2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim ki toplasan 1 saat uyumustur bugun artik kucaktan inmicekler sanirim en buyuk eglencesi balkondan disariyi cocuklari izlemek suan bir de dans etmeyi cok seviyor
Mesela 1 saat dışında kalan sürede nasıl vakit geçiriyorsunuz. Biz uyku saati gelip uyutamayınca bi daha hiçbi şeyle oyalayamıyoruz dokunsak ağlayacak modda oluyor

Mesela 1 saat dışında kalan sürede nasıl vakit geçiriyorsunuz. Biz uyku saati gelip uyutamayınca bi daha hiçbi şeyle oyalayamıyoruz dokunsak ağlayacak modda oluyor

Ben alistim aslinda bizim duruma ilk 40 gun hic gunduz uyumadi diyebilirim. Hic gecede kaldirmadim ben saat filan kurup kendi acikinca uyaniyodu zaten 2 aylik olunca uyumaya basladi hatta gunduz ilk 3 saat uyudugunda cocuga bisey mi oldu diye korktum hic 3 saati gecmedi ama bizim, bu aralar yine uyumuyo sabah 7 en gec gune basliyoruz gece bazen 00 30 1 e kadar

Genelde bol bol konusuyoruz ben sacma sapan sarki sozleri uydurup soyluyorum. Ses sistemini aciyorum dans ediyoruz. Artik odasinda piyanolu haliyada gitmek istemiyo onu birakip gidicegimi anladi. Gecen haftalarda 20 ser dakikadan gunde 1 saat orada takilabiliyordu. Gunde 2 kez hic usenmeden banyo yaptiriyorum uyusun diye o bile fayda etmiyo Kucakta esya gibi ordan oraya benimle kanguru gibi bir sey almayi dusunuyorum cok zor oluyo cunku boyle bir de emmeyi cok sevdigi icin baya memedeyiz disarda evde gece gunduz surekli Uyku saati diye bisey kalmadi bizde uykusu geldi diye memeye alip pispisliyorum 5 dakika uyuyo cin gibi kalkiyo ben anlamadim nasil dayaniyorlar

K
Oy oyy sabah 7 den gece 12 - 1 miiii senin kuzucuk kilolu bi de ne kadar zor ve yorucu oluyordur kucakta taşımak. Bence kesinlikle kanguruya alıştırmamız lazım ama bizimki durmuyor bi kaç kez denedim. Ben çok zorlanıyorum ağladığında kucağa alıyorum, bazen yarım saat duruyor ama pertim çıkıyor. Neyle oyalayacağımı da bilmiyorum bizimki uykusunu alamazsa Beethoven mezarından çıkıp gelse yine durmaz mızmızlanır

Hemde nasil bir an once emeklemesi lazim bu cocugun aslinda oturabilse mutfakta filan ben bir seyler yaparken izlemeyi cok seviyor. Galiba 4. Ayda destekli oturmaya baslicaklar 5 6 da tamamen mi oturucaklar, o zaman mama sandalyesinde oturup bakabilir diye umut ediyorum haha cok zor isimiz cok ama az kaldi bir 3 ay daha gecince ek gida filan bu kadar bagimli olmazlar bize umarim

Evet evet 4. Ayda yavaş yavaş destekli oturma çalışmalarına başlarız 6. Ayda da tamamen oturacak seviyeye gelirler tek sorun bizimki izlemeyi sevmiyor direk dahil olacak ek gıdaya başlayınca da ellerine veririz havuç, brokoli kemirirken oyalanırlar

Sakral gamze bizim de var. 45 günlükken kalça ultrasonu çekilirken yüzey usg de çekildi. Sorun cikmadi çok şükür. Ama o zamana kadar stresten öldüm tabi.. morluk da vardı bizde ama o geçti
Bende çok evham yapmıştım ilk gittiğimiz doktorda biraz gözümü korkuttu bugün kontrolümüz vardı gayet iyi olduğunu söyledi morlugunda en geç iki yaşına kadar geçeceğinin soyledo çok şükür

Haha bizim ki cok seviyor izlemeyi az kaldi insallah biraz daya dayanalim baya oyalanirlar hemde tam bir boğalar cunku

Yaa bizimkinin de hep yüzünde ve kafasında çiziyor hatta her gün tırnak kesiyorum. kaşınıyor diye düşünüyordum ben de sıcaktan.
Bizimki de öyle uyutirken kundak yapıyorum ben rahat uyuyor .saçını çekmeye başladı bir iki gündür çok fena

Bizimde kontrolümüz vardı bugün benim minyo 5130gr 57 cm olmus . Göze kendisi baktı göz doktoruna gidin demedi eksik mi kaldı göz kontrolü şimdi şüpheye düştüm. Disinde hafif kabarıklık vardı onu sordum doslerini normalden erken çıkaracak dedi rotavirus asisi oldu menenjiti yaşına gelince yapacak. Genel olarak iyi geçti çok şükür

Doktorumuz destekli oturtabilirsin dedi bugin aksam misafirimiz vardı babasının kucağında oturup bildiğin sohbet dinledi ben gündü hem hemen hiç kucağıma almıyorum ama babanın gelmesine ortalama yarım saat kala uyanır ve direk kucak ister eşim tüm gunkucagima almamama inanmayacak yakinda akşamları hep babanın kucaginda

Bizim de öyle sürekli mızık mızık sinirimi bozuyor. Bir tek balkona çıkınca susuyor.

Bizimki de biz mutfakta yemek hazırlarken dakikalarca gıkı çıkmadan izliyor. Çok enteresanlar ana kucağını mutfağa götürüyoruz orda oturuyor bizimle.

Bizimki de biz mutfakta yemek hazırlarken dakikalarca gıkı çıkmadan izliyor. Çok enteresanlar ana kucağını mutfağa götürüyoruz orda oturuyor bizimle.
Daha ne istiyorsunuz siz benimki öyle olsa sabahtan akşama kadar mutfakta durmaya razıyım olan yemeği ısıtırken bile zor duruyor. bakmaktan tek keyif aldığı şey avizeler. Sabah uyanınca avizenin altına koyuyorum yatakta 40 dk çığlık çığlığa konuşuyor avizeyle.

Masallah rutin takip aslinda goz, 1 yasinda tekrar gelin dedi goz doktoru. Bizimde iyiydi ates filan olmadi rota biraz ishal yapti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…