- 2 Kasım 2016
- 5.611
- 7.647
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Dert etmeyin siz yumurtlama gununu bilmediğiniz için önemli olan düzgün ilerlemesi...Bakalim ne diyecek doktorunuzKendi aralarında öyle dediler ama internetten baktım HCG daha düşük çıkıyor bakalım bekleyip görcez
Geç döllenme gibi bi durum söz konusu olabilir belki.Kendi aralarında öyle dediler ama internetten baktım HCG daha düşük çıkıyor bakalım bekleyip görcez
Tebriklerrrrr darısı başımızaMerhabalar kızlar,Bende dün öğrendim bata 2 kala beta 41 çıktı.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah darısı başımızaKızlar bende bugün öğrendim beta 772şoktayım ben şimdi cidden hamile miyim
kese için erken zaten. kafa karıştırmak hoilarına mı gidiyo anlamıyorumDoktorun dediğine göre hamileymisim ama iki gün sonra acile gel tekrar kan testi yaptır değerin kaç olduğunu görelim dedi keseyi gorememisler sanırım o yüzden iki gün sonra tekrar test yaptircak kafam çok karıştı
Karışmasın canım o değerde kese zaten görülmez daha çok küçükDoktorun dediğine göre hamileymisim ama iki gün sonra acile gel tekrar kan testi yaptır değerin kaç olduğunu görelim dedi keseyi gorememisler sanırım o yüzden iki gün sonra tekrar test yaptircak kafam çok karıştı
ben de 4 gun erken öğrendim ve bence gunumu beklemeliyfim şimdi hala adet olmayı bekliyor gibiyim. bi sevinemedimBeni de alabilir misiniz?5 gün var bekliyorum erken test yapasım var hüsrana uğramaktan korkuyorum
Hala kan vermediniz mi ben olsam çoktan koşmuştumben de 4 gun erken öğrendim ve bence gunumu beklemeliyfim şimdi hala adet olmayı bekliyor gibiyim. bi sevinemedim
Yüzünü asma, yenilenmiş olarak düşün, öbür aya hazırlık... Üzgün olmak, stresli olmak biliyorsun kötü etkiliyor.Ben bu ayda yokumadet oldum
Bende şimdi yaptım negatif çıktı.Değişme payı yoktur diye düşünüyorum.Üzgünüm keşke adet olup öğrenseydimben de 4 gun erken öğrendim ve bence gunumu beklemeliyfim şimdi hala adet olmayı bekliyor gibiyim. bi sevinemedim