2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
buarada ben de kazara benzer bi başlık açmıştım kapatılamıo mu acaba? bilen varsa yardım edebilir mi?

Doktorun dediğine göre hamileymisim ama iki gün sonra acile gel tekrar kan testi yaptır değerin kaç olduğunu görelim dedi keseyi gorememisler sanırım o yüzden iki gün sonra tekrar test yaptircak kafam çok karıştı

kese için erken zaten. kafa karıştırmak hoilarına mı gidiyo anlamıyorum

Karışmasın canım o değerde kese zaten görülmez daha çok küçük 2 günde bir kan verip artışa bakarsınız

Ayy hadi inşallah kızlar 2 senedir bekliyorum pcos olduğu için biraz umutsuzdum en son kısırlık servisine yönlendirdiler bir sene önce ben de korkumdan gitmemiştim olumsuz bişey duyarsam daha hazır degilim diye
Allah isteyen herkese nasip etsin bebek gördüğümde içimin acısını anca yaşayan bilir bir keresinde markette kadınin biri cuzdandan para çıkarmak için bebeğini kucagima tutusturuvermisti o gün yaşadığım acıyı anlatamam
Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin hepimiz hayırlı haberlerimizi burda paylaşalım insallah

bebeğinin gelecegi zaman zaten belli sen onu bekliyotsun. guzel düşün canım. en yakın zamanda kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…