- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.381
Bizimki de biz mutfakta yemek hazırlarken dakikalarca gıkı çıkmadan izliyor. Çok enteresanlarana kucağını mutfağa götürüyoruz orda oturuyor bizimle.
Ana kucağında max 5 dk duruyor o da zorla. Almasam olurmuşBizimki de biz mutfakta yemek hazırlarken dakikalarca gıkı çıkmadan izliyor. Çok enteresanlarana kucağını mutfağa götürüyoruz orda oturuyor bizimle.
Hepsinin karakteri farklı işte ya. Neyi sevdiklerini bulup ona yapışıcaz artıkAna kucağında max 5 dk duruyor o da zorla. Almasam olurmuşoyun halısında da durmaz oldu gözü benim üzerimde
Buzede ateş yapmaz ishal olabilir dedi sabah kakasi normaldi bakalim gün içinde nasıl olacakMasallahrutin takip aslinda goz, 1 yasinda tekrar gelin dedi goz doktoru. Bizimde iyiydi ates filan olmadi rota biraz ishal yapti o kadar
Buzede ateş yapmaz ishal olabilir dedi sabah kakasi normaldi bakalim gün içinde nasıl olacak
Aşıyı dün olduğunuz değil mi bı dün sabah 11 gibi olduk ishal yoktu umarım olmaz ya zaten normalde çok yapıyor ishal olursa yattığı yeri gözden çıkarmak gerekecekBen dun 5 kez ishal seklinde aldim altini, normalde 2 gunde bir yapar. Bugun daha hic yapmadi
Hahaha çok iyiGünaydın anneler
Doğum sonrası hayal ettiğim fotograf cekimiEki Görüntüle 2898346
Gercekte olan
Eki Görüntüle 2898347
Bu hangi asi? Rotavirusu mu?Aşıyı dün olduğunuz değil mi bı dün sabah 11 gibi olduk ishal yoktu umarım olmaz ya zaten normalde çok yapıyor ishal olursa yattığı yeri gözden çıkarmak gerekecek
Evet canım rotavirusBu hangi asi? Rotavirusu mu?
Aşıyı dün olduğunuz değil mi bı dün sabah 11 gibi olduk ishal yoktu umarım olmaz ya zaten normalde çok yapıyor ishal olursa yattığı yeri gözden çıkarmak gerekecek
İshal nasıl oluyor? Nasıl anlaşılıyor yani. Normalde de sıvı yapıyorlar yaOlmaz o zaman bence daha biz dun 13 de olduk
İshal nasıl oluyor? Nasıl anlaşılıyor yani. Normalde de sıvı yapıyorlar ya
Hmm anladım canım. Bizde olmadı öyle ama aşıdan sonraki gün aşırı huysuzdu.Eveet normalde de sivi yapiyor hatta bizimki 2 3 gunde bir kere 4 gunde bir yapiyordu. Ama dun mesela gaz cikarma sesini duyuyorum bakiyorum yapmis aninda bezini degistiriyorum, elimi yikayip geliyorum yine yapmis. Ust uste ust uste boyle yapti aksam 17 00 den 21 e kadar sonra daha yapmadi iste. O yuzden ishal boyle bir sey sanirim ve oyle az da yapmiyor bez doluyor yani gormesen duymasan yaptigini hareket ettikce tasar vaziyette yapiyo
İshal mi oluyormus rotavirusu sonrasıEvet canım rotavirus
Çok küçük bir ihtimal belki olabilir dedi olmadı bizim kızİshal mi oluyormus rotavirusu sonrasıbiz de 3 gün önce yaptirdik, ilknkez bu sabah kakasını yaptı. Ama ben görmedim uyuyordum, annem almis altını. Hardal renkli normaldi diyor. Keşke görseydim.
İshal mi oluyormus rotavirusu sonrasıbiz de 3 gün önce yaptirdik, ilknkez bu sabah kakasını yaptı. Ama ben görmedim uyuyordum, annem almis altını. Hardal renkli normaldi diyor. Keşke görseydim.