afedersin bir gaz oldu bende kaburgalarım delindi karnım 6 aylık oldu skdjdkdj ceketimi bağladım belime
Gerçekten aşırı derecede rahatsız edici ya çarşamba veya perşembe doktora gitmeyi düşünüyorm ama yarn bi kadın doğum acile giderim belkiO haftalarda bende aşırı bel ağrısı vardı kötürüm kalmıştım. Sonra o geçti uzunca bir süre. 9 hafta olduk bugün yine başladı
Bende asla yemek yapmıyorum aynı senin gibi dün annemde yedim, kalanını topladım eve getirdim. Bugün de dışarda yedik allah bereket versin dkdjdkdjdjjd Ama öyle bol bol yiyemiyorum bi noktada tiksinti geliyor.Kendim asla yemek pisiremez oldum, dun anneme çöktük bugun disarida yedik, yarin annemden dun kalanlari getirmistim onlari isiticamboyle bir donguye girdik iki haftadir. Yumurta kiramiyorum. Ama onume hazir gelirse iki kisilik yiyip sonra da siziyorum kanepede koltukta ahsjsjsjs