- 12 Mart 2017
- 634
- 745
-
- Konu Sahibi KirazHanim
bence var sende de :) ben bugün verdm henüz çıkmadı kan sonucum çıkınca yazim burdan yineBenimki de böyle ama korkuyorum kan vermeye sonucunuz çıktı mı ☺
Eki Görüntüle 2679786
Dün acilde kan verdim HCG yükselmiş 265 ti 749 olmuş iki katından fazla bir sorun yok dedi acil doktoru gönderdi haftaya kadın doğuma gitcem sıra yok çünkü pandemi yüzünden bi de aile hekimine filan yazılmak lazımmış gebelik kaydı filan dedi arkadaşım onu yapcam bi arakan verdm geldm bakalm inşallah veririm guzel haber :) sen naptın var mı gelişme?
ay süper gidişat hadi sağlıkla tamamla inşallah :) darısı da isteyen herkesin başına olsn :)Dün acilde kan verdim HCG yükselmiş 265 ti 749 olmuş iki katından fazla bir sorun yok dedi acil doktoru gönderdi haftaya kadın doğuma gitcem sıra yok çünkü pandemi yüzünden bi de aile hekimine filan yazılmak lazımmış gebelik kaydı filan dedi arkadaşım onu yapcam bi ara
Bence kan verinBenimki de böyle ama korkuyorum kan vermeye sonucunuz çıktı mı ☺
Eki Görüntüle 2679786
Sonucunuzu merak ettimbence var sende de :) ben bugün verdm henüz çıkmadı kan sonucum çıkınca yazim burdan yineseninki de erken gebelik testiyse 4-5 gün sonra kan ver bence 5in altında çıkınca gebelik var diemio dr lar
Bugün bir daha kan verdim 201 olmuş Doktorum ilerleme iyiye gidiyor dedi.hayirlisibeklenen artış olmamış. doktora gösterdin mi sonucu.
çok sevindim inşallah böyle artarak giderBugün bir daha kan verdim 201 olmuş Doktorum ilerleme iyiye gidiyor dedi.hayirlisi
Canım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün...inşallah senden de güzel haberler alalım inşallahhh :) beklemedyim haberin olsn
nasıl bekleyebiliyorsun 2 dk cık al gel kızCanım sağol valla. Benim regl 2. Günüm bugün. Geciktim. Bat günü test yaptım bişi cıkmadı ama reglimde gecikti anlamadım birşey. Pandemi yüzünden cıkamıyorum dısarı test almaya. Beklicem bakalım bi kaç gün...
Hadi inşallah sağ Salim gelsin bebisBugün bir daha kan verdim 201 olmuş Doktorum ilerleme iyiye gidiyor dedi.hayirlisi
Reglin 1. Günü normal gebelik testi yaptım cıkmadı. Bugün 2. Gün regl olmadım. Cıkarsam erken gebelik alırım. Cıkamıyorum. Kızımı bırakacak yerim yok. Onunlada da gezmek istemiyorum.nasıl bekleyebiliyorsun 2 dk cık al gel kız
Amin RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inşallah isteyen herkese bizede benimde bi kızım var onun kardeşi olsun çok istiyoruz tabi hayırlısıylaAllahım lütfen oğlumun kardeşi de mayıs bebeği olsun hayırlısıyla sağlıkla bu ay kısmet olsun gelsin müjdemizzz. Aminnnn..
Predictor erken gebelik testi deneyin istersenizHayırlı akşamlar hanımlar adetim 4 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama adete olmadım kafam çok karışık beklesem kan testi yapsami bilmiyorum başka marka idrar testi mi denesem acaba off
Bende o durumdayım. Test negatif ama regl gecikiyor.Hayırlı akşamlar hanımlar adetim 4 gün geçti 3 defa idrar testi yaptım negatif olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama adete olmadım kafam çok karışık beklesem kan testi yapsami bilmiyorum başka marka idrar testi mi denesem acaba off
Adetin hiç gecikirmiydi kan tahlili vermeyi düşünüyormusunBende o durumdayım. Test negatif ama regl gecikiyor.
Birkere 3 gün gecikti. 6 ay kadar önceydi ama normalde hiç gecikmez. Şimdi erkenden gidip elim boş dönmek istemiyorum. Üzülüyorum sonra. Erken öğrenince gebeligi bu sefer bebek görünmüyor onu beklemek gerekiyor. Hepsi stres bence sabırlı olmak lazım. Regl 10 gün gecince hem kan verilir hemde bebegin kalbi duyulur. Nasipse..Adetin hiç gecikirmiydi kan tahlili vermeyi düşünüyormusun