2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimki de biz mutfakta yemek hazırlarken dakikalarca gıkı çıkmadan izliyor. Çok enteresanlar 🤣 ana kucağını mutfağa götürüyoruz orda oturuyor bizimle.

Cok komikler gercekten😁 ben simdiden buyuyunce anneye yardim ediceksin dimi kizim diye isliyorum mutfakta bana bakarken😁

Masallah😍 rutin takip aslinda goz, 1 yasinda tekrar gelin dedi goz doktoru. Bizimde iyiydi ates filan olmadi rota biraz ishal yapti o kadar 😊
Buzede ateş yapmaz ishal olabilir dedi sabah kakasi normaldi bakalim gün içinde nasıl olacak

Ben dun 5 kez ishal seklinde aldim altini, normalde 2 gunde bir yapar. Bugun daha hic yapmadi 😊
Aşıyı dün olduğunuz değil mi bı dün sabah 11 gibi olduk ishal yoktu umarım olmaz ya zaten normalde çok yapıyor ishal olursa yattığı yeri gözden çıkarmak gerekecek 🤣🤣🤣

Günaydın anneler🦋☀️

Doğum sonrası hayal ettiğim fotograf cekimi
Screenshot_2021-08-08-10-56-26-86.jpg

Gercekte olan
Screenshot_2021-08-08-11-02-17-60.jpg

İshal nasıl oluyor? Nasıl anlaşılıyor yani. Normalde de sıvı yapıyorlar ya

Eveet normalde de sivi yapiyor hatta bizimki 2 3 gunde bir kere 4 gunde bir yapiyordu. Ama dun mesela gaz cikarma sesini duyuyorum bakiyorum yapmis aninda bezini degistiriyorum, elimi yikayip geliyorum yine yapmis. Ust uste ust uste boyle yapti aksam 17 00 den 21 e kadar sonra daha yapmadi iste. O yuzden ishal boyle bir sey sanirim ve oyle az da yapmiyor bez doluyor yani gormesen duymasan yaptigini hareket ettikce tasar vaziyette yapiyo 😁

Kızlar bugun kadar sleppy bezden cok memnunum ama sıcklardnamıdır nedir arka kısımdaki bolgelerı kalca kısmına kırmızı lekeler yaptı pısık degıl ama kızarttı naylonumsu gıvı baglama cırtcırtlarının o kısmı, o kısımları pamuk olan bez onerısı olan varmı

Eveet normalde de sivi yapiyor hatta bizimki 2 3 gunde bir kere 4 gunde bir yapiyordu. Ama dun mesela gaz cikarma sesini duyuyorum bakiyorum yapmis aninda bezini degistiriyorum, elimi yikayip geliyorum yine yapmis. Ust uste ust uste boyle yapti aksam 17 00 den 21 e kadar sonra daha yapmadi iste. O yuzden ishal boyle bir sey sanirim ve oyle az da yapmiyor bez doluyor yani gormesen duymasan yaptigini hareket ettikce tasar vaziyette yapiyo 😁
Hmm anladım canım. Bizde olmadı öyle ama aşıdan sonraki gün aşırı huysuzdu.

İshal mi oluyormus rotavirusu sonrası🥺 biz de 3 gün önce yaptirdik, ilknkez bu sabah kakasını yaptı. Ama ben görmedim uyuyordum, annem almis altını. Hardal renkli normaldi diyor. Keşke görseydim.
Çok küçük bir ihtimal belki olabilir dedi olmadı bizim kız 😄

İshal mi oluyormus rotavirusu sonrası🥺 biz de 3 gün önce yaptirdik, ilknkez bu sabah kakasını yaptı. Ama ben görmedim uyuyordum, annem almis altını. Hardal renkli normaldi diyor. Keşke görseydim.

Yok canim herkeste ayni olacak degil bizde oldu yani normalde de ishal seklinde zaten kakalar ama ust uste cok kez yapti bizde. Sizde olsaydi olurdu zaten bizim asidan 4 saat sonra basladi dun

X