- 12 Mayıs 2020
- 61
- 40
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Beş günde sonuç değişmez heraldeBende şimdi yaptım negatif çıktı.Değişme payı yoktur diye düşünüyorum.Üzgünüm keşke adet olup öğrenseydim
kan versem deger çok dusuktur iki gunde bir test isteyecek. covid malum. nr kadar az hastanr o kadar iyi mecbur kalmadıkca tabiiHala kan vermediniz mi ben olsam çoktan koşmuştumInşallah Eylülde ben de aynı heyecanı yaşarım
idrar arası azsa cıkmayabikir. ben özellikle iki idrar arası hiç sıvı almadımBeş günde sonuç değişmez heralde
İlk defa yaptım adet bekliyorum bakalımidrar arası azsa cıkmayabikir. ben özellikle iki idrar arası hiç sıvı almadım
Beş gün biraz erken gibi... Regl olana kadar hep umut vardır... Olduğunda da yenilendiğini, rahminin gebelik için hazırlandığını düşün olur mu?Beş günde sonuç değişmez heralde
Hayırlısı Allah anne olmayı isteyen Herkeze nasip etsin .Beklemek umut etmek zor durumBeş gün biraz erken gibi... Regl olana kadar hep umut vardır... Olduğunda da yenilendiğini, rahminin gebelik için hazırlandığını düşün olur mu?
Ben 5 günde 4 günde sonucu değişenler tanıyorumBeş günde sonuç değişmez heralde
Evet çok çok zor. ben de aynı durumdayım. Ama yılmıyorum yılmayacaksın yılmayacağız. Bizler güçlü kadınlarızHayırlısı Allah anne olmayı isteyen Herkeze nasip etsin .Beklemek umut etmek zor durum
Nasılsın konuşmayalı kuzuEvet çok çok zor. ben de aynı durumdayım. Ama yılmıyorum yılmayacaksın yılmayacağız. Bizler güçlü kadınlarız
Bıraktığın gibiyim canımNasılsın konuşmayalı kuzuinşallah bu topikte buluşuruz
Evet çok çok zor. ben de aynı durumdayım. Ama yılmıyorum yılmayacaksın yılmayacağız. Bizler güçlü kadınlarız
İnşallah
Ben de daha iyiyim şükürBıraktığın gibiyim canım
Aynı herşey 3 ay oluyor tekrar denemeye başlayalı
Vakti saatini bekliyoruz
Keyfim yerinde
Sen nasılsın?
İnşAllah canım inşAllah uğur getirsin bu topic
Gösterebilir3 gün önce bat a 2 kala beta hcg 41 di dün 55 çıktı. Aynı laboratuvar olmayınca sonuç değişkenlik gösterebilir mi? Canım çok sıkıldı.
Çok daha iyi olacaksın eminim canımBen de daha iyiyim şükürBu ay denemeye başlayacağız inşallah
GösterebilirAyni yerde baktirma şansınız yok mu
Çok güzel artmışKızlar perşembe günü beta 772 ydi bugün sonucum 2629. Çok yükselmemiş mi normal mi sizce..
merhaba. gunumuz aynı ve ikimiz de 4 gün önce idrar testiyle öğrenmişiz. tahmini doğum 2 mayıs. tek fark kan vermedim daha.yarın dusunuyorum. hala emin degilim yani hamilr olduguma. brnim de 3 yaşında kızım varSelam :)
Bu başlığın açılmasını bekliyordum şimdi bakayım dedim de bebiş haberleri gelmeye başlamış
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cuma günü adetime 4 gün kala test yaptım, silik çıktı, hemen gittim kan verdim beta 41,5 çıktı, haftaiçi tekrar kan vericem bakalım gidişata göre de doktor kontrolleri başlar
Uygulamaya göre 4+0 hamileylm ve tahmini doğum tarihi 2 Mayıs
Bu ikinci gebeliğim, kızım 25 Nisan 2019 da tam 41+0da doğdu
Bakalım bu bebiş aceleci çıkıp Nisan bebeği mi olacak yoksa ablası gibi uzun uzun bekleyip Mayıs bebeği mi olacak
bazen ikiz grbelik deniliyormama arkadasımın da böyle oldu ve bir kızı var. doktora ne zaman gideceksinKızlar perşembe günü beta 772 ydi bugün sonucum 2629. Çok yükselmemiş mi normal mi sizce..
beklenen artış olmamış. doktora gösterdin mi sonucu.3 gün önce bat a 2 kala beta hcg 41 di dün 55 çıktı. Aynı laboratuvar olmayınca sonuç değişkenlik gösterebilir mi? Canım çok sıkıldı.